Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- SmokingMan
#75376 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tegeltija nema izgrađeno vlastito mišljenje, osim što ga samo uzima od onoga kome po vascijeli dan viri iz rektuma. je li iko ikada išta poučno čuo od zubala? Nije, jer on i služi samo za ponavljanje tuđih fraza. 
- Prpa.ba
-
mirza_15
#75378 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I ti kopiraš Baketa sa Trojka+ Ko bi rekao da ćeš kod njega tražiti inspiraciju i piti sa tog izvora.
-
Spit_fire
#75379 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Evo pogledo Dinino gostovanje...da ne komentarisem sve, kako to misli jacanje entiteta jacanje drzave? Pa zar nije jedan od tezih baketkvovih grijeha sto je preko MMF spasio navodno RS..a sad dino kaze "ne treba rs u sunovrat gurat"?
Ovo za buk bijelj je tolika glpost i toliko naivno da cu zaista vjerovati i to prepisati iskljucivo amaterizmu Dininom..pa jbt imo si Aluminiji koji je de fakto bio vlast entiteta gdje si vecina i mogo si mahat usima..de fakto ustvari u vlasnistvo HDZ..vise koristi drzava imala od granapa na Sedreniku...i ti sad ocekujes da ces kontrolisat i pitat se za nesto gdje RS i Srbija tj Vucic ima 75%
ma ajde da nam nece i ratnu odstetu isplatit
Ovo za buk bijelj je tolika glpost i toliko naivno da cu zaista vjerovati i to prepisati iskljucivo amaterizmu Dininom..pa jbt imo si Aluminiji koji je de fakto bio vlast entiteta gdje si vecina i mogo si mahat usima..de fakto ustvari u vlasnistvo HDZ..vise koristi drzava imala od granapa na Sedreniku...i ti sad ocekujes da ces kontrolisat i pitat se za nesto gdje RS i Srbija tj Vucic ima 75%
- srce_ruke_lopata
#75380 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kome ovaj šuplju baca, pa i ptice na grani znaju da u NATO možemo jedino kad Zagreb i Beograd tako odluče, znači nikad…
- Styling
#75381 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tebi je bez veze napadati ljude bez ikakvog povoda, onako huliganski?mirza_15 wrote: ↑16/01/2023 22:42Meni je ovo zanimljivije sa stanovišta nepotizma. Jedan neki šef u FUP-u, a drugi v.d. načelnika. Je li ovaj v.d. načelnika ima neki izborni legitimitet? Ko je v.d. kada općina ostane bez načelnika?Styling wrote: ↑16/01/2023 22:27 SDA mlade nade, mlade snage
https://avaz.ba/vijesti/bih/801637/avaz ... sce-iz-sda
Ovo što je sin jednog od njih uradio je realno bezveze. Mali fura neku huligansku priču i mislim da je bezveze sada to vezati sa starim mu i amidžom.
- Point.
#75382 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vama 3 botovima svako ko kaže nešto kontra odmah sda. Grdne rane.zbunjola71sa wrote: ↑16/01/2023 21:47kad je vama sda-ovcima vise puta uslo u vugla mozda udje jednom i drugima![]()
- Point.
#75383 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
FGR sa dozom štokholmskog sindromaPrpa.ba wrote: ↑17/01/2023 00:01Stopio se Tegeltija sa ovim trojkaskim misliocima sa foruma:
Tananarive wrote: ↑16/01/2023 20:54 još iskopat onog smrada na kovačima i sa riđim nabit nogom iz BiHtramvajtrojka wrote: ↑15/01/2023 20:44 i onda kad zagusti bice kmecanje prema istoj toj ambasadi help bazzzzniaaaaaa![]()
Tj. da skratim najkonkretnijim isjeckom sa sada vec kultne trojkasko-ambasadorske teme "bosnjacki radikalizam":MuaDib wrote: ↑16/01/2023 18:28 Najbolje što se dogodila na BH političkoj sceni je to što je SDA Americi stala na žulj i što je označena kao antidemokratska i autorativna politička opcija, koja svoju politiku gradi na stalnom izazivanju antagonizama sa hrvatskim i srpskim političkim elitama
...
