Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prezadovoljan iskreno . Monitor je next level , bar meni koji sam prešao sa full hd . Mora se malo pročačkat po menu , al ništa strašno bukvalno sam 3 - 4 stavke promijenio od fabrike .
Da li ima neko ko zna i da je voljan podjeliti neke savjete oko kupovine 3D printera i rada sa njim , tipa kako to sve funkcionise jer imam neke nejasnoce?
el_bake007 wrote: ↑27/01/2023 01:44
Da li ima neko ko zna i da je voljan podjeliti neke savjete oko kupovine 3D printera i rada sa njim , tipa kako to sve funkcionise jer imam neke nejasnoce?
Ne znam oko printera ali sto imam iskustva oko modeliranja znam da mora biti model u stl formatu i moras ga prilagoditi za printanje, to mozes pronaci na netu vise infromacija. Uglavnom model ne moze imati milione poligona (i to zavisi od printera do printera ovi high end mogu cuda printati) nego mora biti onako sto jednostavnije.
Koliko gledam budzet varijante ove godine iz AMDa iz sedme generacije i Nvidije iz četvrte, se uopšte ne čine nešto posebno dobre i bez obzira i kad izadju, 6650xt i 6750xt bi trebale biti best buy, a rtx 3070 iz Nvidije koja ide i za 550e u EU i to napr ova varijanta GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G (Rev. 2.0) (LHR)
Koga zanima RTX3070 imam ih 8 komada iz riga. Majnovale nepunih godinu tj do sept 2022 kada je ETH promjenio algoritam.
Uz sve njih imam i popratne kutije i sve su garantovano ispravne.