Eh... pretpostavka je majka svih zajeba..
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Benq
- tvojkomsija
#63502 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel jos nekom zanimljivo odkako SDA ide u opoziciju u zadnhe vrijeme bas cesto i ofirno incidenti (busenje guma, ostecivanje auta, napad na turniru) itd ??
Previse mi je to u kratko vrijeme.. smrdi na Osu
-
zbunjola71sa
#63503 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
tvojkomsija wrote: ↑14/01/2023 22:37 Jel jos nekom zanimljivo odkako SDA ide u opoziciju u zadnhe vrijeme bas cesto i ofirno incidenti (busenje guma, ostecivanje auta, napad na turniru) itd ??
-
boshniak
#63504 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Još je baš medijski popraćeno, nešto tu smrditvojkomsija wrote: ↑14/01/2023 22:37 Jel jos nekom zanimljivo odkako SDA ide u opoziciju u zadnhe vrijeme bas cesto i ofirno incidenti (busenje guma, ostecivanje auta, napad na turniru) itd ??
-
costacurta
#63505 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
tvojkomsija wrote: ↑14/01/2023 22:37 Jel jos nekom zanimljivo odkako SDA ide u opoziciju u zadnhe vrijeme bas cesto i ofirno incidenti (busenje guma, ostecivanje auta, napad na turniru) itd ??
Ubijeđen sam da su kod nas na TK izgubili da bi petlja na Šićkom već bila blokirana
- armin071
#63506 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Čekaju se Av-do i Kali-mero agenti tajne službe da izađu sa “provjerenim imenima”. Ne bi me čudilo da je ovo djelo “Fortinog jeba.a” kojeg je lično Dino platio u kafani na Palama.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#63507 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kažu na Balu Roma u Heci umrla žena koja je vodila program, neka voditeljica sa Kalmana Radija. Infarkt valjda.
- Hajvan
#63508 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma bolim e qrac
empatija minus 100
empatija minus 100
-
HelaS
#63509 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Previse mi je to u kratko vrijeme.. smrdi na SDA
2014. godine, kad je zapaljena zgrada Općine Centar, nekoliko dana kasnije, navijači Sarajeva jajima su gađali tu istu zgradu i zgradu Predsjedništva BiH, sve po nalogu SDA, s ciljem destabilizacije stanja u državi. Tako je i danas bilo, nakon nedavnog incidenta s bušenjem guma na dva srbijanska automobila. To je ista matrica, namjera da se zakuha i destabilizira vlast Kantona Sarajevo i s njima i kompletna Osmorka, ne bi li razbila pregovore s Dodikom i spriječila formiranje vlasti u državi. Ne postoji veća pogan od SDA-ovaca"Očigledno je da su nas napali navijači Sarajeva, tako sam zaključio po bordo maskama koje su nosili. U hotel je upalo njih desetak sa ciljem da isprovociraju našu reakciju. Jeste zastava FK Zvezdare velika, ali klupski grb je cvet i nema nikakvih nacionalističkih obeležja, čak ni srpskih boja"
Last edited by HelaS on 14/01/2023 23:47, edited 1 time in total.
-
Spit_fire
#63510 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja i dalje ne kontam otkud ovi navijaci tu..pa nisu delije il grobari dosli...pa svaki vikend vidim omladince u trnerakama klubova iz srbije i hrvatske kroz grad i niko ih ne pogleda..cla sam vidio i CZV kadete ..
Jeste sigurni da nije bilo provokacije? Mislim jbt pa nije liga prvaka ja nisam ni znao da ima ovaj turnir a ima svaki vikend neki u necemu
Mozda su levati kontali Zvezda od Zvezdara
Jeste sigurni da nije bilo provokacije? Mislim jbt pa nije liga prvaka ja nisam ni znao da ima ovaj turnir a ima svaki vikend neki u necemu
Last edited by Spit_fire on 14/01/2023 22:55, edited 1 time in total.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#63512 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Strašno, pogotovo uzimajući u obzir da se radi o DJEČIJEM turniru.
Čudno da nema nikog sa strane da posvjedoči šta je se desilo???
Čudno da nema nikog sa strane da posvjedoči šta je se desilo???
- dječak sa šibicama
#63513 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Najmanje sto ocekujem od maskirane ekipe sa nozevima, nakon ovog podviga, da odu na Sokolac i zapjevaju ovo je Bosna i ubij Srbina.
Pridruzice im se i ekipa ljiljana u zlatu, sa teme.
Pridruzice im se i ekipa ljiljana u zlatu, sa teme.
- emigrazione
#63514 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ah sta da se radi, desilo se yebiga...ne mozemo biti ni bolji ni gori od komsiluka
- forumskivojnik
#63515 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hrvati Skandirali U....., Bosnjaci se obracunali zbog zvezdarinog transparenta, ne zbog srbijanske zastave.Spit_fire wrote: ↑14/01/2023 22:53 Ja i dalje ne kontam otkud ovi navijaci tu..pa nisu delije il grobari dosli...pa svaki vikend vidim omladince u trnerakama klubova iz srbije i hrvatske kroz grad i niko ih ne pogleda..cla sam vidio i CZV kadete ..
Lepo sve kurir obavestio: https://www.kurir.rs/region/bosna-i-her ... mo-zastavu
Ostatak je odlicno odradjena medijska propaganda autoimune bolesti nacionalizma.
Svemu tome prethodio je još jedan incident. Za vreme utakmice u sali hotela, grupa dečaka, učesnika turnira, skandirala je "Ubij Srbina".
