Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Operativac11 wrote: ↑25/12/2022 11:25
Neko iskustva s ovim Skechers čizmama ?
Dajes savjet da uzme lik sketchers,poslije pitas kakve su?
Nikakve, teske,neudobne,naprijed su komotne jer su siroke oko prstiju, tvrde.
Evo stoje vise od godine u plakaru 2x obucene.
Lijepe Haix....
Operativac11 wrote: ↑25/12/2022 11:25
Neko iskustva s ovim Skechers čizmama ?
Dajes savjet da uzme lik sketchers,poslije pitas kakve su?
Nikakve, teske,neudobne,naprijed su komotne jer su siroke oko prstiju, tvrde.
Evo stoje vise od godine u plakaru 2x obucene.
Lijepe Haix....
Za patike dajem savjet, sa zimskom obućom im se nisam susretao, zato i pitam.
Bio kod brata GTX-a u Briješću, nema Terrexa na stanju, neki almir_75 na olx prodaje ali je i poskup.
konektovan wrote: ↑30/12/2022 21:48
Beijede li ove 143 KM??
Imam obične court vision low,..užas što se tiče udobnosti.
Ove zimske mi djeluju bolje po tom pitanju..
Prave hipsterske idu uz šišu, bradu, torbicu, gole gleznjeve i skiny tole, hod rasirenih ruku i nabildan triceps....alami
.....znaci....necu da ti vrijedjam ukus
Ma nije to baš ovako. Određene visokokvalitetne replike iz Kine su jako često gotovo 1:1 sa originalom, uključujući i ovu teksturu sa slike, a pogotovo Nike logo. Samo takve replike i koštaju.
n+1 wrote: ↑06/01/2023 12:36
Kako prepoznati kopiju da biste je kupili.
ma skoro pa nemoguće je to postalo onaj Coco, lin i ostali provjereni kinezi prave 1/1 kopije , i gdje se npr ocjena autentičnosti tena vrsi kao npr ona iz ebay pomirise ih , provrti u ruci ispipa kutiju i tjt origigi hahahhaha vecinom je to sve farsa postalo u vezi tena
Naposlijetku, pojedine kopije jedino bude moguće otkriti preko UV svjetla, pri kojem se vide određene oznake koje su korištene pri proizvodnji, šivanju, a kojih inače nema na originalnim.
Al to su svakako kopije koje i koštaju 150-250 KM za neke specifične modele koji koštaju daleko više od toga u preprodaji.
Saucony je odlična obuća,...prije svega ja ih cijenim kroz patike za trčanje, a i ove casualke su im pravo kvalitetne. Šteta je što nisu više zastupljeni kao brend na našem tržištu.