Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Plunkett

#6676 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Plunkett »

Rjecnik neprimjeren, ali je sustina tu.
Ko god ovo podrzava , nakon dva saopstenja iz UNFKS, i nakon Hajrine ostavke i ovakve polusezone, taj ima ili vidi neku korist. Da li buduce radno mjesto na parkingu, sendvic, trening program od Aylaaaah- to vec ne mogu sa sigurnoscu tvrditi.
Logovan

#6677 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Oznaka Tablica

#6678 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

Plunkett wrote: 10/01/2023 22:34
Oznaka Tablica wrote: 10/01/2023 18:26 Ljubav u klubu se mjeri bojkotom tvojim :lol: :lol: :lol:

Al najjace, yebu majke kad neki igrac bojkotuje trenera, a kad ovi bojkotuju klub yebu majke onom koji to ne rade :lol: :lol:

Igraci vide od najjacih kako treba svoje interese da ostvare, pa i oni put bojkota krenu.... Tako da, sljedeci put kad neko od igraca ili svi oni bojkotuju trenera, onda sutite i nemojte nista pricati jer niste kompetentni da dijelite moralne pridike igracima koji bojkotuju.

Jos ova recenica "Mirvic je odlucio da stane na stranu ove spodobe(Ajle)" dovoljno govori o osnovnom nepoznavanju funkcionisanja kluba :lol: :lol:
Mirvic je tu postavio i ne dira je jer on to tako hoce i zeli. Bojkotujte Mirvica, on je drzi zivom 😂
Blazeno je neznanje, poredeci bojkot obicnih placenika i robova sa bojkotom ljudi koji su tu godinama.
Eto, ima vas 100 milja pusikuraca, pa lagano djuskajte na Kosevu.

A kad ovi konacno otjeraju Sarajevo sa Koseva, presele prostorije Kluba ga iz Titove tamo negdje u Butmir, pa kad se vas 100 hiljada zagrli, a Ismir blagonakolono osmjehne zagrljen sa Bakirom- e tad cete znati da ste uspjeli.
Jer “vi” volite klub. Ne mozete bez njega :lol:
Ali na srecu, historija ovog Kluba je pokazala ko uvijek na ovaj ili onaj nacin izadje kao pobjednik :wink:
Bojkot je bojkot, ti ga shvati kako hoces.

Vama je i husref bio iznad kluba, vama je sad i grupa iznad kluba i licni interesi istih.

Opet kazem, sto ne bojkotujete Mirvica nego Ajlu i Emira? :lol: :lol: :lol:
Mirvic vedri i oblaci, on ako kaze da ce Ajla raditi ona ce raditi. Vi imate vrlo jednostavno rjesenje, trazite odlazak Mirvica i otici ce i ove osobe zbog kojih bojkotujete.

Vama je problem, ko god vam odgovori vi mislite da ste najpametniji. U situaciji, gdje klub ima finu sansu(zrinjski ostao bez trenera, borac u dugovima, zeljo kurac) da zaganja izlazak u evropi, vi nasli bojkotovati utakmice. Gdje je tu ljubav prema klubu?

Zasto se niste bunili javno i na utakmicama kad je Mirvic odlucio poslati ekipu u Zenicu a vi predlagali Doboj Kakanj? Zasto se niste borili tada za Sarajevo, nego ste sve ovo spomenuli u onom smjesnom pismu koje je izaslo, kao da ga je dijete iz osnovne pisalo.

