Demokratska fronta Željko Komšić
-
Osmi Socrates
#58601 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Inače, to kako je pismo napisano indicira da su razgovori između zainteresiranih strana vođeni i prije ovoga, vjerovatno privatno.
Tako da, sveukupno, to jeste poziv da im se pridruži.
- Ricken
#58602 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jah replicirao si Styling.Leverage wrote: ↑18/01/2023 19:03Ne vidim nigdje tvoj nick u mom prethodnom postu, ali lijepo je da si se prepoznaoRicken wrote: ↑18/01/2023 18:58
Da pratiš duže forum, a ne od septembra znao bi da sam simpatizer Naše stranke. Ali dobro reakcija ti je u duhu agresivnog diskursa koji ne trpi drugačije razmišljanje. Helem, forum je. Meni je ovo gore sranje i od poziva i od dokumenta, i u suštini nemjenja ništa, čovjek nevjeruje u program osmorke. Treba ga uvjeriti da griješi. Ako se bude imalo ruku.![]()
Pored mog nicka piše otkad "pratim" forum.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#58603 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
100 %, dobro si primjetio.Osmi Socrates wrote: ↑18/01/2023 19:04 Inače, to kako je pismo napisano indicira da su razgovori između zainteresiranih strana vođeni i prije ovoga, vjerovatno privatno.
- Ricken
#58604 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pismo je napisano da se podrzi sporazum. Efendić je govorio kako je greška što se nije razgovaralo sa DFom. Tako da ovo ništa ne indicira.Osmi Socrates wrote: ↑18/01/2023 19:04 Inače, to kako je pismo napisano indicira da su razgovori između zainteresiranih strana vođeni i prije ovoga, vjerovatno privatno.
- Leverage
#58605 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Postoji više botova fronte demokratske akcije koji su skočili da odbrane ljuljana, a ja sam uopšteno komentarisao taj fenomen
-
Osmi Socrates
#58606 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije meni jasno šta ti govoriš. Ja vidim zvanični dokument jedne stranke, u kojem ga čak poziva da dostavi sugestije i promjene. I da je sve dostavljeno i drugim partnerima u koaliciji.Ricken wrote: ↑18/01/2023 19:07Pismo je napisano da se podrzi sporazum. Efendić je govorio kako je greška što se nije razgovaralo sa DFom. Tako da ovo ništa ne indicira.Osmi Socrates wrote: ↑18/01/2023 19:04 Inače, to kako je pismo napisano indicira da su razgovori između zainteresiranih strana vođeni i prije ovoga, vjerovatno privatno.
Ne znam ja šta Efendić lupa, ja znam šta vidim. Da je ovo prvi put da se komunicira sa Komšićem oko ovoga, pismo bi bilo sa dužim objašnjenjem. Nikšić smatra da ne treba duže objašnjenje, jer je pričao sa Komšićem prije ovoga.
Dakle, kao što rekoh, sveukupno, to je poziv da im se pridruži.
- Leverage
#58607 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne opra ljuljanov hobraz ni Limes pasta za domaćinstvo 
-
Dr Arsla
-
zippoo87
#58609 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znalo se da ZK nece ispod skuta SDA i bilo da je pozvan reda radi,bilo sustinski ili kako god,POZVAN je.
Dobio je dokument identican dokumentu ostalih 7-8 stranaka i svi ostali su se odazvali jer su htjeli ili nisu htjeli ali nisu govorili da nisu pozvani.
To je sustina ovog mog upisa ,da je ponovo slagao javno u emisiji i on se lazi ne stidi uopste.
A ni vi koji ga podrzavate,ocito.
-
DonieBrasco
#58610 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao da gledam u skorijoj budcnosti kad krene na povrsinu izlaziti, projekti, nabavke, tenderi, poslovi, akteri ovi -oni, firme ove - one, lokacije - zemljista,...itd, naravno mnogo mnogo novca vezano za sve, pa kad krenu afera za aferom sve povezano sa imenom gospodina i stranke mu.
A onda ce mnogi dobiti odgovor sta je DF radio sve godine u vlasti sa SDA.
A onda ce mnogi dobiti odgovor sta je DF radio sve godine u vlasti sa SDA.