Izbacivanje toga kotačića iz operativne politike prvi je korak ka normalizaciji odnosa u zemlji.
...
- dr_Evil
#75384 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
VIdis opet si izvrnuo moj post, prava udbasko/sanu metodologija, kosovo polje je pobjeda i Srbija je vodila 3 rata, bravo.Spit_fire wrote: ↑16/01/2023 15:55Cekaj cekaj...alija je izdajnik jer je pored svega ipak potpisao BiH al sa RS..a fikret je vizionar jer je nakon 50k zaklanih i silovanih, milion etnicki ociscenih stao rame uz rame pusku uz pusku sa onima koji su ta djela uradili...jer su mu obecali da ce moc bit kmet u toj novoj evropi..pardon srbiji?dr_Evil wrote: ↑16/01/2023 15:46
Trojkaski nije, ali bujrum je moj i arhiviraj! Ja Fikreta smatram izdajnikom od onoga trenutka kad je zapucalo jer nije nista uradio da spasi narod Prijedora i podrzi Armiju BiH tokom rata, ne moze ga niko i nista oprati od toga. Ali njegova politika je bila mnogo mudrija od Alijine SANU politike slanja nenaoruzanog naroda pod cetnicki noz, to je tek izdaja "biblijskih" razmjera.
Cetnicki noz bi doso kako god, po tvojoj logiici tamo gdje nije bilo otpora i TO ili PL Bosnjacki narod ne bi dozivio zlocine nego mirnu asimolaciju u veliki srbiju?...a upravo je supeotno tamo gdje si pokuso bit "mudar" ko Abdic tu si bas zestoko
nayebo
Odjavi se sam sa foruma ziv bio
Ja sam naglasio da je Fikret postao izdajnik onog trenutka kada nije pomogao svom narodu, bez obzira na svoje razmisljanje, i postao je izdajnik od kada je zapucao prvi metak. Za sva mjesta gdje otpor nije bio organiziran pa je palo bez ispaljenog metka, ili jos bolje gdje je organiziran a oruzje placeno(preko 1000KM po pusci kada je puskla kostala 150KM) a nikad nije isporuceno, gdje narod nije pobjegao a imao je priliku, sve to fino Aliji racun isporuci, a ne Fikretu.
Te tvoje "perverzne" i "seksi ideje" o asimilaciji u Smrdiju okaci macku o rep. Nije Alija bio najveci mozak Bosnjaka. Odjavi se s foruma ziv bio, a dok se odjavljujes procitaj pokoju knjigu od rahmetli Tunje, kad vec nisi slusao dok je ziv bio.
Last edited by dr_Evil on 17/01/2023 07:36, edited 1 time in total.
- dr_Evil
#75385 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Denis pokusava popravit sta se popravit moze, sta drugo reci. I hvala mu na tome, nadam se da ce uspjeti, za dobro svih nas. Tako pravi drzavnik(mada nikad nisam njega takvim smatrao) treba da prica.Vaya wrote: ↑16/01/2023 18:05 https://www.klix.ba/vijesti/bih/becirov ... /230116157
Za sve one teoreticare koji su se polomili u zadnjih mjesec dana da nam objasne Dininu tezu, kako su DF i SDA zaustavili NATO put BiH, tj. parkirali nase auto sa autoputa atlantskih integracija...
@dr_Evil ?
-
PM72
#75386 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
BiH će u NATO kad amerikanci odluče da im treba.Misliš da su bugari,rumuni,Albanija i CG ispunjavali "mape puta" i kojekakve uslove? Nisu.Primljeni po ubrzanoj proceduri jer im je odličan geostrateški položaj.srce_ruke_lopata wrote: ↑17/01/2023 03:05 Kome ovaj šuplju baca, pa i ptice na grani znaju da u NATO možemo jedino kad Zagreb i Beograd tako odluče, znači nikad…
A BiH? Nije hića,imaju jedinice NATO u BiH i ne žuri im se.Da zatreba preko noći će se potpisat prijem a protivnici istog mogli bi skičat par dana i ušutit.
