simbolicni znak podrške za naše Izraelske prijatelje
I to na zgradi koji drzi najznačajniju jevrejsku knjigu

Jesi to u kontaktu s njim, i on zanogetao na mrski zapad pa imao je dobar posao ovdje ?GandalfSivi wrote: ↑26/01/2023 23:51 Da je Salik u Bosni, srce bi ga namah opalilo. Sreca pa u Njemackoj![]()
Jarani najbolji, on koristi nove nickove, ja ga provalim. Gdje ces daljeBobi wrote: ↑27/01/2023 00:14Jesi to u kontaktu s njim, i on zanogetao na mrski zapad pa imao je dobar posao ovdje ?GandalfSivi wrote: ↑26/01/2023 23:51 Da je Salik u Bosni, srce bi ga namah opalilo. Sreca pa u Njemackoj![]()
Aaaaa, dobro da si mi javio a ja sve švapske IP puštam na forum, #odsad cu malo obratit pažnjuGandalfSivi wrote: ↑27/01/2023 01:00Jarani najbolji, on koristi nove nickove, ja ga provalim. Gdje ces dalje![]()
@GandalfSiviBobi wrote: ↑27/01/2023 01:05Aaaaa, dobro da si mi javio a ja sve švapske IP puštam na forum, #odsad cu malo obratit pažnjuGandalfSivi wrote: ↑27/01/2023 01:00
Jarani najbolji, on koristi nove nickove, ja ga provalim. Gdje ces dalje![]()
.

Standardno tvoje prevrtanje otkosa. Covjek ne kaze da u Palestini nije bilo Jevreja nego ti ukazuje na cinjenicu da na danasnju Palestinu ,u velikom procentu, pravo polazu ljudi koji veze sa Palestinom nemaju.GandalfSivi wrote: ↑27/01/2023 19:17 Koji ludjak brata mi![]()
![]()
![]()
Znaci, sve knjige o istoriji Rimskog carstva, svi zapisi o krstaskim ratovima, sve teorije o tome da je Isus bio jevrej, sva Muhamedova zapazanja o Jevrejima kao narodu jednog boga, sve je to nebitno, jer nama Salik kaze da Jevreja u Palestini nije bilo…
Mislim ono, standardno tvoje…

tramvajtrojka wrote: ↑25/01/2023 22:57al bukvalno kod ljudi radi kontra propagandu bukvalno sam vise poceo cijeniti drzavu Izrael kad vidim tko i kako ih prozivaGandalfSivi wrote: ↑25/01/2023 22:50 Sada je vec u genetiku otisao![]()
![]()
![]()
Sad ce Salik objasniti jevrejima da oni zapravo nisu jevreji. Da nije nacizam najgore vrste, opet ne bi bilo smijesno…![]()
![]()
Sto su droge koliko arapskih drzava otvoreno podržava Palestinu i koliko ima otvorenu saradnju i prijateljske odnose sa Izraelom
Pa i 95% arapskih država ima bolju saradnju sa Izraelom nego sa Palestinom i sta to govori , jednostavno Palestinci su se lose kockali bili megalomani , nisu htjeli uzeti kad im se nudilo, izgubili sve , izgubili podrsku prvih komsija muslimana , napravili otvoreni razdor u drzavi izmedju Hamasa, Fataha i militarnih skupina , ne zna se tko pije i tko placa tu , i sta mi tu ima da se mijesamo apsolutno nebitno polje za nas . Bolje po nas je da razvijamo prijateljske odnose sa Izraelom kao sve ostale arapske zemlje sto rade , nego da istjerujemo neku toboznju pravdu , ako cemo tako de da organizujemo skup podrske protiv ubijanja neduznog naroda u Jemenu

Pa te arapske drzave su uglavom rezimi i diktature,igraju onako kako im se kaze i to je to,sto se tice Jemena mislim da vecina forumasa podrzava Hute,samo sto se slabo sta zna o Jemenu,jer su na istoj strani sa Izraelom,pa malo to mediji slabije prate.tramvajtrojka wrote: ↑28/01/2023 20:57Sto su droge koliko arapskih drzava otvoreno podržava Palestinu i koliko ima otvorenu saradnju i prijateljske odnose sa Izraelom
Sto bi mi uskakali sebi grlom u jagode zbog podrske Palestini , kakve koristi država BiH i bosnjaci imaju od toga apsolutno nikakve , i da se ne lazemo sama podrska Palestini je sto su muslimani i tjt i tu ima zesceg licemjera jer i u Jemenu su muslimani pa ne vidim da se toliko zali njihova sudbina