Istinu, ili Istinu kreiranu u Mehmeda Spahe? Ova ti je bila viska, Kifla je realno jedan od najotvorenijih politicara, kod njega ima najmanjeg "nultog govora". Opet ja ovdje kiflinog advokata moram da glumim, mes cini zakazala styling danas
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- dr_Evil
#79876 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
laik1981
#79877 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa jesu li sta slagali do sada?Spit_fire wrote: ↑02/02/2023 09:59Naravno da trebaju ic..uveo bi da idu svako 10 dana po jedan bar. Al da idu i pricaju istinu a ne ono sto UzP bratija i Mile hoce da cuju..(ne kazem da je Dino to pricao nisam gledao nego govorim globalno)laik1981 wrote: ↑02/02/2023 09:50
Da li je tebi ok da bosnjacki politicari idu u BL, Laktase i sl. ili ti je bolje da ta mjesta smatraju gostujucom teritorijom?
Btw, sto se tice samog intervjua Dino opet pokazao da je doktor kada su komunikacija i javni nastupi u pitanju.. Covjek prica sa takvim samopouzdanjem, da je to nevjrovatno.. Ili fakat vjeruje u to sto prica ili je teski psihopataJeste da je pola recenog totalno nerealno, pogotovo iz trenutne perspektive..
-
palermo
#79878 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sta znaci nulti govor ? Nije zar da znaci suplji ? Jer Dino je mestar od suplje....
-
mishic
#79879 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
"SVI U SVOJ TOR": HRS predlaže preustroj Federacije BiH - jedan kanton s hrvatskom, drugi s bošnjačkom većinom
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/28 ... video.html
Još jedna u nizu potvrda da HDZ svakodnevno radi na etničkoj podjeli BiH i nastavlja tamo gdje je Tuđman stao.
Još jedna u nizu potvrda da HDZ svakodnevno radi na etničkoj podjeli BiH i nastavlja tamo gdje je Tuđman stao.
-
channel10
#79880 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pisao davno o tome plus poslije tog mog pisanja imas izjave mladih iz PIP-a i ti sad kazes pusti to, price za malu djecu...
A stajlusha je nekad shiljila za SBB, pa sad shilji za PIP.
-
laik1981
#79881 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dobro je Dino poentirao i objasno sustinu razmisljanja SDA kada je rekao da ga provociraju da mu je prva zvanicna posjeta kao MVP-a Dodiku i BL.. Davno su SDA patriote radi begovata odustale od dvije trecine nase drzave..
- dr_Evil
#79882 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dino je vrlo direktan kada prica, jasno izjavljuje svoje stavove, cesto ne bjezi od spominjanja imena i dogadjaja, i rijetko se od njega cuje "nek institucije rade svoj posao" ili "novinari ste pa istrazite", minus mu je sto je dosadio i bogu i narodu vise sa SDA.
Nulti govor, da moze se protumaciti kao suplja, da pola sata pricas o tome kako je casa prazna, a na kraju gledaoc ne zna da li je casa prazna ili puna. Kod njega se to ne desava.
Kako god, desnicar je, gotivi Aliju, i moj glas nikad nece dobit.
-
palermo
#79883 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nemoj zajebavatidr_Evil wrote: ↑02/02/2023 10:11Dino je vrlo direktan kada prica, jasno izjavljuje svoje stavove, cesto ne bjezi od spominjanja imena i dogadjaja, i rijetko se od njega cuje "nek institucije rade svoj posao" ili "novinari ste pa istrazite", minus mu je sto je dosadio i bogu i narodu vise sa SDA.
Nulti govor, da moze se protumaciti kao suplja, da pola sata pricas o tome kako je casa prazna, a na kraju gledaoc ne zna da li je casa prazna ili puna. Kod njega se to ne desava.
-
HD_2015
#79884 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Čović davno najavio:mishic wrote: ↑02/02/2023 10:07 "SVI U SVOJ TOR": HRS predlaže preustroj Federacije BiH - jedan kanton s hrvatskom, drugi s bošnjačkom većinom
Šta nije jasno?
Sve me ovo podsjeća na 90-e, pred rat. Karadžić najavio genocid:
a opet se mnogi iznenadili kada je zapucalo.
Izgleda da se ponavlja ona, koju je svojevremo izgovorio neki srpski oficir tadašnje JNA: "Svima je jasno šta se događa, samo Muslimanima nije".