Roditelj deteta iz FK Zvezdara M.M, koji je svemu tome svedočio, navodi za Kurir da ta dva incidenta nemaju nikakve veze jedan s drugim.
"Razlika je u tome što prvi incident nije bio organizovan, a drugi jeste", počinje naš sagovornik i pojašnjava:
"To skandiranje se dogodilo na utakmici beogradske Škole fudbala 'Nika T6'. Skandirala su deca iz Splita, 2015. godište, a njihov trener je bio korektan i odmah ih je umirio".
Nekoliko sati kasnije došlo je do haosa u hotelu i ispred njega.
-
splinter
#63516 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://avaz.ba/vijesti/bih/801211/izne ... zic-sukalosime_cipol wrote: ↑14/01/2023 22:50 Kažu na Balu Roma u Heci umrla žena koja je vodila program, neka voditeljica sa Kalmana Radija. Infarkt valjda.
- pepeljara
#63517 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mediji i onda viralno ode.
Izgleda da je to sto kruzi neki stari snimak 7 godina stari splicani uzvikivali navedeno.
Evo na sta naletih sad na tw
Izgleda da je to sto kruzi neki stari snimak 7 godina stari splicani uzvikivali navedeno.
Evo na sta naletih sad na tw
Last edited by pepeljara on 14/01/2023 23:06, edited 3 times in total.
- _Reds_
#63518 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ovo ima debelu pozadinu, ovaj se sa nekim debelo zamjerio, i ima debeli razlog da neko upadne u hotel ovako.
Lik je vjerovatno clan neke navijacke grupe ili neke organizacije pa se po drustvenim mrezama hvalio ili sta slicno.
Ne branim ove majmune, ali cista poslao nisu sa druge strane sigurno.
Lik je vjerovatno clan neke navijacke grupe ili neke organizacije pa se po drustvenim mrezama hvalio ili sta slicno.
Ne branim ove majmune, ali cista poslao nisu sa druge strane sigurno.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#63519 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koji transparent???forumskivojnik wrote: ↑14/01/2023 22:59Hrvati Skandirali U....., Bosnjaci se obracunali zbog zvezdarinog transparenta, ne zbog srbijanske zastave.Spit_fire wrote: ↑14/01/2023 22:53 Ja i dalje ne kontam otkud ovi navijaci tu..pa nisu delije il grobari dosli...pa svaki vikend vidim omladince u trnerakama klubova iz srbije i hrvatske kroz grad i niko ih ne pogleda..cla sam vidio i CZV kadete ..
Lepo sve kurir obavestio: https://www.kurir.rs/region/bosna-i-her ... mo-zastavu
Ostatak je odlicno odradjena medijska propaganda autoimune bolesti nacionalizma.
Svemu tome prethodio je još jedan incident. Za vreme utakmice u sali hotela, grupa dečaka, učesnika turnira, skandirala je "Ubij Srbina".
Roditelj deteta iz FK Zvezdara M.M, koji je svemu tome svedočio, navodi za Kurir da ta dva incidenta nemaju nikakve veze jedan s drugim.
"Razlika je u tome što prvi incident nije bio organizovan, a drugi jeste", počinje naš sagovornik i pojašnjava:
"To skandiranje se dogodilo na utakmici beogradske Škole fudbala 'Nika T6'. Skandirala su deca iz Splita, 2015. godište, a njihov trener je bio korektan i odmah ih je umirio".
U članku se samo spominje zastava kluba, a ona je 100% neutralna.

-
Spit_fire
#63520 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moze bit onda da je tako biloforumskivojnik wrote: ↑14/01/2023 22:59Hrvati Skandirali U....., Bosnjaci se obracunali zbog zvezdarinog transparenta, ne zbog srbijanske zastave.Spit_fire wrote: ↑14/01/2023 22:53 Ja i dalje ne kontam otkud ovi navijaci tu..pa nisu delije il grobari dosli...pa svaki vikend vidim omladince u trnerakama klubova iz srbije i hrvatske kroz grad i niko ih ne pogleda..cla sam vidio i CZV kadete ..
Ubiji srbina zaista nije specificno ni za nase navijacke grupe a kamol djecu..dol za hrvate itekako jeste
- Haris.ba
#63521 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo je hotel hills

Last edited by Haris.ba on 14/01/2023 23:06, edited 1 time in total.
- Sanjarko
#63522 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bozicni turnir upitanju bio ako sam dobro upratio, svake godine bude i nije dosad bilo incidenata, nikad kako znam. Budu i ovdje u Zenici svake godine. Reklamiralo ga je neki dan na televiziji.Spit_fire wrote: ↑14/01/2023 22:53 Ja i dalje ne kontam otkud ovi navijaci tu..pa nisu delije il grobari dosli...pa svaki vikend vidim omladince u trnerakama klubova iz srbije i hrvatske kroz grad i niko ih ne pogleda..cla sam vidio i CZV kadete ..
Iznenadi me ovo kad sam ustao upalio vijesti kad javlja da je zboden neko i da su napadnuti. Nisam bas dobro vijesti upratio. Tek ustao jbga.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#63523 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne zna raja ćirilcu,..kontaju odmah da piše čiča draža . 
- _Reds_
#63524 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na Ilidzi dovarane imaju Hoteli Hills, Hollywood i Malak.
Ako je ovo snimak iz bilo koje dovrane, ovo je za istrage, i neko treba robijati ko ovu djecu ovome uci.
-
meridiyan