Taj Hajrudin ako vam je moralna vertikala, onda ste na pogresnom putu. Uz duzno postovanje prema Hajrudinu i dobrih stvari koje je uradio, on je jedini bio u klubu kad su se sranja desavala, svi su se mjenjali on je ostajao...
Logovan

#6679 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Potpisat ce Ziljkic izgleda.
sencobih

#6680 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Logovan wrote: 11/01/2023 15:24 Potpisat ce Ziljkic izgleda.
https://youtu.be/ZdNqPI1ZCx4

kazu da bi i ovaj mogao biti naš :?
kleja

#6681 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kleja »

par narko-debila jućer upalo u upravu i prijetilo. :roll: :roll: :roll:
Anquilla

#6683 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

kleja wrote: 12/01/2023 10:04 par narko-debila jućer upalo u upravu i prijetilo. :roll: :roll: :roll:
Iskreno se nadam da ovo nije istina.
Nepojmljivo mi je da bi neko tjerao upravu, posebno što su ovi koji bojkotuju imenovali (samo) Ajlu, Mirzu i Emira.
Oznaka Tablica

#6684 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

A narucenog teksta :lol: :lol: :lol:
kakaljin

#6685 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Oznaka Tablica wrote: 12/01/2023 18:20 A narucenog teksta :lol: :lol: :lol:
Ma nije cini ti se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oznaka Tablica

#6686 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

kakaljin wrote: 12/01/2023 18:21
Oznaka Tablica wrote: 12/01/2023 18:20 A narucenog teksta :lol: :lol: :lol:
Nekako normalno bi bilo da se navijaci bave navijanjem...

I sad kad neko bude rekao da bez sjevera nebi bilo kluba, molim da to ne rade. Danasnji sjever i onaj od prije 10-tak godina su nebo i zemlja....
kakaljin

#6687 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Oznaka Tablica wrote: 12/01/2023 18:43
kakaljin wrote: 12/01/2023 18:21

Nekako normalno bi bilo da se navijaci bave navijanjem...

I sad kad neko bude rekao da bez sjevera nebi bilo kluba, molim da to ne rade. Danasnji sjever i onaj od prije 10-tak godina su nebo i zemlja....
Tako je navijaci se bave navijanjem i podrskom voljenom klubu, a ne odmaganju klubu na bilo koji nacin.

A rjesavanje problema se rjesava na drugaciji nacin

I upava i igraci i navijaci i svi ostali su prolazni a klub je Vjecan
Logovan

#6688 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

sencobih wrote: 12/01/2023 06:29 https://youtu.be/ZdNqPI1ZCx4

kazu da bi i ovaj mogao biti naš :?
Da, govori se da je zavrsen.
Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Almedin Ziljkić danas će postati novi član FK Sarajevo.
sportsport
Oznaka Tablica

#6689 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

Nije da podrzavam ova udruzenja u toj mjeri, al kakav prc prema sjeveru :lol: :lol:

Sad ocekujem saopstenje sjevera kako oni ipak vole sarajevo vise od svoje tribine, il sta vec :lol: da oni nisu kompetentni pisati saopstenja :lol:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/veter ... /230113053
Logovan

#6690 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Pa ovo je sramotno saopstenje. Pojedinci sami sebe brane. :mrgreen:
GandalfSivi

#6691 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Danas sam naucio da imamo udruzenje veterana. I na sekundu sam mislio da je bas lijepo sto ga imamo. A onda sam poceo citati imena. Pa ne moze gore svega mi.

I da se razumijemo, licno nisam za bojkot.
emigrazione

#6692 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

GandalfSivi wrote: 13/01/2023 12:12 Danas sam naucio da imamo udruzenje veterana. I na sekundu sam mislio da je bas lijepo sto ga imamo. A onda sam poceo citati imena. Pa ne moze gore svega mi.

Ko ti smeta ociju ti, sve sto mirise na ovaj klub vremenom samo od sebe postane da ne moze gore....nedo Bog da je Hase ziv, jebali bi mu i oca i majku danas
last mohicans

#6693 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Kosica im diktirao, upss, pa on ne zna rečenice sastaviti. :mrgreen: Meni zapara oči da je netransparentno i olako trošenje novca (iako ga je bilo, jel, malo nonsens) dovelo do kasnjenja plata.
By the way, neki ukrajinski izvor veli da smo za Renana platili obestecenje 170k eura. Ne imadosmo za kvalitetnog trenera, a ovoliko se istresli za obestećenje. Hajde neka se razbio i taj mit da se za top igrača mora obestećenje platiti. Mada, opet ni ova obestećenja nemaju smisla, a nismo mogli, prije da nismo željeli platiti kvalitetnijeg trenera.
Oznaka Tablica

