Znači studiorum ne spada u one koji su kad su čuli da će osmorka formirati vlast sa hdz-om i snsd-om zaustavljali nikšića na ulici, poručujući mu:"sad kad si ti došao Nermine, mi ćemo raspakovati kofere koje smo bili spakovali da napustimo BiH". Šteta, trebao je sačekati još par mjeseci, da vidi na šta će izaći. Al, vidjet ćete i nakon par mjeseci da je vidio budućnost, al onda ćemo pisati i pogledati se preko tastarure. Vidjet ćemo onda susramlje, mada to od botEva ne treba očekivati.izvrsni direktor wrote: ↑25/01/2023 14:46studiorum_tuzlaensis wrote: ↑25/01/2023 03:37 Bilo je za ministra ocekivati kriminalca predlozenog od Dodika.
Pa nece Antu Markovica ili Branka Mikulica gurati tamo vec nekog ko blage veze o zivotu nema. U pitanju su drzavne institucije koje ionako zeli unistiti, a Nesic ce se za vrijeme mandata naredne 4 godine pojaviti na poslu nijednom, mozda prvi dan.
Nije se ni Mitrovic pojavio, a dosho i osho itd itd.. uzo kesha i ko zna cega, jazuk mu stikeri ostali.
Lijek za ovu politicku depresiju u BiH je odlazak u uređeno društvo. Ne moze se vise, zadnje dvije godine pumpanje debilizmima na sve strane, ne znam sto sam trpio, vjerovatno zbog posla i jbne corone...i kao 'nije bitno' jer imam dovoljno za zivot.
Elhamdullilah, evo frisko iz Graza, jucer dobio poso, a sad ide ganjanje papira za zenu i dijete i voila. Ovdje ostaje ko mora, to je jedina istina.
Pišam vas sve u Vijecu/Savjetu ministara i vladama FBiH/KS/BD, uz dove i želje: dabogda sve ukradeno potrosili na lijekove sebi, dodatno vas djeca u kockarnicama povalila.
Zadnji upis na ovoj temi.![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
archi_a
#77076 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Last edited by archi_a on 25/01/2023 14:57, edited 5 times in total.
- Prpa.ba
#77077 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nazalost, izdaja na drzavnom nivou je kompletirana unatoc nastojanjima patriotskih stranaka da zaustave Dritanstinu u zacetku.
Ocekujem da se tramvaj, mirza i akcija uz styling slikaju na Drini, na srpskim branama, i pocaste forumase velikom pobedom.
Ocekujem da se tramvaj, mirza i akcija uz styling slikaju na Drini, na srpskim branama, i pocaste forumase velikom pobedom.
- dr_Evil
#77078 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Cekaju se upute iz centrale, treba sada nova uputa, do sada je bilo udri sa "dosta sta je SDA radila" i "ovi su izdali sve dali, a motornim uljem podmazali guzicu".tramvajtrojka wrote: ↑25/01/2023 14:47
sto bi rekao fahrica nas krenuo je cunami pravde![]()
, nesto utihnuse namah zabrinute patriote
![]()
Sad konacno ulazimo u fazu, da zaista mozemo komentarisati poteze nove vlasti na razini drzave, i nikom nema halala!
- tramvajtrojka
#77079 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
bices pozvan na uljudbeni domjenak kad se uspostavi federalna vlast ipak smo nasi zar ne
- dr_Evil
#77080 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da budemo pogani do kraja, nek navedeni forumasi odu malo i do mosta na Drini, do onog mosta gdje su cetnici pobili nase sunarodnjake nakon sto ih je SDA vratila iz sume u grad zarad relaksacije odnosa. Da se ne zaboravi, da se ne ponovi!
-
palermo
#77081 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne bih ja bio tako oštar i nazvao ovo izdajom.
Ja bih rekao samo još jedan upitnik nad pitanjem, jesmo li mi (Bošnjaci) zaista politički narod i da li je priča o Bosni i Hercegovini samo jedna fatamorgana. Što se prije na to odgovori, tim bolje.
Do tada se baviti Maminjom
- Prpa.ba
#77082 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hvala Bogu, ti i ostatak PiPadije nemate nista zajednicko sa mnom, a posebno ne istu nacionalnost.tramvajtrojka wrote: ↑25/01/2023 14:55 bices pozvan na uljudbeni domjenak kad se uspostavi federalna vlast ipak smo nasi zar ne![]()
![]()
![]()
-
sajber87
#77083 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Prpu samo posmatrajte kao forumskog Zorana Kesica i onda ce njegovi postovi dobiti pravi smisao
-
A_A_AKCIJA
- Prpa.ba
#77085 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pustite mene, nego kad cete na srpske brane, jesu li obecani letovi sa ruskog vojnog aerodroma u Trebinju?
Prvi radni let Drini i ekipi, taman u radnu posjetu susjednoj RS.
Prvi radni let Drini i ekipi, taman u radnu posjetu susjednoj RS.
-
Novak20
#77086 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Uspjeh je sam po sebi ovo brzo formiranje vlasti na državnom nivou.
Politički akteri su uglavnom održali riječ, a nama ni iz džepa ni u džep.
Politički akteri su uglavnom održali riječ, a nama ni iz džepa ni u džep.
- Student_u_Ostavci
#77087 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Čestitke trajvanu, nadam se da će prestati da postavlja printskrinove sa ponosnijeh bošnjaka.
- SmokingMan
#77088 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Definitno zaslužujemo ovakvog ministra sigurnost. 
-
Novak20
#77089 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Oglasilo se najdraže veleposlanstvo.

Bosna i Hercegovina je danas i službeno dobila novo Vijeće ministara.
Tim povodom oglasila se ambasada Sjedinjenih Američkih Država u našoj zemlji.
