Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sto ne moze? Moze se predloziti amandman da se plate smanje za 10% i da se ta sredstva upotrijebe za kapitalne projekte. Ali hajde stisni (ovdje mislim na sve) i kreni protiv baze…
Ma to nema.sanse da ti i jedna vlast sacinjena od sadasnjih stranaka u bih uradi. Valja sad smjeniti ove a ujljebiti svoje podobne. Gdje ces im unaprijed smanjiti platu. Nahebali bi na narednim izborima. Zato smo tu gdje jesmo sa birokratijom koja nas udavi
Ti nije’ne. Bas neki dan razmisljam. Kad skontas koliko vremena visis po forumu, skontaj koliko (u rijetkim trenutcima kad radis) te placaju po minuti efektivnog rada. Zajebao si i Jeza i mene i jos sve iz Bosne
Bobi wrote: ↑26/01/2023 22:18
Ma sutra kad bude neki Bošnjak na FTV treba pozdravit pajdu jarana sa tekbir ili ako bude neki Hrvat svog pajdu u Grudama sa ZDS pa da vidimo reakcije pučanstva .
Tekbir isto ko pozdrav zds? Ekstra. To ono 9. Januar i 1. Mart isto...
Pa eto, pitaj ove u Grudama ili BL, mogu ti dati svoje mišljenje ako vec želiš .
Ne vjeruješ ni ti u ovo što pišeš al valja opravdati relaksaciju.
Moj cijeli komentar:
Ma on je samo nacionalistički debil. On je podigao tri prsta prvo Vukanoviću (to nije planirao da postane viralno), a večeras je objašnjavao šta je uradio jučer Hoću da kažem, nije on prste dizao da provocira Bošnjake samo je previše glup da sagleda posljedice takvog postupka pogotovo ako ga neko snima. Da ga nije Vukanović snimio niko danas ne bi ni znao da mu je Nešić u Sarajevu pokazao tri prsta.
Kada me se već citira da se ne izvlači iz konteksta
Ne opravdavam trenutnog, ali Selmo nije javno govorio naravno, Selmo je efikasno podrivao u se, na se, poda se...
Ista govna.
Elem, ministar ne raid nista drugacije od svog sefa iz sjene
Nego, sta mislis ko bi bio umjesto njega?
Ne znam ko bi bio, ali ti kažem da bih pljuvao potez da je on izabran i pod figurativnim SDA-HDZ-SNSD trojcem, jer sam apolitičan i nisam privržen nijednoj opciji.
btw ni Mektić u vakat nije imao ovakvih ispada, ni blizu ovakvih ispada.
Pa sto su sda i df dali tada dodiku 4 izglasali majkicku uveli snsd u vlast lucica cetnika za ministra mijatovica stikera za ministra kosarca i tegeltiju a izbacili mektica
Last edited by sajber87 on 26/01/2023 22:34, edited 2 times in total.
Kako su botovi trojke+ krenuli, stvarno i ne zvuci ludo botovska da je iduca proslava dana pocetka pravoslavnog terorizma u BiH u Sarajevu, posred Marijin dvora.
Cvecari ce reci da nisu mislili da bi to moglo nesto isprovocirati, a Sarajevo i glavni grad gradjanima RS-a i mora biti siroko za sve.
Prpa.ba wrote: ↑26/01/2023 22:31
Kako su botovi trojke+ krenuli, stvarno i ne zvuci ludo botovska da je iduca proslava dana pocetka pravoslavnog terorizma u BiH u Sarajevu, posred Marijin dvora.
Cvecari ce reci da nisu mislili da bi to moglo nesto isprovocirati, a Sarajevo i glavni grad gradjanima RS-a i mora biti siroko za sve.
Dizanjem tri prsta na FTV je cisto uznemiravanje dijela pučanstva koji gleda tu TV, nije politički niti moralno(valjda ga nema) korektno, mogao je samo stati sa usmenim objašnjenjem zasto je to uradio prethodni dan. Tačka kraj.
Frisko izglasali cetnika i on odmah tri prsta posred Sarajeva. Nezamislivo do jucer. Ali, neki novi pregovaraci prehrabro usli u sustinske procese.
