Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma meni ne treba clanska niti mislim aktivno ucestvovati u "clanstvu" . Ali potvrda da su pare na racunu i da je to neko "primjetio" je nesto sasvim normalno.
Ja kad kupim na ekupi.ba ves masinu kao rezultat tog placanja dobijem robu na adresu kroz par dana.. Posto se ovdje radi o transakciji u kojoj nece nikakvo "dobro" biti isporuceno.. minimalno mail sa "sve je OK" djeluje kao nesto logicno. To bi trebao biti kao neki racun.
Jer zamisli.. ja sad nadjem 30 min u toku radnog vremena, odem da preuzmem clansku i neko tamo kaze "polako jarane, mi tek od 2. januara uplate knjizimo" .
xPaco1337 wrote: ↑12/01/2023 18:20
Jel vi imate o cemu drugom u Zenici pricat osim i Čeliku ?
Kakva je ovo nova sekta nije mi jasno
Ima li u ovoj Zenici bilo šta osim Čelika. Pitam kao čovjek koji je došao iz famoznog Sarajeva i došao u jedan grad koji mu se dopao. Fantastična arhitektura i jako dobar urbanizam, čist i uređen grad, prijatni ljudi i lijepe žene...Nastavi niz...
Hajmo malo pozitivne priče. Vjerujem da ima lijepih stvari i u Zenici...
Ima li u ovoj Zenici bilo šta osim Čelika. Pitam kao čovjek koji je došao iz famoznog Sarajeva i došao u jedan grad koji mu se dopao. Fantastična arhitektura i jako dobar urbanizam, čist i uređen grad, prijatni ljudi i lijepe žene...Nastavi niz...
Pa i Celik je lijepa prica sada. Postoji kriticna masa i ovdje i u gradu koju ta tematika interesuje (bez obzira bili za, protiv ili jednostavno zbog pitanja ili nedoumica koje imaju), tako da treba da se prica. Nismo podugo pricali o Celiku, neka malo .
Ima i drugih pozitivnih stvari naravno, samo zavisi kako ko gleda na to.
kako se zvao onaj panj iz Celika sto mu se stadion smijao na skoro svaki kontakt lopte prije jedno 15-20g - pokusao sam ga guglat nisam mogo naci.... inace iz Zenice momak onako naocit lijep povisok.... igrao termine sa rajom po dvoranama cesto......cini mi se da je stanovo oko ili u Lameli.... ne znam.... samo kad se sjetim ..... par hiljada ljudi se smije.... frajer hoce centrirat preleti mu lopta preko noge, promasi loptu
evo ga e ovaj je bio primjer guranja licnih pulena u prvi plan..... samo kad se sjetim koliko puta su ga zvali da izadje napolje.....
Ima li u Sarajevu išta osim Željo i Sarajevo?
Dođem iz Zenice, živim u Sarajevu već 3 godine, izađem s rajom na pivo i slušam kako se prepiru čiji je veći od 1921 na ovamo.
Inače prelijep grad, uživam u životu u Sarajevu
Kakvi kokosari ovde pisu protiv kluba . A normalno je kad su sljegli u Zenicu . Trebalo je davno rampu udariti.
Cuj smeta im sto se prica o klubu. Kokosari klub je pred izdisajem bio ,lako je mogao u stecaj. Radi seljakluka zvanog SDA i kasnije seljobera Pujde.Ljudi vas mole da pomognete kolko mozete da ovaj grad ima fudbalski klub. Da vasa djeca imaju gdje poceti karijeru i abd proda ti se za koji milion. A klub posjeduje mogucnost da pravi milionske iznose samo treba podrska. Da dovodi abd turiste u ovu ucmalu kasabu koju cine razni likovi sljegli iz pizdica.
Ako ti se ne svida mozes barem rjeci podrske jer je to simbol grada a ne da plujete. Kokosari
skrbavi-admin wrote: ↑11/01/2023 17:56
vidim ja isplivava coporativni romantizam livadarstva i renesanse i uzivanje je gledat taj velebni babinsko-tetovski mentalitet - nesto kao gledanju majmuna u ZOOu
Tako je dobri, pošteni Zeničaninu. Svi su babinjci i bugari osim tebe. A stvarno bih volio sjesti s tobom da vidim jesi li fakat toliko poremećen ili se samo praviš grbav. Šta god je, a prenesi i šefu Pujdi: qrac vam! Ima Zeničana seoska varalico, bilo ih je prije tebe i biće ih i poslije tebe, pa šaka-šaka! Čoporativni romantizam livadarstva i renesanse? ??? Auuuu dečko...
vidim ja isplivava coporativni romantizam livadarstva i renesanse i uzivanje je gledat taj velebni babinsko-tetovski mentalitet - nesto kao gledanju majmuna u ZOOu
Tako je dobri, pošteni Zeničaninu. Svi su babinjci i bugari osim tebe. A stvarno bih volio sjesti s tobom da vidim jesi li fakat toliko poremećen ili se samo praviš grbav. Šta god je, a prenesi i šefu Pujdi: qrac vam! Ima Zeničana seoska varalico, bilo ih je prije tebe i biće ih i poslije tebe, pa šaka-šaka! Čoporativni romantizam livadarstva i renesanse? ??? Auuuu dečko...
biram i ja drustvo, vjeruj mi i izbjegavam smece, a nek si se javio cisto da vidim duple arsine smetljar Fujdo vama vlada a i pristavio dobro momacki, tako da ko je poremecen a ko nije, ko je glup i ko ga je doveo na vlast se vidi iz aviona.... jaukaj sad malo jos, ima vazelina u dmu i cmu kupi si
biram i ja drustvo, vjeruj mi i izbjegavam smece, a nek si se javio cisto da vidim duple arsine smetljar Fujdo vama vlada a i pristavio dobro momacki, tako da ko je poremecen a ko nije, ko je glup i ko ga je doveo na vlast se vidi iz aviona.... jaukaj sad malo jos, ima vazelina u dmu i cmu kupi si
Sta ti biras bolan?