Iz Ambasade su čestitali na formiranju novog Vijeća ministara.
- Bosna i Hercegovina treba stabilnu i funkcionalnu vlast fokusiranu na rješavanje izazova s kojima se suočavaju ljudi ove zemlje. Nije imao ni jedno ni drugo zadnje četiri godine.
Ovo Vijeće ministara ima priliku promijeniti putanju BiH praveći kompromise i stvarajući konsenzus neophodan za izgradnju bolje budućnosti za sve građane BiH - poručeno je iz Ambasade SAD.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#77090 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tako je, asim sarajlic i fadil novalic na vlast su jedino sto ga je do sad drzalo u bosni. Sa njihovim odlaskom je odlucio otici iz drzavearchi_a wrote: ↑25/01/2023 14:52Znači studiorum ne spada u one koji su kad su čuli da će osmorka formirati vlast sa hdz-om i snsd-om zaustavljali nikšića na ulici, poručujući mu:"sad kad si ti došao Nermine, mi ćemo raspakovati kofere koje smo bili spakovali da napustimo BiH". Šteta, trebao je sačekati još par mjeseci, da vidi na šta će izaći. Al, vidjet ćete i nakon par mjeseci da je vidio budućnost, al onda ćemo pisati i pogledati se preko tastarure. Vidjet ćemo onda susramlje, mada to od botEva ne treba očekivati.![]()
- dr_Evil
#77091 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
eh moj Prpa, kome ti tu hoces da ga "metnes". Zna se ko je bio vlast kad je naseg naroda nestalo sa 77% teritorije nase domovine, pa i sa te teritorije gdje je taj "ruski vojni aerodrom".
Naprijed, pa nek bude ko avlija
Naprijed, pa nek bude ko avlija
- Roccohljup
- tramvajtrojka
#77093 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Novak20 wrote: ↑25/01/2023 15:07 Oglasilo se najdraže veleposlanstvo.
Bosna i Hercegovina je danas i službeno dobila novo Vijeće ministara.
Tim povodom oglasila se ambasada Sjedinjenih Američkih Država u našoj zemlji.
Iz Ambasade su čestitali na formiranju novog Vijeća ministara.
- Bosna i Hercegovina treba stabilnu i funkcionalnu vlast fokusiranu na rješavanje izazova s kojima se suočavaju ljudi ove zemlje. Nije imao ni jedno ni drugo zadnje četiri godine.
Ovo Vijeće ministara ima priliku promijeniti putanju BiH praveći kompromise i stvarajući konsenzus neophodan za izgradnju bolje budućnosti za sve građane BiH - poručeno je iz Ambasade SAD.

dok radikalni entiteti i dalje prozivaju americkog ambasadora
-
breuer
#77094 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
i meni je drago da nema makar SDA, al ova saopštenja Ambasade SAD-a su smjehotresna
diplomatija za retardirane...
diplomatija za retardirane...
-
Novak20
#77095 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zabrinuo bih se da me ovaj Đasmin hvali.tramvajtrojka wrote: ↑25/01/2023 15:10
dok radikalni entiteti i dalje prozivaju americkog ambasadora![]()
, bas im je pametna stvar da guraju prst u oko američkoj administraciji
![]()
, zato uz gospodina visokog predstavnika i pomoc zapadnih partnera ide se u formiranju vlasti na federalnom nivou, malo je SDF koalicija isla sa kvazi patriotizmom da zaustavi i uspori formiranje vlasti , al sad ce se sav fokus prebaciti na federaciju
![]()
![]()
-
sajber87
-
sajber87
#77097 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Putinovi igraci u bosnjaka, dobro je sto se razotkrivajuNovak20 wrote: ↑25/01/2023 15:15Zabrinuo bih se da me ovaj Đasmin hvali.tramvajtrojka wrote: ↑25/01/2023 15:10
dok radikalni entiteti i dalje prozivaju americkog ambasadora![]()
, bas im je pametna stvar da guraju prst u oko američkoj administraciji
![]()
, zato uz gospodina visokog predstavnika i pomoc zapadnih partnera ide se u formiranju vlasti na federalnom nivou, malo je SDF koalicija isla sa kvazi patriotizmom da zaustavi i uspori formiranje vlasti , al sad ce se sav fokus prebaciti na federaciju
![]()
![]()
![]()
- Roccohljup
#77098 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ovi baš ko da ne kontaju da za sve moraju traziti saglasnost i praviti ustupke sa ostalim
Ministarstvo prometa i komunikacija je uz Ministarstvo pravde i Ministarstvo vanjske trgovine najvažniji resor na državnom nivou vlasti kada govorimo o usklađivanju pravne stečevine BiH s Evropskom unijom. Proevropski put BiH bit će u fokusu rada ovog Ministarstva i zato nam je izuzetna čast što ćemo kao najevropskija stranka u BiH njime upravljati. Promjene koje ćemo uvesti osjetit će građanke i građani u cijeloj BiH", naveli su iz Naše stranke.
-
sajber87
#77099 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I vucicu su u lice saopstili na narodski nacin kako stvari stoje, da bi nakon toga izdali ovakvo saopstenje. Oni znaju kako se dolazi do cilja, nije ovo politika e sad cu ti ja mam... ebati odmah i sad
- dr_Evil
#77100 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To su SANU igraci, prvo srusili komplet ekipu bosnjacke politicke elite okupljenu oko Pozderca, i doveli kmetove Dizdarevice, onda pomeli sve sta je bilo pametnog u Bosnjaka, Tunju i njemu slicne odmaknuli, unistili obrazovanje, raselili potencijal i sada unistavaju vezu sa civilizacijom, jedinom vezom koja odrzava drzavu na zivotu.
Maestralno odradjeno, touche!