Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uhh, opasan prijem ima i vješto izbacuje odbrambene igrače. Da ne falimo previse, polahko. Valjao ih je i grisini nekad ovako, pa ga govnjivom motikom tjeramo.
last mohicans wrote: ↑25/01/2023 17:36
Izgleda da je ovaj Guli strašan igrač. 4ti gol je odličan, peti nisam vidio.
Tako je i kod mene jaran rekao za Harisa Handzica nakon sto je dao 2 gola protiv Bratstva na pripremama da citiram "Pored Handzare mi trazimo drugog spica" lik dao 5 golova u sezoni.
last mohicans wrote: ↑25/01/2023 17:36
Izgleda da je ovaj Guli strašan igrač. 4ti gol je odličan, peti nisam vidio.
Tako je i kod mene jaran rekao za Harisa Handzica nakon sto je dao 2 gola protiv Bratstva na pripremama da citiram "Pored Handzare mi trazimo drugog spica" lik dao 5 golova u sezoni.
Pa eto pljuj odmah, ko ti brani, ja sam rekao "izgleda", ne tvrdim da je Odegaard. Naravno da i u jogurt pušemo nakon svega. Sve se treba u našoj hrkljuš ligi dokazati najprije.
Pa eto pljuj odmah, ko ti brani, ja sam rekao "izgleda", ne tvrdim da je Odegaard. Naravno da i u jogurt pušemo nakon svega. Sve se treba u našoj hrkljuš ligi dokazati najprije.
Ma Oliveira i ovaj Guli bi mogli biti prva postava ali ove tekme nam nista ne govore.Busili smo mi levate i sa 6:1 na proslim pripremama sjeti se tekmi na Kosevu.Pa poslije jad i cemer.Prva nam je tekma protiv Zrinje na Kosevu tu ce odmah vidjeti koliko je sati.A ni tekme u Antaliji nece biti nista slabije.
Evo ovdje golova i prilika. https://sportsport.ba/fudbal/sarajevo-m ... ovi/443664
Ali kakva mrljavost u šutu Dala, strašno. On nema snage da je opali, pa na odbijenu sa 2 metra ne zabi. On ni pritisak prijateljske ne moze izdržati, zato mu je najbolje da ide. Ako su zainteresirani gledali, bojim se da su nakon ove utakmice odustali. Strašan gol ovog Keremijah, a i Ramićev je odličan.