- Ricken
#58611 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije ti jasno. Ako je tako kao što tvrdiš, koje pozicije u izvršnoj vlasti u VM su trebale pripasti DFu?Osmi Socrates wrote: ↑18/01/2023 19:19Nije meni jasno šta ti govoriš. Ja vidim zvanični dokument jedne stranke, u kojem ga čak poziva da dostavi sugestije i promjene. I da je sve dostavljeno i drugim partnerima u koaliciji.
Ne znam ja šta Efendić lupa, ja znam šta vidim. Da je ovo prvi put da se komunicira sa Komšićem oko ovoga, pismo bi bilo sa dužim objašnjenjem. Nikšić smatra da ne treba duže objašnjenje, jer je pričao sa Komšićem prije ovoga.
-
Osmi Socrates
#58612 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakve to veze ima sa trenutnom temom razgovora?Ricken wrote: ↑18/01/2023 19:41Nije ti jasno. Ako je tako kao što tvrdiš, koje pozicije u izvršnoj vlasti u VM su trebale pripasti DFu?Osmi Socrates wrote: ↑18/01/2023 19:19
Nije meni jasno šta ti govoriš. Ja vidim zvanični dokument jedne stranke, u kojem ga čak poziva da dostavi sugestije i promjene. I da je sve dostavljeno i drugim partnerima u koaliciji.
Tema razgovora je da li je DF pozvan da se pridruži koaliciji. Komšić je slagao da nije.
Da je pristao, vjerovatno bi se pričalo o fotelji za nekog iz DF-a u VM.
Last edited by Osmi Socrates on 18/01/2023 19:52, edited 1 time in total.
- Ricken
-
Osmi Socrates
#58614 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Očigledno da nemaš ni sam veze o čemu pričaš. Ne znam ja da li su oni njemu nudili pozicije. Ako je odbio zbog toga, onda je trebao reći "odbio sam zbog toga i toga". A ne da laže da ga niko nije zvao.Ricken wrote: ↑18/01/2023 19:51Pa normalno da ima, jer kad nekog zoves u vlast dogovoriš program i rasporedis zadatke, tj pozicije. DF prema rezultatu ako je dobila poziv, treba da dobije i mjesto u VM, zar ne?Osmi Socrates wrote: ↑18/01/2023 19:46
Kakve to veze ima sa trenutnom temom razgovora?
Tema razgovora je da li je DF pozvan da se pridruži koaliciji. Komšić je slagao da nije.
Ni ovi iz Trojke nisu znali ko će na koju poziciju, nego su prvo potpisali sporazum, pa onda ušli u razgovore sa SNSD i HDZ, pa tek onda govorili da je ovaj ili onaj dobio mjesto u VM.
Sad, ne znam ja kakva je Komšićeva pozicija u svemu tome. Da li mu je bilo pametno da političku sudbinu veže za SDA? Iskoristio je oportunistički, i nemam ništa protiv toga, ali, na kraju, mora živjeti i sa negativnim aspektima takve odluke.
- Ricken
#58615 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Do mene je, čitao sam na telefonu, sad vidim da je datum 27.10. i da je ovo prethodilo formiranju osmorke. Upravu si.Osmi Socrates wrote: ↑18/01/2023 20:00Očigledno da nemaš ni sam veze o čemu pričaš. Ne znam ja da li su oni njemu nudili pozicije. Ako je odbio zbog toga, onda je trebao reći "odbio sam zbog toga i toga". A ne da laže da ga niko nije zvao.
Ni ovi iz Trojke nisu znali ko će na koju poziciju, nego su prvo potpisali sporazum, pa onda ušli u razgovore sa SNSD i HDZ, pa tek onda govorili da je ovaj ili onaj dobio mjesto u VM.
Sad, ne znam ja kakva je Komšićeva pozicija u svemu tome. Da li mu je bilo pametno da političku sudbinu veže za SDA? Iskoristio je oportunistički, i nemam ništa protiv toga, ali, na kraju, mora živjeti i sa negativnim aspektima takve odluke.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#58616 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koji lazov dan te nije jebo
- BHCluster
#58617 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pametnom dosta."Ja sam govorio o formiranju vlasti i na nivou BiH i FBiH, a ne o pozivu za politički dogovor kojim je formirana Osmorka. Vi govorite o dokumentu kojim je formirana Osmorka a u emisiji Face TV, ja sam govorio o formiranju vlasti! To su dvije sasvim različite stvari", naveo je Komšić.
