Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rugafet wrote: ↑14/01/2023 22:24
Jedne prilike probam Dior Elixir i oduševim se, medjutim cijena me malo odbijala i onda počnem malo da istražujem clonove i naletim na Lataffa Asad, mirisdzije po Youtubeu ga naveliko hvale.Naravno, naručim ga, par dana kasnije eto ga na vratima. Sve sto mogu reci - Čarolija…Već imam par Lataffa mirisa pripremljenih in cart. Uglavnom, to je to.
Probaj Lattafa Khamrah
Gdje si nabavio khamrah??
Čim se pojavi na oglasima, istog trena nestane. Je li baš toliko dobar?
Rugafet wrote: ↑16/01/2023 16:10
Imat ću ga u vidu, hvala. Izgleda da su skoro svi dobro od Lataffa, barem njih 90% koliko čitam. Najradije bi ih sve pazario
Nemoj,..trošak ti je to..morao bi potrošiti cijelu dnevnicu..
Rugafet wrote: ↑16/01/2023 16:10
Imat ću ga u vidu, hvala. Izgleda da su skoro svi dobro od Lataffa, barem njih 90% koliko čitam. Najradije bi ih sve pazario
Nemoj,..trošak ti je to..morao bi potrošiti cijelu dnevnicu..
konektovan wrote: ↑16/01/2023 11:28
U Dubaiju. Asad i Khamrah izasli nesto manje od 50 eura.
Nisam nikada probao Kilian tako da ne mogu reci koliko je vjerna kopija, ali miris je mrak dobar s odlicnim perfomansama.
Nisam nikada probao Kilian tako da ne mogu reci koliko je vjerna kopija, ali miris je mrak dobar s odlicnim perfomansama.
suspect_zero wrote: ↑17/01/2023 01:02
Gdje ovdje nabavljate ove Arape?
Fakat ja prvi put čujem za njih
Preko olx se može nešto nabaviti..a ima nešto i u plazi.
poplava nakih arapskih marki, u scc se nedavno pojavio stand sa parfemima iz uae ali kao nisu kopije dizajnerskih vec ono neka njihova marka, mislim da rece 150KM, puno za nesto nepoznato
Preko olx se može nešto nabaviti..a ima nešto i u plazi.
poplava nakih arapskih marki, u scc se nedavno pojavio stand sa parfemima iz uae ali kao nisu kopije dizajnerskih vec ono neka njihova marka, mislim da rece 150KM, puno za nesto nepoznato
To su oni red rubys..ja mislim. Ma nidje veze, za tu lovu prodaješ parfeme na štandu,...i predstavljaš ih kao nešto sveto.
eltroxin wrote: ↑16/01/2023 22:35