Zapadu sad odgovara ovo lagano podgrijavanje,čisto da znaju ko je na kojoj strani.
- dr_Evil
#75387 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
[/quote]Prpa.ba wrote: ↑17/01/2023 00:01Stopio se Tegeltija sa ovim trojkaskim misliocima sa foruma:
Tananarive wrote: ↑16/01/2023 20:54 još iskopat onog smrada na kovačima i sa riđim nabit nogom iz BiH
Nije Tegeltija daleko od istine,nazalos. Samo nije spomenuo koliko ce stanovnicima Srbije i danasnjeg dijela BiH zvanog RS trebati da se oporave od kolektivnog trovanja svijesti da su stariji od ameba i da im pripada sve od Madjarske do Turske. A o katarzi da i ne pricamo, nikada nece prihvatiti ni agresiju ni genocid.
- dr_Evil
#75388 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Niposto susjed, ta politika je izgubila sve sanse nakon prvog mrtvog civila. Danas pusu neki novi vjetrovi, niti sa hrvatske niti sa srpske strane nema vise normalnih ljudi u politici da se sa njima gradi nesto, nema pomirenja niti zajednistva makar sljedecih 200 godina.
Sto ne znaci da treba podrzavati domace fasiste, petokolonase, i izgubiti sebe u mrznji.
-
made_in_sarajevo
#75389 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Navijacka tuca ponavlja se vise puta. Niti su roditelji bar dio koji su napadnuti cvjecke da kazem. Navijaci zvezde koji su se odali na neki nacin. Turnir se odrzava godinama pa nije bilo napada. Isto da ode grupa raje u beograd ili zagreb i hoda sa navijackim obiljezima sarajeva ili zelje bi bili napadnuti. Navijacki svijet koji mnogi ne razumiju. Svijet kao svaki drugi, ima svoje furke svoja pravila i kod nas nije kao u srbiji da vucic posalje kompletnu navijacku grupu. Kod nas to moze biti 10-15 glupana koje ce grupa lagano odbacit. Govorim za Sarajevo za ostale mi se plaho jebeStyling wrote: ↑17/01/2023 06:34Tebi je bez veze napadati ljude bez ikakvog povoda, onako huliganski?mirza_15 wrote: ↑16/01/2023 22:42
Meni je ovo zanimljivije sa stanovišta nepotizma. Jedan neki šef u FUP-u, a drugi v.d. načelnika. Je li ovaj v.d. načelnika ima neki izborni legitimitet? Ko je v.d. kada općina ostane bez načelnika?
Ovo što je sin jednog od njih uradio je realno bezveze. Mali fura neku huligansku priču i mislim da je bezveze sada to vezati sa starim mu i amidžom.![]()
- Tananarive
- Prpa.ba
#75391 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja nisam politicka licnost pa je steta koju mogu napraviti Bosnjacima minimalna u odnosu na stetu koju mogu napraviti hrabra srca bliska sa fan klubom koji promice hercegbosna-forumske narative.
- Prpa.ba
#75392 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nego, sta cemo sad?
Ma nije valjda da je bilo nekih provokacija. Ima li kraja "bosnjackom radikalizmu"?
Benjamina i Dalija da se zurno oglase.
Načelnik sektora uniformirane policije KS: Državljani Srbije su pravili incidente prije turnira
Ma nije valjda da je bilo nekih provokacija. Ima li kraja "bosnjackom radikalizmu"?
Benjamina i Dalija da se zurno oglase.
-
Škobo Habu
#75393 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Oglasio se Suljagić. On je, svakako, glas razuma u Bošnjaka.
'ta će Benjamina. Šaša, j-a-r-a-n-e.