To je rečenica koju svaki jado koji nema 3 osobe u životu da s njima popije kafu kaže za sebe. Samo ti prenesi vakufskoj varalici da ničija nije do zore. I još jednom: čoporativni romantizam livadarstva i renesanse?
gentoo wrote: ↑12/01/2023 16:06
I ja sam primjetio malu dozu “bolikurca” u nekim stvarima. 2021 sam morao cekati cijelih 9-10 dana da neko kaze “leglo je” glede uplate clanarine preko racuna. Prosle godine nikad nisam ni dobio insrrukcije na mail i jednostavno odustao (namjerno..). Ove godine uplatio, sutradan kad je proknjizeno poslao mail sa uplatnicom kao odgovor na mail.. Vidjet cemo koliko ce ove godine trebati da neko kaze “Hvala, clanska je spremna za preuzimanje” i sl.
Ne sporim da ljudi ukljuceni u pricu zaista to rade iz ljubavi, ali je ocigledno da je ponekad (kao i vecini ljudi sa ovih prostora) ljubav prema “noge u zrak” i “sutra cu” veca
Pogledaj u Spam mailovima...tako je meni prosli put otisla obavjest o gotovim clanskim.
gentoo wrote: ↑12/01/2023 16:06
I ja sam primjetio malu dozu “bolikurca” u nekim stvarima. 2021 sam morao cekati cijelih 9-10 dana da neko kaze “leglo je” glede uplate clanarine preko racuna. Prosle godine nikad nisam ni dobio insrrukcije na mail i jednostavno odustao (namjerno..). Ove godine uplatio, sutradan kad je proknjizeno poslao mail sa uplatnicom kao odgovor na mail.. Vidjet cemo koliko ce ove godine trebati da neko kaze “Hvala, clanska je spremna za preuzimanje” i sl.
Ne sporim da ljudi ukljuceni u pricu zaista to rade iz ljubavi, ali je ocigledno da je ponekad (kao i vecini ljudi sa ovih prostora) ljubav prema “noge u zrak” i “sutra cu” veca
Pogledaj u Spam mailovima...tako je meni prosli put otisla obavjest o gotovim clanskim.
skrbavi-admin wrote: ↑14/01/2023 12:13
zao mi te je - jadan si zajedno sa svima onima koji ti omogucuju da prdoklacis bez posljedica kao i oni sto ti lajkaju stupiditete....
da - bas tako coporativni stocarski ruralni romantizam i kvaziurbanisticko livadarstvo i jos veci fekalkvazielitizam....
Svejedno, puno mi lakše bude kad pročitam tvoj post...
n+1 wrote: ↑16/01/2023 23:09
Gledam fotografije ovog Čeličnog zida, i zapadoše mi za oko FORUMAŠI. Koji su ovo forumaši?
Ovo su momci sa sportsport-a. Tamo sam vidio da su se organizovali za ovu namjenu.
Evo nesto malo i sa klixa:
Kako se iznova i iznova kalio Čelik: Od novog statuta do uspjeha, ali i sabotaže Grada
Priča o ozdravljenju ranjenog Čelika s Bilinog Polja ne može biti jednostavna, ali uz navijače koji istinski vole ovaj klub postala je nikada jednostavnija. Kada se nešto radi iz inata i ljubavi, izrodi se i dobra priča. Ova je o Čeliku.
Sedam tegobnih godina je iza kluba s Bilinog Polja. Mnogo uspona i padova, lažnih obećanja, sabotaža, internih malverzacija, a nešto najbolnije je bilo ispadanje iz lige. Ipak, u svemu tome, izrodilo se nešto dobro - zdrav klub.
Sve je počelo u augustu 2014. godine kada su Robijaši proglasili bojkot domaćih utakmica. Ideja NGG "Za Čelik" i prijedlog novog statusa po socios modelu "Jedan član - jedan glas" predstavljen je u martu 2015. godine. S obzirom na to da je taj model predstavljao nešto novo i ispostavit će se zdravo za klub s Bilinog Polja, skupština se odbila sastati, a Gradska uprava Zenice nije imala sluha za navijače.
Sve to je rezultiralo bojkotom i manjim protestnim šetnjama, a najveć aje bila u februaru 2016. godine kada je 6.000 ljudi izašlo na ulice protiv Gradske uprave Zenica koja je indirektno upravljala klubom. Nažalost, ništa se nije dogodilo.
Koji je laksi put iz Zenice za Banja Luku ? Ovaj preko Travnika ili preko Doboja ? Mislim po kilometrazi na Google je preko Travnika,ali ne znam kakav je put
xPaco1337 wrote: ↑17/01/2023 09:44
Koji je laksi put iz Zenice za Banja Luku ? Ovaj preko Travnika ili preko Doboja ? Mislim po kilometrazi na Google je preko Travnika,ali ne znam kakav je put
xPaco1337 wrote: ↑17/01/2023 09:44
Jel to pitas jel lakse preko Vlasica ili autoputem (vecinom) 130km/h ? Vremenski je cak oko 1h krace..