- Styling
#79885 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
laik1981
#79886 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- denis.istok
#79887 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Styling
#79888 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dino je kod Mileta bio u svojstvu predsjednika NIP-a u posjeti predsjedniku SNSD-a. Ne vidim nikakvu potrebu za protokolom. Ali, sta zna nepismeni Mulahusic i Dzemaludin Sabanovic, alias Bosnjaci/Vildana Hajdarpasic.tramvajtrojka wrote: ↑02/02/2023 08:15nemoj oni ovo posjetu vlastitoj drzavi smatraju inostranstvomcarobnjak_N wrote: ↑02/02/2023 08:05
Za BIH, pa i za tzv obične ljude, nema ništa bolje od stalnog prisustva probosanskih političara i u Banjaluci i u Mostaru.
Na televizijama njihovim medijima itd. Onaj ko to ne shvata je ili pravo glup ili ga zanima samo Bošnjakistan., toliko su patriote da Banja Luku ne smatraju svojim gradom u svojoj drzavi nego nekim inostranstvom
bolesni ljudi pa to ti je, dio svoj drzave smatraju inostranstvom i onda kmece kad Dodik kaze da hoce da se odvoji , a oni sami podrzavaju takav dodikov narativ![]()
- dr_Evil
#79889 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Suplja je milion potpisa za gradjansku BiH, 100%BIH, i tome slicne.
Reklama susjed, treba znati prodati pricu. U svakom slucaju, suplja ili ne, nije tesko raditi bolje od vlade Zorana Tegeltije i Fadila Novalica, 2 projekta i vec su 200% bolji od dilFasa. 8 godina se nisam provozao novim kilometrom autoputa, a najskuplji km na svijetu, rekao bi covjek da spajamo Englesku i Francusku preko La mansa.
Naravno, bit ce zanimljivo gledati koje ce firme izvlaciti lovu kod kifle, ili ce pronaci simbiozu sa Euroasfaltom, HP Investingom, A3 i slicno
-
Spit_fire
#79890 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa nisam gledo ybmu ne znam sta je pricao pogledacu danas, govorim onako globalno
- Styling
#79891 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Cuce se.denis.istok wrote: ↑02/02/2023 10:23Jeste li dogovorili sa Nikšićem?
Ono, covjek tek tako klepio ušima da ima 0 ministara dok mu jaran fahro ima 4Sto ih Dino izlevati. Od Premijera do Biroa je kratak put izgleda.
-
Spit_fire
#79892 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To su ti ovi "normalni" H sto nisu HDZ, @sajber87-ova opozicijamishic wrote: ↑02/02/2023 10:07 "SVI U SVOJ TOR": HRS predlaže preustroj Federacije BiH - jedan kanton s hrvatskom, drugi s bošnjačkom većinom
- dr_Evil
#79893 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da, pricao je malo o tome, indirektno. Da ce prijaviti svakog ambasadora SNSD-a koji radi protiv drzave, da ih on ne moze smijeniti posto to mora predsjednistvo, ali da ce nagraditi svakog od navedenih koji bude obavljao posao, da nece dozvoliti nepostivanje zastave, i instucioje koju predstavljaju. Ne sjecam se tacno sve sta rece kiflas.
Rekao je isto da razumije vezu Srba sa republikom Srbijom ali da nece dozvoliti umjesanost Srbije u BiH, parafraziram, ne sjecam se svega. Dobar je intervju bio, samo rekoh ja ne bih spominjao SDA kod Mate.
Nije to svadja kao kad Komsic prica,
-
Spit_fire
#79894 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da ne bude da sam pun predrasuda i da samo gledam ciji je ko..evo post od prije tri dana moj:dr_Evil wrote: ↑02/02/2023 10:11Dino je vrlo direktan kada prica, jasno izjavljuje svoje stavove, cesto ne bjezi od spominjanja imena i dogadjaja, i rijetko se od njega cuje "nek institucije rade svoj posao" ili "novinari ste pa istrazite", minus mu je sto je dosadio i bogu i narodu vise sa SDA.
Iskreno koliko god ovim osmorka botovima zvucalo
nevjerovatno a ostalim mozda smijesno...ja sam u Dini u posljednjem mandatu u SDA vidio nekoga u koga sam
mozda od rata polagao pa necu rec najvece al sigurno top3 nade..namazan, zna pricat da ga svak razumije, u kost, britak za borbu u kaljuzi BH politike,imao sam priliku i da ga licno upoznam i cujem..nema sta fudbalski receno talent 1/1..kad je osnovo NiP moja nadanja su se i povecala, konacno neko da sa SDP gradi kvalitetnu koaliciju da je pogura sa "komzervativne" strane
Od svega toga Dino je sad dosao da bude obicni dizac ruke za interese HDZ i SNSD i priljepak istim..da popuni kvotu Bosnjacke pardon muslimanske reprezntacije..
