Avdo Avdić plaćeni novinar, koji piše za onog ko mu više plati. Nekad radio za SDP, pa onda za SDA. Sas više ne znaš za koga radi. Zna se samo da je u talu sa kriminalcem bez diplome Osmicom.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
- Better Man
#3776 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
- Pandakonda
#3777 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Federacija ne moze ostat zakovana ako Komsicev delegat podrzi osmorkinog kandidata. Komsic moze budalom pravit narod koji nije politicki pismen i koji se pali na jeftini populizam ali je cinjenica da i on moze to odblokirati. I sviđa mi se od njega kako je trazio milion i jedan izgovor kad je otisao sa SDA u vlast a sad isto toliko izvlakusa ima da ne podrzi osmorkinog bosnjakaStudent_u_Ostavci wrote: ↑14/01/2023 20:23Nije problem, svako bira za sebe.
Ako se osmorka/petorka ili šta su već i SDA ne dogovore, Federacija će ostati zakovana. Ne znam šta je Komšić tu loše rekao?
Nisam gledao full emisiju pa ne znam, da li ga je senad pitao sto ne vrati uslugu SDP-u kad su ovi podrzali Dunovica ? Tad nije govorio pravite vlast sa nekim drugim nego je objerucke prihvatio podrsku
-
channel10
#3778 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nema se kome vracati "usluga". Nije to nikakva usluga nego ili podrzavas neciju politiku ili je ne podrzavas. Kraj price.
-
channel10
#3779 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
To je to. Koliki idiot moras biti pa ovako nesto izjaviti.Spit_fire wrote: ↑14/01/2023 23:01Ako su informacije tacne ja bi radije da se bavimo prvo njima pa onda kako su dosleScheduler wrote: ↑14/01/2023 22:53
Da ga nisam svojim ocima u dva navrata vidio na rucku i sa Osmicom i sa Sarajlicem ja bih rekao da je Avdo nas i najbolji istrazivacki novinar ali kurko, obicno stranacko glasilo koje je pogazilo sve veze u svojoj bransi da su mu ostala samo gostovanja na hajatu i biru.
Lako je biti newsbreaker kad ti osa servira informacije. U normalnim zemljama se za ovo sto je uradio Vucicevom sinu odgovara ko i kad ti je dao informacije. Sta da se neka budala nasla i povrijedila momka a ovaj otkrio sve gdje ce se kretati i kad. Nije ovo svedska, ovdje malo fali za belaj
Kao nije bitno sto je tacna info nego od koga dolazi.
Jer ako ti je politicki protivnik onda sigurno nije tacna
Kakvih se ovdje dilajli nakotilo....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3780 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pandakonda wrote: ↑15/01/2023 19:01
Federacija ne moze ostat zakovana ako Komsicev delegat podrzi osmorkinog kandidata. Komsic moze budalom pravit narod koji nije politicki pismen i koji se pali na jeftini populizam ali je cinjenica da i on moze to odblokirati. I sviđa mi se od njega kako je trazio milion i jedan izgovor kad je otisao sa SDA u vlast a sad isto toliko izvlakusa ima da ne podrzi osmorkinog bosnjaka![]()
Nisam gledao full emisiju pa ne znam, da li ga je senad pitao sto ne vrati uslugu SDP-u kad su ovi podrzali Dunovica ? Tad nije govorio pravite vlast sa nekim drugim nego je objerucke prihvatio podrsku![]()
- mirsek
#3781 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
To je narativ Nenada i osmorke odavno, kad god se Dritan Konjakovic u intervjuima dovede do corsokaka sa pitanjima u cemu je to razlika u ponasanju izmedju njih i SDA on odmah pocinje da spinuje skotovi, botovi, namecu, podmecu, SDA duboka drzava itd..
Nijednom da objasni zasto se ponasaju vrlo slicno onome za sta su godinama prozivali a i dalje prozivaju SDA.
Vjetrovi promjena, vjetropiri nasi dragi.
-
channel10
#3782 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Problem je sto se oni ne ponasaju slicno i isto kao SDA(kako to vole reci i protiv kojih su se borili pricom da su ovi krimosi, a drzava ce procvjetati ako se njima da glas) nego su gori od SDA.
Eh sad, govorili su da su drugaciji od SDA(sto je i tacno jer su gori od njih), ali kad nesto urade, onda se pravdaju da je to isto i SDA radila.
Kako sad da normalan mozak svari ovakve stvari i zakljucke?
Eh sad, govorili su da su drugaciji od SDA(sto je i tacno jer su gori od njih), ali kad nesto urade, onda se pravdaju da je to isto i SDA radila.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#3783 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Uz pomoć vandrednog / redovnog Kongresa SDA zbog teškog izbornog debakla njihovog predsjednika Bakira Izetbegovića , kandidata za predsjedništvo , koje je izgubio sa 100.000 glasova razlike, te zbog gubitka vlasti SDA na svim nivoima osim TK , normalan mozak bi puno lakše shvatio različite stvari i zaključke.channel10 wrote: ↑15/01/2023 19:43 Problem je sto se oni ne ponasaju slicno i isto kao SDA(kako to vole reci i protiv kojih su se borili pricom da su ovi krimosi, a drzava ce procvjetati ako se njima da glas) nego su gori od SDA.
Al' Kongresa nema pa nema.
-
channel10
#3784 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Niii ti je dobro, al' ono nikakoteskeredzic_22 wrote: ↑15/01/2023 19:49Uz pomoć vandrednog / redovnog Kongresa SDA zbog teškog izbornog debakla njihovog predsjednika Bakira Izetbegovića , kandidata za predsjedništvo , koje je izgubio sa 100.000 glasova razlike, te zbog gubitka vlasti SDA na svim nivoima osim TK , normalan mozak bi puno lakše shvatio različite stvari i zaključke.channel10 wrote: ↑15/01/2023 19:43 Problem je sto se oni ne ponasaju slicno i isto kao SDA(kako to vole reci i protiv kojih su se borili pricom da su ovi krimosi, a drzava ce procvjetati ako se njima da glas) nego su gori od SDA.
