Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tyke wrote: ↑22/01/2023 19:27
Ima li ko kakvu listu sa Arenama za OTT NAVIGATOR?
Nakon par mjeseci mi pale sve odjedjom liste koje sam imao. A i trajale su relativno dugo.
De mi javi svega ti kako ubaciš listu u ott nabigator.
Moze u pp da ne spamamo obdje
settings
provider
add provider
generic... itd
mac portal
http adresa
apply
mac
apply
sacekas da se ucita
close
return
Kuzis, prosto ko pasulj
MehmedPasaMoric wrote: ↑23/01/2023 10:01
Aplikacija Zank remote, instalira se i na mobitel i na box, spoje se jedna sa drugom i tekst samo kopiras na mobitelu i zalijepis na boxu
Jedno 5x sam je instalirao na mob i brisao, nikad da vidim o cemu se radi
Jesi skontao kako unijeti tekst gdje izbacuje obavijest 'press enter to set text', posto negdje nece da unese tekst 'klasicno'? Nema sta nisam pokusavao i ne moze :/
MehmedPasaMoric wrote: ↑23/01/2023 10:01
Aplikacija Zank remote, instalira se i na mobitel i na box, spoje se jedna sa drugom i tekst samo kopiras na mobitelu i zalijepis na boxu
Jedno 5x sam je instalirao na mob i brisao, nikad da vidim o cemu se radi
Jesi skontao kako unijeti tekst gdje izbacuje obavijest 'press enter to set text', posto negdje nece da unese tekst 'klasicno'? Nema sta nisam pokusavao i ne moze :/
Gdje izbaci tu obavijest, na mobitelu ili na TVu?
Zalijepis ga ovde i opalis send na tastaturi na mobitelu, nisam jos vidio da negdje nece
MehmedPasaMoric wrote: ↑23/01/2023 15:48
Gdje izbaci tu obavijest, na mobitelu ili na TVu?
Spoiler
Show
Zalijepis ga ovde i opalis send na tastaturi na mobitelu, nisam jos vidio da negdje nece
Na TVu izbaci obavijest.
Znam, na OTTu radi normalno i kad zalijepis i kucas, ali negdje izgleda nece. Na Elementumu bezveze probao i to je dolazilo, a i jos negdje ali se ne sjecam gdje. Kuca tekst na mobu, ali na TVu nista nego izbaci tu obavijest.
Moze mi neko objasniti kako podesiti kodi da imam programe,filmove ili kako to vec ide? Probao sam i blue tundra,green revolution,itd ali uvijek je neki error. Je li trebam nesto platiti nekome,skinuti drugi program ili nesto? Ako treba samo kodi moze mi neko napisati koja verzija i taj link za repository bio bih mu zahvalan
suad-sarajevo wrote: ↑25/01/2023 15:31
Ima li neko da prodaje 1 licencu za tivimate. Ne ide da kupujem sam a treba mi za samo jedan uređaj.
Ima krekovana verzija ali kažu da nema sve funkcije kao original.
Ja bi isto tako kupio jednu licencu. Možda da se skupimo nas 5 pa da neko od nas kupi!?
P.S. može li se licenca prenositi sa uređaja na uređaj? Kako to ide, za sta se vezuje licenca?
Vezuje se za email i pass.
Moze se prenositi na uredaje bez problema.
Samo se ukuca mail i pass onda ti se ponudi 5x slotova gdje dodajes ili brises uređaj.
Haman da ima neki crack za tivimate al uslov da je ROOT uredaj.
Tivimate je generalno najbolja.
Fin izgled, dosta opcija otvara sve liste 95% i najbrža. Premium verzija naravno. Ko zeli IPTV na duze staze svakako nek razmisli o kupovini koja je skuplja 29.99$ cini mi se.
Alternative OTT ima hakovana, STB emu app također solidna app ima hakovana ko ne želi kupovati premium nek testira ove dvije navedene koje imaju premium (besplatno) negdje da se skine.
Meni je i Perfect player korektan, ko ima m3u listu... Takodjer Halva player, klon Tivimate-a, i IPTV extreme koji otvara najveci broj listi, desavalo mi se da imam liste koje samo taj player moze otvoriti
PlusSA wrote: ↑28/01/2023 09:50
Fin izgled, dosta opcija otvara sve liste 95% i najbrža. Premium verzija naravno. Ko zeli IPTV na duze staze svakako nek razmisli o kupovini koja je skuplja 29.99$ cini mi se.
Alternative OTT ima hakovana, STB emu app također solidna app ima hakovana ko ne želi kupovati premium nek testira ove dvije navedene koje imaju premium (besplatno) negdje da se skine.
Koristim tivimate, al neku crackovanu 2.8.0 verziju.. Sve radi odlicno, samo mi neda kada ubacujem listu da izaberem i vod i tv chanells.. Mogu birati izmedju to dvoje.. Cini mi se da sam nekad kada sam probavao neku tivimate verziju u probnom periodu imao i VOD.. Koristi li neko oficijelni tivimate? Moze li na orginalu i VOD i tv chanells odjednom?
PlusSA wrote: ↑28/01/2023 09:50
Koristim tivimate, al neku crackovanu 2.8.0 verziju.. Sve radi odlicno, samo mi neda kada ubacujem listu da izaberem i vod i tv chanells.. Mogu birati izmedju to dvoje.. Cini mi se da sam nekad kada sam probavao neku tivimate verziju u probnom periodu imao i VOD.. Koristi li neko oficijelni tivimate? Moze li na orginalu i VOD i tv chanells odjednom?
Pojavio se odličan softver pod imenom Dezor, skinete ga sa stranice i u aplikaciji/softveru ukucate kool . to. Ima mnogo filmova serija i naravno tv kanala.