HDZ i SNSD kurcenje na maksimumu, skidaju se pare vatrogascima i zeljeznicama, daje se Vitezima, Kiseljacima, Listicama, dok razni mali Dritani gledaju kako urediti kancelarije i poplocati poneki trg u varosima palestine.
Bobi wrote: ↑26/01/2023 22:35
Dizanjem tri prsta na FTV je cisto uznemiravanje dijela pučanstva koji gleda tu TV, nije politički niti moralno(valjda ga nema) korektno, mogao je samo stati sa usmenim objašnjenjem zasto je to uradio prethodni dan. Tačka kraj.
Ma ja, ne znam zašto iko ima potrebu da brani ovaj maloumni potez.
Ne znam ko bi bio, ali ti kažem da bih pljuvao potez da je on izabran i pod figurativnim SDA-HDZ-SNSD trojcem, jer sam apolitičan i nisam privržen nijednoj opciji.
btw ni Mektić u vakat nije imao ovakvih ispada, ni blizu ovakvih ispada.
Pa sto su sda i df dali tada dodiku 4 izglasali majkicku uveli snsd u vlast lucica cetnika za ministra mijatovica stikera za ministra kosarca i tegeltiju a izbacili mektica
Pa gdje si vidio igdje da ja branim išta od SDA?
Govorim samo da se utopičari ove vlade što prije probude i prestanu pravdati svaki potez ove vlade. Manje-više se ista priča nastavila.
Ma hajde. Umij se
Ja od njega dugo nisam pročitao ništa konkretno mjesecima. Samo turbo spin i gomila smajlija. To je taj level. A 90% komentara mu je u futuru sa gledanjem u kašike i uz povike izdaaaajjjaaa! Interesantno je da je "progledao" kada je vidio rezultate izbora. Učinilo mu se izgleda da je vatra na drugoj strani pa promijenio ploču preko noći. Sutra će on opet, ako mu se ukaže prilika, promijeniti priču.
mirza_15 wrote: ↑26/01/2023 22:40
Ja od njega dugo nisam pročitao ništa konkretno mjesecima. Samo turbo spin i gomila smajlija. To je taj level. A 90% komentara mu je u futuru sa gledanjem u kašike i uz povike izdaaaajjjaaa! Interesantno je da je "progledao" kada je vidio rezultate izbora. Učinilo mu se izgleda da je vatra na drugoj strani pa promijenio ploču preko noći. Sutra će on opet, ako mu se ukaže prilika, promijeniti priču.
Da ti parafraziram velikog vodju, zadovoljstvo je biti na suprotnoj strani od.. sta god da je ovo sto ti jesi:
mirza_15 wrote: ↑26/01/2023 22:16
nije on prste dizao da provocira Bošnjake samo je previše glup da sagleda posljedice takvog postupka
Eto, nije komentar u futuru, nego u perfektu. Kao i amandmani stranaka okupljenih oko HNS-a koji razotkrivaju na sta bi licio eventualni mandat HDZ-a, SNSD-a i ostalih servilnih im stranaka.
Za pola godine cemo se izvinjavati srbima sto smo se sami ubijali. Ne zezam se i ozb kazem
Uglavnom mi smo njih uvrijedili i provocirali pa se oni branili a mi skakali na nisane
Ono sto je sigurno, da je ovo zadnji ples osmorke. Naredne izbore sudbina fahrina
Prpa.ba wrote: ↑26/01/2023 22:38
Frisko izglasali cetnika i on odmah tri prsta posred Sarajeva. Nezamislivo do jucer. Ali, neki novi pregovaraci prehrabro usli u sustinske procese.
HDZ i SNSD kurcenje na maksimumu, skidaju se pare vatrogascima i zeljeznicama, daje se Vitezima, Kiseljacima, Listicama, dok razni mali Dritani gledaju kako urediti kancelarije i poplocati poneki trg u varosima palestine.
Haaaloooo, imali smo ratne zlocince koji su sjedili u vladi i predsjednistvu, o cemu ti ba pricas?