- teskeredzic_22
#3785 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
channel10 wrote: ↑15/01/2023 19:56Niii ti je dobro, al' ono nikakoteskeredzic_22 wrote: ↑15/01/2023 19:49
Uz pomoć vandrednog / redovnog Kongresa SDA zbog teškog izbornog debakla njihovog predsjednika Bakira Izetbegovića , kandidata za predsjedništvo , koje je izgubio sa 100.000 glasova razlike, te zbog gubitka vlasti SDA na svim nivoima osim TK , normalan mozak bi puno lakše shvatio različite stvari i zaključke.
Al' Kongresa nema pa nema.![]()
Znači biće Kongresa
Možeš li mi ti obećati pozivnicu molim te , neću ti ostati dužan
-
channel10
#3786 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nemas pojma koliko si fulio adresu, ali ono bas nemas pojma.
- teskeredzic_22
#3787 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ali ono važno je da dočekamo Kongres recimo u maju na proljeće kad proljepota
Izvini ako sam te uvrijedio , nisam imao namjeru , na sve strane pokušavam da dođem do informacije o mjestu i terminu Kongresa ali nema pa nema
Izvini ako sam te uvrijedio , nisam imao namjeru , na sve strane pokušavam da dođem do informacije o mjestu i terminu Kongresa ali nema pa nema
-
channel10
#3788 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
A sto je bitan kongres?
- teskeredzic_22
-
channel10
#3790 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Mozda tebi. Meni je apsolutno nebitan
- teskeredzic_22
#3791 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
-
RtrnOfSalisbury
#3792 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
evo 20 dana probajem rijesit oni problem sa sisanjem od onog profesora ekonomije i nemerem. pet puta platis a sesti put djabe a drugi slucaj pet platis a tri djabe ... jebemliga ovaj drugi slucaj mescini bolji, a sad kako to dokazati u uslovima inflacije, neumijem.
i onda profa naumio rijet koju o tim cudnim bicima zvanijem brokeri al ga serenad prikinu (po obicaju) i nis. samo probleme ostavili

i onda profa naumio rijet koju o tim cudnim bicima zvanijem brokeri al ga serenad prikinu (po obicaju) i nis. samo probleme ostavili
-
Spit_fire
#3793 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nek posalje nekog iz stranke..ne mora licno ..eto i to rijeseno. Dini nije problem odgovarat rendom ljudima na fb, nije mu problem ni petljat se u drzavne stvari tipa ic u Neum da se provaljuje a nema nijednog zastupnika u tom trenutku..a eto problem mi sjes sa avdom..dino je toliko egoista da bi sjeo i sa tobom ako treba da dokaze nes svoje...
Samo sto mi se cini da nema damu tj argumenata..
Komsic odlican
-
Spit_fire
#3794 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Jel ovo svijuti senad reko "dejton YEBENI" u sred dnevnika il mi se ucinilo

-
RtrnOfSalisbury
#3795 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
reko je 'jedeni dejton' od glagola jesti 
- saibaba
#3796 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
? Ja koliko znam SDA su vise su dobili glasova nego na proslim izborima. zasto izokreces stvari ? Ako ces tako recimo Niksic nije dobio 3000 - 4000 glasova,,, znaci totalni debakl... Osoba koja je upropasila stranku, ako se prisjetis dok je bila alijansa za promjene SDP je bio vodeca stranka bez ikakvih HDZ ova i SDA ova.... A SDP je sad je konakovicev usputni izdajnicki partner zajedno skakucu po destilerijama kamce ministarstva od Ustasa i Četnika, i upropastavaju ono malo sto je ostalo od drzave poslije SDA.teskeredzic_22 wrote: ↑15/01/2023 19:49Uz pomoć vandrednog / redovnog Kongresa SDA zbog teškog izbornog debakla njihovog predsjednika Bakira Izetbegovića , kandidata za predsjedništvo , koje je izgubio sa 100.000 glasova razlike, te zbog gubitka vlasti SDA na svim nivoima osim TK , normalan mozak bi puno lakše shvatio različite stvari i zaključke.channel10 wrote: ↑15/01/2023 19:43 Problem je sto se oni ne ponasaju slicno i isto kao SDA(kako to vole reci i protiv kojih su se borili pricom da su ovi krimosi, a drzava ce procvjetati ako se njima da glas) nego su gori od SDA.
- problemnatravunu
#3797 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ne oglašava se RAK da oni protumače šta je sada rekao
-
RtrnOfSalisbury
#3798 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
joj kad se zemske komponente raka oglase
- karanana
#3799 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
ko se danas reciklira.....
da probam pogoditi jer sam pogodio prosle sedmice kiflu u petak i ljiljana u subotu bez da sam vidio najavu......ne vidim nekog u studiju pa ce biti neko na ekranu tipa vaskovica ili nekog politickog analiticara iz komsiluka. da je proslost, vidio bi fahru, ali fahro je odleprsao u cosak istorije.
da probam pogoditi jer sam pogodio prosle sedmice kiflu u petak i ljiljana u subotu bez da sam vidio najavu......ne vidim nekog u studiju pa ce biti neko na ekranu tipa vaskovica ili nekog politickog analiticara iz komsiluka. da je proslost, vidio bi fahru, ali fahro je odleprsao u cosak istorije.
- Pandakonda
#3800 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Garant Škrijelj jer nije odavno muzao sekinu diplomu