Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Haris.ba

#6626 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Haris.ba »

Logovan wrote: 09/01/2023 16:49 Jeste da on odlucuje, ali bi morao morao sjesti sa navijacima i saslusati ih, cuti njihovo misljenje. Ne znam cemu izbjegavanje navijaca, gdje je problem? Valjda je red saslusati misljenje ljudi koji prate klub gdje god da se igra. A i nije samo Mirza problem, ima jos problema
A sto bi morao?

Odnosi su danas transakcionalni. Treba vidjeti koji je interes upravi kluba da "nekim" navijacima daje toliku moc da oni izlazu svoja misljenja o treneru, taktici igre, igracima....nema tu kraja kad krene.
Logovan

#6627 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

POČELE PRIPREME ZA DRUGI DIO SEZONE

https://fksarajevo.ba/vijesti/pocele-pr ... mEy_CIh4Ws
ZonFon

#6628 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Meni se zgadio javni nastup direktorice kao i izbor Mirze tako da ja svakako necu dolaziti na Kosevo ni produziti clanstvo.

Nadam se da ce to natjerati Mirvica da se posavjetuje sa nekim drugim ljudima i pogleda stvari iz druge perspektive.
sencobih

#6629 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

F&N wrote: 06/01/2023 21:45 Ismir... objavi lik za ovog Brazilca prije zvanicne objave kluba. Kontam kakav amterizam, valjda je profesionalno i normalno da prvo klub objavi zvanicnu vijest, to tako svi u svijetu rade, ali kontam opet lik je ego manijak, sta drugo ocekivati.

Da bi se ispostavilo da uopste nisu pricali s njegovim klubom i da lik ima ugovor i da ovi traze navodno 300K EUR za igraca, i da je daleko od toga da je lik nas igrac. Sto opet pokazuje kakav mentol je Ismir, zeljan paznje i komentara. Nevjerovatno majke mi. Isto kakav tinejdzer nezreli.

Dalje, najave oprostaj Merse, i tacnu tekmu kad ce se oprostiti, bez da su ista s covjekom dogovorili. Naguze tako zaista, mogu reci jednu od posljeratnih legendi kluba. Isto su to uradili Krletu, Dupovcu, Hebi... Merso na kraju ode igrat u Igman, a klub maltene sam sebe ooet demantovao.

Sumasumarum ovaj klub vode neznalice koje boli briga kakvu sliku salju o klhbu u javnost.

Uzas, Boga mi ovo je bas uzas.

Pa Baljak, Suman i Merdanovic su za ove nedostizan nivo a ne sta drugo.

Fuj
Odakle ti ovo da neće doći ? I zasto mislis da Mirvić neće ili je već platio tih 300K EUR? A što se Merse tiče po meni je klub bio korektan prema njemu ,i Merso je bio korektan prema klubu, čist račun, dobivao je dobru platu, čekali ga sa oporavkom, produžili mu ugovor u poznim igračkim godinama, mada su ga ovdje odavno penzionisali i tjerali na ovom istom forumu. Sad ako je Husref umolio Mersu da mu pomogne u Igmanu ,to je do njega, nek mu je sretno
Oznaka Tablica

#6630 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Oznaka Tablica »

Plunkett wrote: 09/01/2023 13:54 Gledaj sendvicara Ajlinih sto su se upalili.
Aj ba bojkotuj i ne zabadaj nos tamo gdje ti nije mjesto.

Jel ko lize Ajli picu ili sjever glaba qurac Mirvicu, haman dodje na isto.
Cossack

#6631 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Ne znam za vas ali ja cu u skladu sa obavezama dolaziti na utakmice. Ne idem ni zbog uprave ni trenera vec zbog igrača i kluba.
Logovan

#6632 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Haris.ba wrote: 09/01/2023 16:56 A sto bi morao?

Odnosi su danas transakcionalni. Treba vidjeti koji je interes upravi kluba da "nekim" navijacima daje toliku moc da oni izlazu svoja misljenja o treneru, taktici igre, igracima....nema tu kraja kad krene.
Ma da su postavili bilo koga do ovoga ne bi došlo. Postavili su jedinu osobu koja je nepoželjna. Popišao se po navijačima u prvom mandatu, popišao se po klubu. A kao trener Olimpika popišao se opet po klubu sa onom sramotnom izjavom. Nije da Horde traže da izlažu mišljenja oko svega, počevši od trenera pa nadalje, ali neke stvari se moraju uzeti u obzir. Imaš obavještenje na njihovoj zvaničnoj stranici u vezi ovoga.
sencobih wrote: 09/01/2023 18:46 Odakle ti ovo da neće doći ? I zasto mislis da Mirvić neće ili je već platio tih 300K EUR? A što se Merse tiče po meni je klub bio korektan prema njemu ,i Merso je bio korektan prema klubu, čist račun, dobivao je dobru platu, čekali ga sa oporavkom, produžili mu ugovor u poznim igračkim godinama, mada su ga ovdje odavno penzionisali i tjerali na ovom istom forumu. Sad ako je Husref umolio Mersu da mu pomogne u Igmanu ,to je do njega, nek mu je sretno
Sve je to ok, ali moguće da smo nekorektni ispali sa ovim slanjem u penziju. Dogovoreno kada se oprašta i odjednom izađe informacija da ide u Igman u zamjenu za nekog njihovog igrača. :-) Mislim možda se predomislio, a može biti da su ga zajebali nešto.
al-em

