Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zippoo87 wrote: ↑27/01/2023 20:53
Megadiskont
Danas -10% na cijeli racun.
Ko jamio jamio...opet ce biti pred kraj slijedeceg mjeseca
Svaki zadnji petak u mjesecu je popust na kasi na cijeli racun 10%, moze se naci dosta proizvoda koji su ok, jedina mana je sto su jako tanki sa proizvodima i dosta toga se ne moze naci.
duh_sa_sjekirom wrote: ↑27/01/2023 15:04
Ja sam neki dan u Hoše marketu pileće filete plaćao po 8.95 kg a batake sa karab po 4.10
I dobrog su kvaliteta
Čitam ove usporedbe u Hr sa EU i regionom i ispade da su kod nas banane najskuplje, oko 3.60
Belamionix pileći file 8.75 Perutnina, 8.70 Madi. Batak sa karabatak 3.50 Madi, krila 3.70 ...
Počela piletina osjetno opadati sa cijenom, zašto onda i u ugostiteljstvu nisu spustili cijenu?
zippoo87 wrote: ↑27/01/2023 20:53
Megadiskont
Danas -10% na cijeli racun.
Ko jamio jamio...opet ce biti pred kraj slijedeceg mjeseca
Svaki zadnji petak u mjesecu je popust na kasi na cijeli racun 10%, moze se naci dosta proizvoda koji su ok, jedina mana je sto su jako tanki sa proizvodima i dosta toga se ne moze naci.
Sve osnovne potrepstine imaju.
Keksove i ostale gluposti takodjer,kafa i sve.
Ja tu najvise kupujem od kako su otvoreni prije 2-3 godine...imaju bolji asortiman nego moj Konzum.
Ne znam sta ko kupuje ali za kucu i ko kuha,ima sve.
Belamionix pileći file 8.75 Perutnina, 8.70 Madi. Batak sa karabatak 3.50 Madi, krila 3.70 ...
Počela piletina osjetno opadati sa cijenom, zašto onda i u ugostiteljstvu nisu spustili cijenu?
Ugostiteljstvo je kao i pekare...kada nabiju cijenu,ne spustaju vise iako su im svi imputi opali sa cijenom.
Ne treba im placati i spustiti ce i oni...evo kod nas jedna mala porodicna cevabdzinica,koja je uvijek imala posla,pocela slikati jela i oblavljivati po ovim FB grupama a i cevape koji su im bili najbolji su pokvarili drasticno...danas jeo,meso nekakvo crno-crveno i jako tvrdo...ni slicno kako je prije bilo.
Haman ubacuju govedinu sada.
Al' fakat koja budala moraš biti i kupiti Ledo sladoled po ovoj cijeni???
Ja prošlo ljeto nisam iz principa kupio ni jednu kutiju ledo sladoleda,..kupio u dva navrata Algidu veliku na akciji za 6 KM i to je to.
Inace, ja to jedem samo ljeti, apsurdno mi u sred zime kupovati sladoled.
Ovo je ono vece pakovanje od mislim 1650 ml tako nekako. Ja volim quatro banan split koji je bolji od seksa ali... bio je 4.80 km pa je dosao na 6 i nesto sad je vjerovatno vise od 7
Mogu ali iz nekog principa necu davati ovolike pare za kutiju sladoleda!
u hošetu jučer, vidim ono kao pakovanje donata (slatkiš, ne voda)
znao sam ih kupiti ponekada, nisam u zadnje vrijeme, ali sjećam se bila cijena 1,95KM
jučer 3,55KM, nasmijem se samo, reko nećeš vala, bolje po mene svakako
konektovan wrote: ↑28/01/2023 11:00
Naš market ili tako nešto, u tibri, stupska ulica kod mesnice mujanić, bony maslac 250 g 3.80 KM, burno 1.10, narance 1.25 KM , grejp 1.95 KM ...
pod maslac podvode svasta. tu bi dobro deklaraciju procitala.
konektovan wrote: ↑28/01/2023 11:00
Naš market ili tako nešto, u tibri, stupska ulica kod mesnice mujanić, bony maslac 250 g 3.80 KM, burno 1.10, narance 1.25 KM , grejp 1.95 KM ...
pod maslac podvode svasta. tu bi dobro deklaraciju procitala.
bumerangss wrote: ↑28/01/2023 10:34
Ovo je ono vece pakovanje od mislim 1650 ml tako nekako. Ja volim quatro banan split koji je bolji od seksa ali... bio je 4.80 km pa je dosao na 6 i nesto sad je vjerovatno vise od 7
Mogu ali iz nekog principa necu davati ovolike pare za kutiju sladoleda!
Ja prošlo ljeto nisam iz principa kupio ni jednu kutiju ledo sladoleda,..kupio u dva navrata Algidu veliku na akciji za 6 KM i to je to.
Ma ona algida ne valja nista sto je bila na akcijama. Kupovao sam i ja u dva navrata. Mada za ledo ne dam ni cenera a kamo li 16
Ma ona algida ne valja nista sto je bila na akcijama. Kupovao sam i ja u dva navrata. Mada za ledo ne dam ni cenera a kamo li 16
Kako ba ne valja,..šumsko voće, trostruka ćokolada, pistacije?! Nema bolljih u toj klasi.
Jutros lik u tramvaju liže sladu, vani 0 stupnjeva haha