- dr_Evil
#79895 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tita mi nisi ti onda sva svoja. Racunas na principijelnost i posten ljudski dogovor sa Fahom i SBB-om. Onim Fahrom sta je razbio sestorku, i bog zna koliko vec vlada, onim fahrom sta su njegovi ljudi drzali autoceste za vrijeme najvece kradje, onim Fahrom sta i dalje ima ministra energetike kod Fadila koji je pocinio najveci kriminal u historiji Federacije?
Vjerovati na Fahrinu rijec je kao vjerovati u SDF patriJotizam.
- denis.istok
#79896 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mene relaksira činjenica da ima i pametnih i to me drzi u zivotu.dr_Evil wrote: ↑02/02/2023 10:26Postovani kolega forumas, ova mi je za bana, ali glup si.denis.istok wrote: ↑02/02/2023 10:23
Jeste li dogovorili sa Nikšićem?
Ono, covjek tek tako klepio ušima da ima 0 ministara dok mu jaran fahro ima 4Sto ih Dino izlevati. Od Premijera do Biroa je kratak put izgleda.
![]()
E sad hoce li biti ban ne znam ali evo jedna malecka prijava, da ne remetimo pravilnike
- Sanjarko
#79897 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bas tako, kao da nam se sprema sranje opet. Pricam bas sa starom o tome neki dan. Divljaju nam cijene vise nego bilo gdje u Europi, ova sva desavanja itd, sve mi mirise na ponovno neko sranje, i ne bi se iznenadio i da bude i da nas opet uhvati nespremne.HD_2015 wrote: ↑02/02/2023 10:19Čović davno najavio:mishic wrote: ↑02/02/2023 10:07 "SVI U SVOJ TOR": HRS predlaže preustroj Federacije BiH - jedan kanton s hrvatskom, drugi s bošnjačkom većinom
https://www.youtube.com/watch?v=0x-3E6Ost4U
Šta nije jasno?
Sve me ovo podsjeća na 90-e, pred rat. Karadžić najavio genocid:
https://www.youtube.com/watch?v=TeHCAmcqNxA
a opet se mnogi iznenadili kada je zapucalo.
Izgleda da se ponavlja ona, koju je svojevremo izgovorio neki srpski oficir tadašnje JNA: "Svima je jasno šta se događa, samo Muslimanima nije".
- dr_Evil
#79898 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zahvaljujem na prijavi. Samo nek relaksiradenis.istok wrote: ↑02/02/2023 10:34
Mene relaksira činjenica da ima i pametnih i to me drzi u zivotu.
E sad hoce li biti ban ne znam ali evo jedna malecka prijava, da ne remetimo pravilnike![]()
-
Spit_fire
#79899 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nadam se da mu nije bilo 90% intervjua o SDAdr_Evil wrote: ↑02/02/2023 10:31Da, pricao je malo o tome, indirektno. Da ce prijaviti svakog ambasadora SNSD-a koji radi protiv drzave, da ih on ne moze smijeniti posto to mora predsjednistvo, ali da ce nagraditi svakog od navedenih koji bude obavljao posao, da nece dozvoliti nepostivanje zastave, i instucioje koju predstavljaju. Ne sjecam se tacno sve sta rece kiflas.
Rekao je isto da razumije vezu Srba sa republikom Srbijom ali da nece dozvoliti umjesanost Srbije u BiH, parafraziram, ne sjecam se svega. Dobar je intervju bio, samo rekoh ja ne bih spominjao SDA kod Mate.
Nije to svadja kao kad Komsic prica,
-
laik1981
#79900 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bio je o rezimu i o politici konflikta, pa neka se pronadje ko god misli da je dio toga..Spit_fire wrote: ↑02/02/2023 10:38Nadam se da mu nije bilo 90% intervjua o SDAdr_Evil wrote: ↑02/02/2023 10:31
Da, pricao je malo o tome, indirektno. Da ce prijaviti svakog ambasadora SNSD-a koji radi protiv drzave, da ih on ne moze smijeniti posto to mora predsjednistvo, ali da ce nagraditi svakog od navedenih koji bude obavljao posao, da nece dozvoliti nepostivanje zastave, i instucioje koju predstavljaju. Ne sjecam se tacno sve sta rece kiflas.
Nije to svadja kao kad Komsic prica,![]()