#6633 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

GandalfSivi wrote: 09/01/2023 00:20
al-em wrote: 09/01/2023 00:12

Kako je podvukosmo na kraju prosle sezone?
Promijenili trenera, promijenili pola ekipe. U nekim normalnim klubovima to bi bilo dovoljno…
I koliko nam je trajao taj trener? Trener za kojeg direktorica kaže da je sve bilo loše u vezi sa njim. Da je postavljao igrače na pogrešne pozicije, to ona neki stručnjak? Jel ta direktorica koja je dovela tog sportskog direktora, i tog trenera, treba da bude i dalje u klubu, da obećava da ćemo već u ovoj godini biti najbolji klub na balkanu...

Nemojte se ljudi provaljivati, nama bojkot traje još od sezone kada smo sa hurefom osvojili duplu krunu.
kakaljin

#6634 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Logovan wrote: 09/01/2023 20:30
Haris.ba wrote: 09/01/2023 16:56 A sto bi morao?

Ma da su postavili bilo koga do ovoga ne bi došlo. Postavili su jedinu osobu koja je nepoželjna. Popišao se po navijačima u prvom mandatu, popišao se po klubu. A kao trener Olimpika popišao se opet po klubu sa onom sramotnom izjavom. Nije da Horde traže da izlažu mišljenja oko svega, počevši od trenera pa nadalje, ali neke stvari se moraju uzeti u obzir. Imaš obavještenje na njihovoj zvaničnoj stranici u vezi ovoga.
sencobih wrote: 09/01/2023 18:46 Odakle ti ovo da neće doći ? I zasto mislis da Mirvić neće ili je već platio tih 300K EUR? A što se Merse tiče po meni je klub bio korektan prema njemu ,i Merso je bio korektan prema klubu, čist račun, dobivao je dobru platu, čekali ga sa oporavkom, produžili mu ugovor u poznim igračkim godinama, mada su ga ovdje odavno penzionisali i tjerali na ovom istom forumu. Sad ako je Husref umolio Mersu da mu pomogne u Igmanu ,to je do njega, nek mu je sretno
Sve je to ok, ali moguće da smo nekorektni ispali sa ovim slanjem u penziju. Dogovoreno kada se oprašta i odjednom izađe informacija da ide u Igman u zamjenu za nekog njihovog igrača. :-) Mislim možda se predomislio, a može biti da su ga zajebali nešto.
Evo hajde recicemo da se Mirza popisao po navijacima, onda samo ti navijaci koji su tada isli na utakmice imaju pravo da kazu nesto po tom pitanju jer se po njima popisao. A koliko vidim vecina koji su za bojkot nisu ni dolazili tada na utakmice.
kakaljin

#6635 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Nama da je do sada bio pun stadion i da imamo veliko clanstvo preko 30.000 clanova i da sada na utakmice nece biti ni 2.000 navijaca i da ce se clanstvo opasti desetostruku onda bi se mogao smatrati da navijaci bojkotuju nesto.

A do sada nas je prosjek na utakmicama pojedinim bio max 5.000 tako da navijaci bojkotuju klub vec odavno. Bez obzira osvojili titulu ili ne.

Tako da ovaj bojkot nema nikakvog smisla
Cossack

#6636 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Sto je najgore, sa finansijske strane klub bojkotom moze biti samo u plusu.
kakaljin

#6637 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Cossack wrote: 09/01/2023 21:04 Sto je najgore, sa finansijske strane klub bojkotom moze biti samo u plusu.
Tako je nema kazni od paljenja baklji i gadjanja protivnickih igraca.

Klub ce biti u plusu sa bojkotom

Bice kao da se svaku utakmicu minimum oko 500 navijaca uclanilo u klub :D

Kao sto kazes sto je najgore
GandalfSivi

#6638 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

al-em wrote: 09/01/2023 20:46
GandalfSivi wrote: 09/01/2023 00:20

Promijenili trenera, promijenili pola ekipe. U nekim normalnim klubovima to bi bilo dovoljno…
I koliko nam je trajao taj trener? Trener za kojeg direktorica kaže da je sve bilo loše u vezi sa njim. Da je postavljao igrače na pogrešne pozicije, to ona neki stručnjak? Jel ta direktorica koja je dovela tog sportskog direktora, i tog trenera, treba da bude i dalje u klubu, da obećava da ćemo već u ovoj godini biti najbolji klub na balkanu...