- tramvajtrojka
#75394 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koliko si bandera jutros zalijepio
- Prpa.ba
#75395 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mislim da nije korektno da govoris sta nama Bosnjacima treba ili ne treba. Ni mi vama ne govorimo sta trebate ili ne trebate.tramvajtrojka wrote: ↑17/01/2023 08:48 Koliko si bandera jutros zalijepio![]()
, zbog te vrste nacionalizma u kojem se stavljaju mete na čelo ljudima , treba se upozoravati pučanstvo da vide kakve osobe zive u njihovoj okolini. Jer bosnjacima je potreban suživot a ne da cakijaju ljude i buse turistima gume , jer samo sa tim događajima stete svom ugledu i ugledu grada
-
mirza_15
#75396 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Neee. Uopšte to nisam komentarisao. Komentarisao sam da je bezveze gurati u politički kontekst što je mali sin nekog šefa u FUP-u i što mu je amidža v.d. načelnika i njih dvojicu diskreditovati na takav način. Taj lik je punoljetan i odgovara za svoje postupke. Sada kontam, da od mog brata dijete napravi neki problem kakve ja veze imam sa tim? Pa i moj brat da nešto napravi. Jesam li ja ikako mogao uticati na to? Ako nisam i nemam nikakve veze šta je onda to kada me neko javno, preko medija, prozove zbog njegovih postupaka, a ovaj još punoljetan? Realno niđe veze. To sam komentarisao, a ne sam čin.Styling wrote: ↑17/01/2023 06:34Tebi je bez veze napadati ljude bez ikakvog povoda, onako huliganski?mirza_15 wrote: ↑16/01/2023 22:42
Meni je ovo zanimljivije sa stanovišta nepotizma. Jedan neki šef u FUP-u, a drugi v.d. načelnika. Je li ovaj v.d. načelnika ima neki izborni legitimitet? Ko je v.d. kada općina ostane bez načelnika?
Ovo što je sin jednog od njih uradio je realno bezveze. Mali fura neku huligansku priču i mislim da je bezveze sada to vezati sa starim mu i amidžom.![]()
-
patriot_bih
#75397 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Trenutno najbolji proBiH političar.
Ovakve konkretne mjere volim! Zašto moramo strepiti od novog srpskog genocida kad imamo pare da se naoružamo?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/halilag ... /230111076
Ovakve konkretne mjere volim! Zašto moramo strepiti od novog srpskog genocida kad imamo pare da se naoružamo?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/halilag ... /230111076
- Styling
#75398 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Za neisprovocirani napad i bodenje nozem nema opravdanja.made_in_sarajevo wrote: ↑17/01/2023 08:11Navijacka tuca ponavlja se vise puta. Niti su roditelji bar dio koji su napadnuti cvjecke da kazem. Navijaci zvezde koji su se odali na neki nacin. Turnir se odrzava godinama pa nije bilo napada. Isto da ode grupa raje u beograd ili zagreb i hoda sa navijackim obiljezima sarajeva ili zelje bi bili napadnuti. Navijacki svijet koji mnogi ne razumiju. Svijet kao svaki drugi, ima svoje furke svoja pravila i kod nas nije kao u srbiji da vucic posalje kompletnu navijacku grupu. Kod nas to moze biti 10-15 glupana koje ce grupa lagano odbacit. Govorim za Sarajevo za ostale mi se plaho jebe
- Haris.ba
- Styling
#75400 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako je dijete sklono ovim ispadima znaci da mu to nije prvi put i da je pripadnik nekog ganga, a za korekciju takvog devintnog ponasanja odgovorni su roditelji. Amidza mozda i nema veze s tima, ali otac ima.mirza_15 wrote: ↑17/01/2023 09:19Neee. Uopšte to nisam komentarisao. Komentarisao sam da je bezveze gurati u politički kontekst što je mali sin nekog šefa u FUP-u i što mu je amidža v.d. načelnika i njih dvojicu diskreditovati na takav način. Taj lik je punoljetan i odgovara za svoje postupke. Sada kontam, da od mog brata dijete napravi neki problem kakve ja veze imam sa tim? Pa i moj brat da nešto napravi. Jesam li ja ikako mogao uticati na to? Ako nisam i nemam nikakve veze šta je onda to kada me neko javno, preko medija, prozove zbog njegovih postupaka, a ovaj još punoljetan? Realno niđe veze. To sam komentarisao, a ne sam čin.