Vdio sam, odgovorih prije nego pročitah da su inženjeri potvrdili.
Moje pitanje upućeno teti da li je to mliječni sir je bilo zbog neprirodno niske cijene.
Moderator: anex
A bio je i on oko 14 KM što je najžalosnije....Snake Eyes wrote: ↑03/02/2023 17:35Vdio sam, odgovorih prije nego pročitah da su inženjeri potvrdili.
Moje pitanje upućeno teti da li je to mliječni sir je bilo zbog neprirodno niske cijene.
Sreća pa ga ne kupih, ne bih sebi halalio.konektovan wrote: ↑03/02/2023 17:38A bio je i on oko 14 KM što je najžalosnije....Snake Eyes wrote: ↑03/02/2023 17:35
Moje pitanje upućeno teti da li je to mliječni sir je bilo zbog neprirodno niske cijene.![]()
Pripazite i na one bijele sireve u tipu fete, većina su sa palminom masti umjesto mliječne.
Pise nema pravnog lijeka, valjda prava na zalbu. Govorim ja staroj da ode nekom advokatu. Mi to nemozemo odradit. Mislim na prigovor. Ja neznam kako, a nemam ni alata za to. Stara je informaticki nepismena skroz.fortaleza wrote: ↑03/02/2023 17:21Ne trebate ići na sud već samo otipkati jedan prigovor i poslati. Eto toliko.Sanjarko wrote: ↑03/02/2023 14:34
Ma nemozemo doci do suda/sudija. Govorim ja staroj idi na sud. Kaze nemoze doc do sudija u vezi ovoga. Ad acta dodze sve. Tuze od 2008 pa nadalje cak ako se nevaram. Rahmetli starom samo skidalo s penzije po oko 150 do cak 200 KM za te dugove. A dugove samo nabijaju kamatama, samo rastu.
A nekad je bila markica
Ja reko ne vidim dobro,morao ponovo provjerit. Ili u Amku,akcija mlijeko 2.50KM,jos istaknu cijenu. Ove coca cole otisle sa 1.00 na 1.30 amko naravno.
Donekle se slazem i zato smatram da je Gauda za 17-18 KM svetogrđe ali ako osoba kao moja supruga voli blaze sireve ili pravis klasicni sendvic pomenuti sirevi bas i nisu podesni za to previse "preuzimaju" sendvic i previse su tvrdi za isti. Nije isti sir za meze i uzivanja i za sendvic djetetu ili sebi.
Probajte Gaudu od Zelene doline. Pakovani 300 g oko 6,5 KM. Meni je dobra. I njihov mileram od 18 %, kao i jogurt bez laktoze.
To je kao da kažeš da nećeš probati Porsche po cijeni od 100.000 eura, ima Dacia za 10.000. Nisi budala da daješ za Porsche.
Ne radi se o tome na primjer rado dam za Old Amsterdam u Crvenoj jabuci ali necu uzeti Gaudu od 20 KM kad znam da ona Gauda od 12.95 KM u Mega Diskontu je medju najboljim sto sam probao.Hakiz wrote: ↑03/02/2023 22:21To je kao da kažeš da nećeš probati Porsche po cijeni od 100.000 eura, ima Dacia za 10.000. Nisi budala da daješ za Porsche.
Znam da je skupo, ali ono šta je skupo ne mora valjati, ono šta valja, skupo je, ne može biti jeftino.
I hrana je kao i sve drugo, kvalitet košta.