Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Plunkett wrote: ↑17/01/2023 23:02
E ne znam, mi ne gledamo izgleda isti sport
Prvo poluvrijeme je bilo ok, drugo nista specijalno, uz tonu nekakvih gresaka.
Ma dobro u drugom je bilo rokada kroz izmjene, poremetio se ritam i koncept. Neka je malo i zadnja linija bila pod pritiskom, tako mogu i dobiti na samopouzdanju.
Bitna je pobjeda, prekinuti ovaj negativni niz. Važnija zbog psihološkog aspekta više nego i zbog prolaza rekao bih.
Plunkett wrote: ↑17/01/2023 23:02
E ne znam, mi ne gledamo izgleda isti sport
Prvo poluvrijeme je bilo ok, drugo nista specijalno, uz tonu nekakvih gresaka.
Ma dobro u drugom je bilo rokada kroz izmjene, poremetio se ritam i koncept. Neka je malo i zadnja linija bila pod pritiskom, tako mogu i dobiti na samopouzdanju.
Bitna je pobjeda, prekinuti ovaj negativni niz. Važnija zbog psihološkog aspekta više nego i zbog prolaza rekao bih.
Ma ja, čim su ušli prvotimci odmah se poremetio ritam i koncept
Liverpool are one of three Premier League clubs interested in signing Brighton midfielder, Moises Caicedo in January. Chelsea alongside one other PL club are also interested. [sky via football daily]
Mislim da će i ostati samo na tom interesovanju, Brighton nema razloga da prodaje, interesovaće ga samo ultra visoke cifre koje i kada bi izdvojio došao bi onaj narkoman iz Chelsea da ponudi više.
Ma joj, Naby je stvarno troljan. Niti on ima brzinu, niti cvrstocu u startu, a ni sut mu nije jaca strana. Nema u njemu kuveta sekunde. Imao sam osjecaj sinoc da je mogao barem 2 lopte stici, ali je odustao.
Jako volim Mounta, i baš me interesuje kako bi izgledao kao neka "desna osmica", između Salaha i Trenta. Mada, iako ne uživa najbolje dane u Chelseau ne vidim baš način na koji će ga pustiti baš na Anfield.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑20/01/2023 18:07
Jako volim Mounta, i baš me interesuje kako bi izgledao kao neka "desna osmica", između Salaha i Trenta. Mada, iako ne uživa najbolje dane u Chelseau ne vidim baš način na koji će ga pustiti baš na Anfield.
Kao lijeva osmica je bolji u 4-3-3, nema od te price nista, produzit ce ugovor sa Chelseajem.