Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote: ↑03/02/2023 08:57
Nudili zamjenske dijelove ? Drugi auto, vjerovatno po vecoj cijeni? Vracanje novca bez osiguranja i pdv?
Auto i jeste nov.
Zamjenske dijelove, nisam se dobro izrazio, VW original, a da ACQ zamijeni.
Novi auto po cijeni koja može biti veća. To zavisi od VW. I sada su neki u čekanju auta morali doplaćivati razliku na dan isporuke.
Osiguranje, registracija nisu radjeni u ACQ, država uzela PDV.
Pa zasto nije onda zamjenio dijelove ako su originalne htjeli zamjeniti?
Pa realno, glupo je to za novi auto .... ne znam da li isto funkcionise u Njemackoj, cisto sumnjam. Ja sam auto platio toliko i toliko .... ja zelim isti auto, za istu cijenu. Bas je debilno .... ali ne poznajem zakon pa ne znam da li je zakonski.
Pa zar se ne moze nekako sve stornirati i vratiti porez?
Throttle wrote: ↑03/02/2023 17:35
Zato sto se stancaju modeli svako malo. Kad skontas svaki brend je imao par modela 80tih, sad ima makar triput toliko. Osim Lancie
Pa evo, svaki dan vozim te nove aute .... od tih VW imas T-Roc , Tiguan, Taigo .... pa ti kad sjednes ne znas koji je koji, sve isto, jednolicno ...
ElRe wrote: ↑02/02/2023 17:44
Prijatelj kod njih kupio TRoca 2.0 TDI 4M, R, DSG cca 75k KM izašao. Odmah nešto brujalo iz poda auta, ušla voda u gepek i zarosila zadnja svjetla. Uglavnom diferencijal i mjenjač treba promijeniti, farove. Iz ACQ ponudili zamjenske dijelove u sklopu garancija uz isporuku za 15ak dana, novi auto uz rok isporuke 7-8 mjeseci uz promjenljivu cijenu, a pristali su i na povrat osnovne cijene auta (bez kaska, registracije, PDVa...). Prijatelj izabrao zamjenske dijelove jer najmanje gubi. Ali u svakom slučaju ACQ je ispao korektan. Možda neko iz ACQ ima na forumu pa zna o kome je riječ.
Ne znam kad je kupljen, ali poznanik je T-Roc R kupio za toliko para prije 2 godine.
Prijatelj kod njih kupio TRoca 2.0 TDI 4M, R, DSG cca 75k KM izašao. Odmah nešto brujalo iz poda auta, ušla voda u gepek i zarosila zadnja svjetla. Uglavnom diferencijal i mjenjač treba promijeniti, farove. Iz ACQ ponudili zamjenske dijelove u sklopu garancija uz isporuku za 15ak dana, novi auto uz rok isporuke 7-8 mjeseci uz promjenljivu cijenu, a pristali su i na povrat osnovne cijene auta (bez kaska, registracije, PDVa...). Prijatelj izabrao zamjenske dijelove jer najmanje gubi. Ali u svakom slučaju ACQ je ispao korektan. Možda neko iz ACQ ima na forumu pa zna o kome je riječ.
Ne znam kad je kupljen, ali poznanik je T-Roc R kupio za toliko para prije 2 godine.
Tiguan Sport&Style 2.0 TDI 4motion plus RNS510, full koža unutra, bixenon, i još par doplata, što naši lijepi pošteni prodavači kažu full fulleva plaćen 2007. nov 72000 i kusur KM.
Da li ima neka finta da se ubace bedževi naših radio stanica na entertainment system na mk8 ako si vani?
Znam da se može strimovati sa mobitela, ali kontam direktno.
Strane stanice slabo puštaju našu muziku.