Ja sam imao problem baš kod "anonimnog" prijavljivanja jer sam prijavio komšiju radi bacanja smeća kroz balkon.Chmoljo wrote: ↑23/01/2023 11:01pa i ne kažem da je šuplja. a od prijavljivanja na forumu nema ništa drug. đe su sindikati, đe su prijave radnika koji mogu dokumentovati sve to? pa malo inspekcija, malo Erduanu, pa malo tužilaštvu...PM72 wrote: ↑23/01/2023 10:58
Ovo što sam napisao nije šuplja nego živa istina.Naveo sam dovoljno podataka pa ako neko ovo iz "vlasti" čita,nek pošalje inspekciju u Koloseum pa pregleda koji i koliko je puta generalni direktor Xy firme imao "službeni ručak sa poslovnim partnerima u kockarnici".
Bilo bi dobro da je ovo jedini primjer dovođenja ološa za rukovodioce.U svakoj firmi su napravili sranje,spletke i lopovluke
eno i oni žandari kontali neće niko, ko da je vrijeme mandatnih kazni, pa su računovođe glumili.
Inspekcija došla i dokumentovala slučaj,našli u kesi smeća dokaz tj.neplaćen račun.Hojrat nazvao rođaka koji radi u toj firmi preko kojeg je saznao ko mu je zvao inspekciju.
Epilog je bio da sam ja na kraju platio novčanu kaznu od 400 KM za remećenje javnog reda i mira zato što sam hojrata i njegovu ženu išutao nogama nakon što mi je opsovao majku i djecu kad me vidio pred vratima...
Tako da od prijavljivanja nema ništa...kakva inspekcija (Heni Erduan,Kebin zet
Helem,ovi novi dobro koriste "bezvazdušni" period i prostor