#6694 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

Kako vi napravite od nebitnog lika Roki Balbou :lol:

Cinjenica je da je ovo sraman bojkot. Sraman iz vise razloga, a evo jedan cu navesti. Ako se vec ide u bojkot, zasto se ne ide protiv Mirvica? Ja cu prvi podrzati, jer Mirvic je teski debil i kriminalac....
Oznaka Tablica

#6695 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

I ja treba sa ovakvim debilima tribinu djeliti, i jos da mi nametnu da s ovakvim moram djeliti misljenje o bojkotu :lol: :lol:

Image
rocco_siffredi

#6696 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Saopštenje?
Na šta su spali veterani, tuga. Ali kad vidiš imena, čast izuzecima.

P.S. Članarina obnovljena direktorice. Na utakmice neću ići.
Oznaka Tablica

#6697 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

Ima dosta ljudi koji su jedva docekali ovaj bojkot da mogu reci da nece na utakmicu zbog bojkota, a u stvarnosti odlazak na utakmicu mu je proti zeljA...

Svako ima pravo da bira, hoce li bojkotovati ili ne... ali tjerati nekoga na nesta jer ti mislis da si izmislio toplu i vodu i ja sad moram da bojkotujem, to ne. Sarajevo nece propasti pratilo ga 3 milje ili milju... A sigurno da bi mogao profitirati kada bi bilo 3 milje nego jedna milja na stadionu... Al eto, neka svako donese odluku za sebe.
GandalfSivi

#6698 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

emigrazione wrote: 13/01/2023 12:18
GandalfSivi wrote: 13/01/2023 12:12 Danas sam naucio da imamo udruzenje veterana. I na sekundu sam mislio da je bas lijepo sto ga imamo. A onda sam poceo citati imena. Pa ne moze gore svega mi.

Ko ti smeta ociju ti, sve sto mirise na ovaj klub vremenom samo od sebe postane da ne moze gore....nedo Bog da je Hase ziv, jebali bi mu i oca i majku danas
Likovi koji su na jedan ili drugi nacin upetljani u pricu oko kluba. Musemic, Kapetanovic, Svrakic, Fazlagic. Cak i oni koji su upetljani kao treneri (Varesanovic, Obuca, Repuh) ne bi trebali ovo komentarisati.

Nedima Rundu ne bih komentarisao :lol:
Cvancika

#6699 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cvancika »

Oznaka Tablica wrote: 13/01/2023 13:20 Ima dosta ljudi koji su jedva docekali ovaj bojkot da mogu reci da nece na utakmicu zbog bojkota, a u stvarnosti odlazak na utakmicu mu je proti zeljA...

Svako ima pravo da bira, hoce li bojkotovati ili ne... ali tjerati nekoga na nesta jer ti mislis da si izmislio toplu i vodu i ja sad moram da bojkotujem, to ne. Sarajevo nece propasti pratilo ga 3 milje ili milju... A sigurno da bi mogao profitirati kada bi bilo 3 milje nego jedna milja na stadionu... Al eto, neka svako donese odluku za sebe.
Ko te tjera na bojkot?
Oznaka Tablica

#6700 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

Cvancika wrote: 13/01/2023 13:52
Oznaka Tablica wrote: 13/01/2023 13:20 Ima dosta ljudi koji su jedva docekali ovaj bojkot da mogu reci da nece na utakmicu zbog bojkota, a u stvarnosti odlazak na utakmicu mu je proti zeljA...

Ko te tjera na bojkot?
Mene ne moze ni natjerati. Al ovo forsiranje medija zakupljenim glupim tekstovima, to se nikad nije prije desavalo. Koji i ciji je interes sve ovo, vrijeme ce pokazati kao i uvijek
Post Reply