Nemojte se ljudi provaljivati, nama bojkot traje još od sezone kada smo sa hurefom osvojili duplu krunu.
Obratiti paznju na “u normalnim klubovima”. Mi odavno to nismo…
Logovan

#6639 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

kakaljin wrote: 09/01/2023 20:47 Evo hajde recicemo da se Mirza popisao po navijacima, onda samo ti navijaci koji su tada isli na utakmice imaju pravo da kazu nesto po tom pitanju jer se po njima popisao. A koliko vidim vecina koji su za bojkot nisu ni dolazili tada na utakmice.
Jebi ga sad, kako si ovo zaključio? :D Griješiš. A popišao se malo po navijačima i u ovom mandatu. Čim je postavljen za trenera rekao je nešto što ne treba.
sencobih

#6640 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Eno mambe na instagramu kluba :thumbup:
last mohicans

#6641 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Leti, samo ne znamo kojim letom da pratimo
Adobeg

#6642 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

Ovdje malo treba gledati sa druge strane,hajcali su ljude da se uclane i kupe sezonske i to je bilo solidno,a znali su da ce vecinu igrati van stadiona Kosevo,a vecina ih nije mogla doci, ljudi imaju obaveze,a tu su navijaci izigrani plus totalno rasulo u klubu i na terenu,jos ovaj trener koji je bez posla par godina, mi svi volimo klub a imamo i svoje granice kojih ih testiramo svake godine ja podrzavam bojkot, imam i clansku i sezonsku necemo se ugasiti ako odu ovi koji nemaju pojma o vodjenju kluba moramo se boriti za ozdravljenje kluba.
Logovan

#6643 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Eto zavrsen Oliveira :thumbup:
sencobih

#6644 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Logovan wrote: 09/01/2023 22:01 Eto zavrsen Oliveira :thumbup:
Skucka se nekako se za otkup ugovora :mrgreen:
last mohicans

#6645 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Moze se fino skladati..Oni ti ga p..., Renane, Renaneee :lol:
sencobih

#6646 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

last mohicans wrote: 09/01/2023 22:13 Moze se fino skladati..Oni ti ga p..., Renane, Renaneee :lol:
Od marciana nismo imali dobrog brazilca
last mohicans

#6647 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Nek skretničarima zabije, bit će ikona veća i od Miletove
kakaljin

#6648 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Adobeg wrote: 09/01/2023 22:01 Ovdje malo treba gledati sa druge strane,hajcali su ljude da se uclane i kupe sezonske i to je bilo solidno,a znali su da ce vecinu igrati van stadiona Kosevo,a vecina ih nije mogla doci, ljudi imaju obaveze,a tu su navijaci izigrani plus totalno rasulo u klubu i na terenu,jos ovaj trener koji je bez posla par godina, mi svi volimo klub a imamo i svoje granice kojih ih testiramo svake godine ja podrzavam bojkot, imam i clansku i sezonsku necemo se ugasiti ako odu ovi koji nemaju pojma o vodjenju kluba moramo se boriti za ozdravljenje kluba.
Evo ja imam i clansku i godisnju i jos sam nagovorio minimum 10 ljudi da isto uzmu i niko od nas ne smatra da je prevaren sa tim, vec da je visa sila i da nije krivica Sarajeva sto se toliko dugo radio teren. Jedino im zamjeram sto nisu pokrenuli tuzbu radi probijanja roka.
Adobeg

#6649 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

kakaljin wrote: 09/01/2023 22:25
Adobeg wrote: 09/01/2023 22:01 Ovdje malo treba gledati sa druge strane,hajcali su ljude da se uclane i kupe sezonske i to je bilo solidno,a znali su da ce vecinu igrati van stadiona Kosevo,a vecina ih nije mogla doci, ljudi imaju obaveze,a tu su navijaci izigrani plus totalno rasulo u klubu i na terenu,jos ovaj trener koji je bez posla par godina, mi svi volimo klub a imamo i svoje granice kojih ih testiramo svake godine ja podrzavam bojkot, imam i clansku i sezonsku necemo se ugasiti ako odu ovi koji nemaju pojma o vodjenju kluba moramo se boriti za ozdravljenje kluba.
Evo ja imam i clansku i godisnju i jos sam nagovorio minimum 10 ljudi da isto uzmu i niko od nas ne smatra da je prevaren sa tim, vec da je visa sila i da nije krivica Sarajeva sto se toliko dugo radio teren. Jedino im zamjeram sto nisu pokrenuli tuzbu radi probijanja roka.
Mi se potpuno razumijemo,a ima i podosta krivice u rukovodstvu kluba ne kazu dzaba da riba smrdi od glave. :thumbup:
ibizza

#6650 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Šta čeka Klix sa objavom za brazilca? Da je kod kokuza dosao, glavna vijest bi bila i drzali bi je 3 dana.
Post Reply