Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tvojkomsija wrote: ↑09/01/2023 21:07
Ekipa ima li neko iskustva/misljenje o Samsung Q70 liniji?
Je li dobar tv? Svidja mi se zbog 120hz opcije (koristio bi se 80% za PS5, 20% za serije/filmove/sport)..
Za 1599 KM imas Sony X93J koji je 80 puta bolji od tog TV, posebno za igranje ili jos bolje ako mozes za 1999 KM kupis OLED A83J koji sam i ja kupio za igranje, tekme i poneki film, razlika u svemu je drasticna naspram LCD.
Za ove pare ide serija 90 ili ovakav od 65", kako kolega iznad reče.
Ako ti je u budžetu i ako si malo zahtjevniji korisnik, uzmi seriju 90, ako je samo kablovska u pitanju, onda može i serija 80. Svakako bolji od Kineza i no-name brendova.
NediM17 wrote: ↑10/01/2023 21:03
Moze li preporuka za soundbar do 500KM?
Zavisi koji ti je tv, ako je Samsung samo ne uzimaj HW-Q60T kao sto sam se ja zajebunio. Randomly se diskonektuje sa TV-a, nekad se nece upaliti na daljinski niti na dugme na kucistu dok ga ne iskopcam iz struje pa ponovo ukopcam. Gledam po netu mnogi se zale na to.
Raja misljenje o ovome tv.u? 65" imam za 1550KM, dosao je polako vakat da razmisljam o novom tv.u trenutno imam Q6FN i odlicno me sluzio pa me zanima sta mislite o ovom gore modelu, budjet je do nekih 1600KM, tv sluzi najvise za gledanje programa, IPTV, Netflix i u zadnjih godinu dana igranje Play Station 5 igara, pa me zanima je li ovo dobar "deal" ili ako imate neki bolji prijedlog?? Hvala unaprijed.
Raja misljenje o ovome tv.u? 65" imam za 1550KM, dosao je polako vakat da razmisljam o novom tv.u trenutno imam Q6FN i odlicno me sluzio pa me zanima sta mislite o ovom gore modelu, budjet je do nekih 1600KM, tv sluzi najvise za gledanje programa, IPTV, Netflix i u zadnjih godinu dana igranje Play Station 5 igara, pa me zanima je li ovo dobar "deal" ili ako imate neki bolji prijedlog?? Hvala unaprijed.
Vjeruj mi bolji ti je taj q6fn nego taj q70, to bi za tebe bio downgrade, moja preporuka 65pus9206 za 1699 ako ga ima jos na akciji na ekupi
ako gledaš samo kablovsku procesor nije problem, ako si stalno na portalima i streaming servisima onda su stari spori procesori da se objesiš.
oled novije generacije i nećeš ništa pogriješiti, bar što se slike tiče. za zvuk moraš probati i ako nije dovoljno dobar onda kupiš soundbar i to je to.
brazzo19 wrote: ↑12/01/2023 09:32
Imam soundbar, budjet mi je do nekih 1600-1700KM Max eto, Play Station 5, IPTV, Kablovska, Sport, Netflix ... za to mi treba .....sta da kupim.
Pročitaj koju stranicu nazad i naći ćeš preporuke, svaki dan ista pitanja, tako da su isti i odgovori..
brazzo19 wrote: ↑12/01/2023 09:32
Imam soundbar, budjet mi je do nekih 1600-1700KM Max eto, Play Station 5, IPTV, Kablovska, Sport, Netflix ... za to mi treba .....sta da kupim.
Bas se ponavlja.
Best buy na ekupi sada 55X93J za 1574.90 KM sa Visa karticom.
Koji Tv a da ima dobar zvuk, budžet cca 400KM većinom starije osobe bi gledale pa nisam baš siguran. Ono što znam da me FOX razočarao, slika ok zvuk katastrofa :-( ima li tko kakav prijedlog?
brkox wrote: ↑12/01/2023 21:04
Koji Tv a da ima dobar zvuk, budžet cca 400KM većinom starije osobe bi gledale pa nisam baš siguran. Ono što znam da me FOX razočarao, slika ok zvuk katastrofa :-( ima li tko kakav prijedlog?
Za te pare nema nikakvog televizora da valja od ovih top brendova.
Ni u 32'' velicini.
Za te pare ne mozes ni kupiti bolje od FOX i slicnih brendova,iz treceg sesira.
Jedino da kupis neki polovan bolji ali star 3-4 godine,mozda moze u taj budzet
Kupi neki jeftiniji soundbar za tv i eto boljeg zvuka ili neke stare zvucnike od racunara,ustekas u TV i eto opet boljeg zvuka.
Kupim OLED LG C2 65 incha i dobijem ga u petak, a insistirao sam da bude nov.
Dodjem kuci ima 2 mrtva pixela, al hajd sa tim bi mogao zivjeti, plus malo stalak kao da ima nekog grafita u supljinama. A i neke kese kao malo poderane i one naljepnice nisu bas jako zalijepile.
Iznenadjenje u servisnom modu, TV odradio 1000+ sati.
Da li je Tehnoshop glavni uvoznik posto su oni rekli da imaju samo 4 izlozbena pa sam kupio na drugom mjestu gdje su rekli da ce biti “nov”?