- Styling
#58618 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo ga opet šupljura
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /230118170
Pa, je li pozvan ili nije?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /230118170
Pa, je li pozvan ili nije?
- bersK
#58619 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jbt zamisli fan si Zeljka Komsica u 2023. godini i niko ti nista ne moze dokazat 
- Bosanski_kralj
#58620 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDA samo zažviždi i Komšo odmah doleti.
Svi drugi kako god da se postave, nije to to
Svi drugi kako god da se postave, nije to to
-
channel10
#58621 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa ako.se.znalo,cemu onda sve ovo?zippoo87 wrote: ↑18/01/2023 19:30Znalo se da ZK nece ispod skuta SDA i bilo da je pozvan reda radi,bilo sustinski ili kako god,POZVAN je.
Dobio je dokument identican dokumentu ostalih 7-8 stranaka i svi ostali su se odazvali jer su htjeli ili nisu htjeli ali nisu govorili da nisu pozvani.
To je sustina ovog mog upisa ,da je ponovo slagao javno u emisiji i on se lazi ne stidi uopste.
A ni vi koji ga podrzavate,ocito.
Da se lafo pokriju ili?
Ovaj Niksic je definitivno puko i dok je sam sa svojim mislima, definitivno ebe sam sebi majku sto je usao.u sva ova sranja.
- Point.
#58622 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Al su skočili botovi HDoZmorke odmah po zapovjedi stranačkih centrala.
Ljudi vise na ovoj temi iako govore da je nebitan lik a svaku ŽK riječ komentarišu.
Fino je čovjek objasnio, al nekima je duša spinovati.
Ljudi vise na ovoj temi iako govore da je nebitan lik a svaku ŽK riječ komentarišu.
Fino je čovjek objasnio, al nekima je duša spinovati.
- Leverage
#58623 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Čuj čemu sve ovo. Pa da botovi nemaju argumente kako ljuljan nije pod SDA skutima.
Ali džaba, kad bot nema argumente, bot ih začas izmisli
Ali džaba, kad bot nema argumente, bot ih začas izmisli
-
channel10
#58624 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Odmah znas s kim imas posla. Lijepo ih je citati jer imaju vlast, ali je.ipak nemaju s tim da su blize gubitku iste jer ce se kad tad raspasti.
Problem je sto ce dati ovim strankama sto bi rado podijelili drzavu pozicije i onda ih niko ne skide sa tih pozicija. Kakvi debili u pm.
A HDZ i SNSD samo cekaju da zasjednu i preuzmu pozicije, a jos im daju 8 pozicija u domovima naroda i onda.ga.jebi jos 4 godine blokada.
Problem je sto ce dati ovim strankama sto bi rado podijelili drzavu pozicije i onda ih niko ne skide sa tih pozicija. Kakvi debili u pm.
A HDZ i SNSD samo cekaju da zasjednu i preuzmu pozicije, a jos im daju 8 pozicija u domovima naroda i onda.ga.jebi jos 4 godine blokada.
-
Osmi Socrates
#58625 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
BHCluster wrote: ↑18/01/2023 20:38Pametnom dosta."Ja sam govorio o formiranju vlasti i na nivou BiH i FBiH, a ne o pozivu za politički dogovor kojim je formirana Osmorka. Vi govorite o dokumentu kojim je formirana Osmorka a u emisiji Face TV, ja sam govorio o formiranju vlasti! To su dvije sasvim različite stvari", naveo je Komšić.![]()
Kako će bogati formirati vlast a da prethodno nije ušao u koaliciju?
Sve se više provaljuje, ja bih rekao. Znači, odbio da uđe u koaliciju, a on bi i pored toga da dobije poziv za formiranje vlasti.
Šta još trebaju, crveni tepih, i da obećaju 18 ministarstava, a on neće ni u koaliciju?