sajber87 wrote: ↑24/01/2023 20:51
Ricken wrote: ↑24/01/2023 20:19
Da si ti nama živ i zdrav, Danka je Madridu, već domaća. Tamo je ja mislim već pune 3 godine.
Šta ima veze kad su novinari objavili. Problem je što oni koji formiraju vlast ne znaju s kim će raditi, a najveći problem je da to sve prođe SIPA-u.
Ali eto neka bude špijun kriv, on je namjerno čekao baš utorak da to objavi, i tako nam pokaže u kojem cirkusu živimo, a bogami i kakav nam se cirkus sprema.
Problem je sto da sda pravi vlast nista od ovog ne bi bilo objavljeno , a sto nije bilo u medijima nije se ni desilo. Evo pitam se zasto klix ako kazes da je tacno da je komsic zenu senada avdica iz slobodne bosne stavio za ambasadora ne stavi kao udarnu vijest ili to sto je bisera turkovic isla frizeru sluzbenim automobilom koje mi placamo. Zamislimo da je forto naprimjer isao kod fruzera sluzbenim automobilom gorilo bi sve od vijesti, a kad to uradi turkovicka nikom nista. Finansiranje privatnih medija javnim novcem treba sto prije istraziti jr u zadnje vrijeme primjetim da klix istraga faktor imaju iste vijesti u isto vrijeme u sta sumnjam da je slucajno
Žao mi je što na pojavu ne gledamo iz iste perspektive. Tebe brine kako to izgleda u javnosti, a mene brine sistem i kako funkcioniše. U tvom koncpetu fokus je na stranku, u mom konceptu, fokus sam ja građanin, mi građani, institucije i država.
Usput Danku je je razapinjo Avaz prilično dugo tamo 2019. godine. Sekina parkiranja mečke na sred titove je pratio i ovaj portal, reklo bi se da "zaraćene" strane imaju svoje medije. Ja samo ne vidim razliku u koncpetu. Da je tanka linija, pokazuju slične izjave o prioritetima izbora između stranke i države, koje su dali Bakir Izetbegović i Damir Hadžić, ili prvi postupci koje su kao premijeri učinili Novalić i Nikšić. Jedan je zaposlio kćerku drugi brata. Ne u privatne kompanije. Pisalo se o svim ovim događajima, manje je bitno ko je pisao, ali informacije su bile dostupne. No to i dalje ne znači da sistem funkcioniše.