haha, a pazi fakat ovaj iz banshee-a je homelander. haha.
preferiram ovo siljenje sto sad radim u boysima, garant radi superheroj kostima.
Moderator: _BataZiv_0809
Ne sjećam se ni ja, bila je slaba prva sezona (u poređenju sa originalnom serijom). Pogledah malo onaj recap prve sezone, jedva sam se čega sjetio. Počeo sam gledati drugu sezonu, mislim da će biti lošija od prve.swanfilter wrote: ↑12/01/2023 22:44 Bas upratih, od danas druga sezona ove Vikings Valhala, a je se ni prve ne sjecam.

https://theglossarymagazine.com/arts-cu ... -tv-shows/agent_zero wrote: ↑13/01/2023 14:39 Ima li neka dobra triler serija slična The Chestnut Man i The Watcher?
Valhalla murders mi nije ni blizu gore navedenih.
Ma evo i ja sve se kanim ko student kad hoće pripremati ispite.
Mindhunter, true detective ...agent_zero wrote: ↑13/01/2023 14:39 Ima li neka dobra triler serija slična The Chestnut Man i The Watcher?
Valhalla murders mi nije ni blizu gore navedenih.
Da,otkazano daljnje snimanjedječak sa šibicama wrote: ↑14/01/2023 23:22 Koliko sam cuo, Mindhunter je otkazan, ne razumijem zasto jer je meni odlicna serija. Sumnjam da je losa gledanost.
Zbog toga što Fincher ima previše obaveza. Bit će snimljena treća sezona eventualno.dječak sa šibicama wrote: ↑14/01/2023 23:22 Koliko sam cuo, Mindhunter je otkazan, ne razumijem zasto jer je meni odlicna serija. Sumnjam da je losa gledanost.
All I can really tell you about Mindhunter is that conversations between Netflix and Fincher are ongoing. They are discussing the possibility of bringing the show back for a third season. It’s still very early days, but Fincher sounds more upbeat about the project.

Banshee mi je odlična. Bar mi je tako ostala u sjećanju.dječak sa šibicama wrote: ↑11/01/2023 13:35 Pregledao prve dvije epizode Banshee, isplati li mi se nastaviti jos 4 sezone?
Solidna je, glavni glumac mi je malo B kategorija, ali... ah rebeka
![]()
n+1 wrote: ↑16/01/2023 00:15 Kompletirao sam Leftoverse, pa da podnesem izvještaj.
Treća sezona je tour de force, i za klasu iznad prve dvije sezone. Skoro da se isplati izdržati agoniju prve dvije sezone da bi se prošlo kroz emotivnu kararzu kojom serija završava. Fucking ninjas cutting onions.
Zaključak je da kvalitet treće sezone ljudima retroaktivno oboji utisak o cijeloj seriji. I meni, koji sam, evo, svjestan ovog efekta, sada se serija čini daleko bolja nego što se činila prije dva dana. Čak sam joj i značajno povećao već upisanu ocjenu na IMDB.![]()
Ne znam šta bih ti rekao. Moraš provesti 27h sa likovima, da bi dvadesetiosmi sat imao efekat o kojem gore pišem. Pa ti sad skontaj da li se isplati.chino wrote: ↑16/01/2023 11:32n+1 wrote: ↑16/01/2023 00:15 Kompletirao sam Leftoverse, pa da podnesem izvještaj.
Treća sezona je tour de force, i za klasu iznad prve dvije sezone. Skoro da se isplati izdržati agoniju prve dvije sezone da bi se prošlo kroz emotivnu kararzu kojom serija završava. Fucking ninjas cutting onions.
Zaključak je da kvalitet treće sezone ljudima retroaktivno oboji utisak o cijeloj seriji. I meni, koji sam, evo, svjestan ovog efekta, sada se serija čini daleko bolja nego što se činila prije dva dana. Čak sam joj i značajno povećao već upisanu ocjenu na IMDB.![]()
Mene je prva smorila i odustanem. I sve se kanim da opet dam šansu.. Znači isplati se biti strpljiv u ovom slućaju?