Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr Kova wrote: ↑15/01/2023 18:02
Do Sarajevskog halfa ćeš letjeti
Koja je ruta na halfu a koja na ceneru?
Half kreće od Ramisa slastičarne, ideš dole prema Vatri, izađeš na glavnu, pa do muzeja dole, tu okret, ideš Vilsom do mosta, onda prema Željinom stadionu, pa do Vijećnice, pa opet dole i u drugom krugu skrećeš kod Principipovog, pa pored City Pubu i cilj kod Narodnog pozorišta. Top ruta.
A cener, krećeš od Vijećnice prema Skenderiji, ali dole prema Princupovom i do SCC-a i okret opet do Vijećnice i tako 2 kruga. Vrh je isto staza
Dr Kova wrote: ↑16/01/2023 19:10
Meni večeras stradala prepona, stara povreda od prije, nikad izgleda nije sanirana. Sjeb'o sam se. Odoh sutra na iglice kod Krupalije
Dr Kova wrote: ↑16/01/2023 19:10
Meni večeras stradala prepona, stara povreda od prije, nikad izgleda nije sanirana. Sjeb'o sam se. Odoh sutra na iglice kod Krupalije
Jesi to trcao po ovome
Brz oporavak
Jesam, izletio po pljusku, pa se kasnije razvedrilo.
Hvala ti. Ma Krupalija mi je rekao da dođem obavezno nakon Kotora, nije me boljelo i ja se pravio pametan. I eto vratila se. Baš ono zateže. Moram sada sanirati, da ponovo budem dobar.
Ja vala ne mogu po kisi
Minusi mogu cak mi i prija ali kisa nikako
Bio sam neki dan u onoj radnji u Rajlovcu. Stvarno ima svega, bile su jedne Hoka tene 43 broj ali mi nekako velike , nisu ni skupe bile oko 80km. Ima bas finih stvari a bio sam na sredini sedmice skoro polumrazna radnja.Uzeo jaknu za trcanje asics 15 km
madesa wrote: ↑17/01/2023 09:53
Ja vala ne mogu po kisi
Minusi mogu cak mi i prija ali kisa nikako
Bio sam neki dan u onoj radnji u Rajlovcu. Stvarno ima svega, bile su jedne Hoka tene 43 broj ali mi nekako velike , nisu ni skupe bile oko 80km. Ima bas finih stvari a bio sam na sredini sedmice skoro polumrazna radnja.Uzeo jaknu za trcanje asics 15 km
Bio sam kod Krupalije, kaže nova povreda, napipao mikro traume na preponi. Kaže nije strašno, dobro je što sam odmah došao. Nego kontam otkako sam se ubrzao imam problema, ali to je do tehnike trčanja. Na moju visinu 183 kadenca mi je užasna, 160, prosječna dužina koraka 1,2 m. To je baš katastrofa. Moram rsditi sada na tehnici, da povećam na 170, pa onda 180. Moram ubaciti yogu, istezanje i rolanje. Ja rekreativac, pa moram sve ovo raditi
Last edited by Dr Kova on 18/01/2023 09:11, edited 1 time in total.
Ja sam ko najvisociji u raji i hajmo easy 15km sest pace. Ma nema sanse, 6,7,8km i ja unisten. 5:45 vec ide kao podmazano. Kazu radi sporiji korak ako ne moze krace, nmg ni to
nepass1 wrote: ↑18/01/2023 08:15
Predug korak? Premalo koraka? Ja sam visok190 kadenca 175. Korak 110cm. Jbg lakse mi nekako kad je duzi korak
Zato me easy po 6min slomi. Moram manje korake praviti
Predug i premalo koraka. Trčao 18k pace 4:53 prosječna kadenca 159. Nije ni čudo što sam skršen. Radiću na tehnici da doguram do 170. Ja sam ko mali volio šprintati i imao i tad dug korak i valjda mi ostalo.
nepass1 wrote: ↑18/01/2023 08:15
Predug korak? Premalo koraka? Ja sam visok190 kadenca 175. Korak 110cm. Jbg lakse mi nekako kad je duzi korak
Zato me easy po 6min slomi. Moram manje korake praviti
Predug i premalo koraka. Trčao 18k pace 4:53 prosječna kadenca 159. Nije ni čudo što sam skršen. Radiću na tehnici da doguram do 170. Ja sam ko mali volio šprintati i imao i tad dug korak i valjda mi ostalo.