Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
studeni76 wrote: ↑21/01/2023 23:33
Pa da, s obzirom kako je upravo sada startao na zamjenskog QBa! Ovo je bilo kacigom u tijelo, bas opasno.
Mozda pogrešan izraz, više sam mislio na to da nije bio start na igrača već samo pad
Iskreno, mislim da je kod pada na Mahomesovu nogu namjerno podigao koljeno da bi mu pao na zglob.
Navijam za Jaguarse ali ovo je šupačka akcija bila
Lawrence nije loše ovo odigrao, mada se vidi da se još razvija u brzini čitanja igre. Ima on potencijal za veće stvari. Jaguarsi će samo napredovati sljedeće sezone.
Ne znam hoće li Mahomes biti spreman za finale konferencije. Bez njega su im male šanse. I sa njim, ne mislim da su favoriti ni protiv Bengalsa ni protiv Billsa, bez obzira gdje se igra.
Sad će Giantsi morati na riskantnije pasove, ako misle ovo stići.
Ne vjerujem da će Barkley, ili bilo ko, toliko trčati. Tako da su male šanse. Trebaš zapamtiti onog igrača Phille što ga je oborio, i poslati mu protestno pismo.
zikamu wrote: ↑22/01/2023 01:26
Novak Mahomes II needs more attention.
Dok je u posjedu lopte, obje noge ko u gazele, cim baci loptu skakuce na onoj lijevoj ko vrabac...
Nemoj zezat, ovdje je povreda bas uticala na njegovu igru. Puno manje pokretan, slabija dodavanja....
da se mahomes nije povrijedio to bi bio blowout. ovako su jaguarsi propustili ogromnu priliku. egzekucija loša: dropped INT, dropped deep ball, fumble u redzone … sve ono što su chiefsi pretvarali jaguarsi su poklanjali. uz to jako jednodimenzionalan play calling, ili run ili kratka lopta na stranu sa dva blokera, to su chiefsi jako dobro neutralisali.
nije sad da bi imali šansu u afc finalu, ali mislim da su prokockali priliku kakvu neće tako brzo opet imati. afc je žestoko jak, svi mladi QB koji čemu valjaju su tamo, a nije ni nemoguće da im se dogodine pridruže i brady i rodgers!
Kansas City peto uzastopno AFC finale. Cincinnati drugo.
Agonija Buffala se nastavlja. Ne samo tima, nego čitavog grada. Upali u depresiju od četiri izgubljena Super Bowla uzastopno prije više od tri decenije i ne pušta ih.
Da vidimo da li će Dallas prekinuti svoju agoniju. Samo, kod njih je samo agonija tima. Grad je OK.