Iskreno, meni je ovdje jedino pitanje zasto ti obitavas jos na ovome forumu.....koji su razlozi, sta je u pozadini toga da ti se dopusta da lijepis ove slicice....tramvajtrojka wrote: ↑08/01/2023 23:25palermo wrote: ↑08/01/2023 23:19
Cekaj pa ti si ovdje promovirao naziv kadirovci za sve one koji se sa tobom ne slazu. Obicne forumase, nikakve Sabanovice I Mulahuse8ne....
Onako uzgred, ovi gore vama postaju izgovor za sve. Cak I za narativ, eno I professor Papic ga preuzeo, o tome da se Bosnjaci okrecu nekakvom radikalizmu....
Ne valja ti ova prica, a ti kako hoces...
pa možemo se sloziti da nisu kadirovci neg losa kopija kozaka![]()
, ev sta radikalizacija i odvlacenje u ekstremnu desnicu radi uzimaju se plakati ruskih kozaka, prepravljaju i ide se u borbu protiv komunjara
, ovo je stvarnost u kojoj zivimo koju vi precutno odobravate jer ovi odradjuju prljav posao u satanizaciji oponenata i svih ljudi koji nisu u njihovom safu
![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
palermo
#72801 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
Novak20
#72802 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da dopunim, i Jevreja.tramvajtrojka wrote: ↑08/01/2023 23:25
pa možemo se sloziti da nisu kadirovci neg losa kopija kozaka![]()
, ev sta radikalizacija i odvlacenje u ekstremnu desnicu radi uzimaju se plakati ruskih kozaka, prepravljaju i ide se u borbu protiv komunjara
, ovo je stvarnost u kojoj zivimo koju vi precutno odobravate jer ovi odradjuju prljav posao u satanizaciji oponenata i svih ljudi koji nisu u njihovom safu
![]()
- tramvajtrojka
#72803 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
e ovo boldirano je izjava godineanimus wrote: ↑08/01/2023 23:28Svi ti nabrojani nikada Dodika u životu nisu sreli. Garantujem.A_A_AKCIJA wrote: ↑08/01/2023 23:14
Zovu se Kadirovci.
Vildana, odnosno Džemal Šabanović, Yasmin Mulahusein...
Sanjaju Fadila bez izbora još 4 godine.
Kupuju parama zastupnike
Proklinju Ameriku, krstaše, hambasade i crne liste.
Hoće da se okrenemo Rusiji, da odjebemo EU i Ameriku.
Jesi na njih mislio?
Cak ni SDA i DF nisu nikada bili u koaliciji s Dodikom nego podijelili vlast.
Jedini koji su u koaliciji s teroristima su Neka, Dino i Forto. Ima napismeno. Neki su skontali i napustili takvu koaliciju.
-
Bodkin
-
Hakiz
#72805 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
U pravu si. Vidjet ćemo prekosutra.dale cooper wrote: ↑08/01/2023 23:18Nisam to kazao, to je tvoja interpretacija onoga što sam kazao.Stvar sa osmorkom i onome što je obećala ili nije obećala je da će
se tek vidjeti šta će od toga biti u naredne četiri godine i hoće li, na kraju, uopšte uspjeti formirati vlast. A ovi koji kritikuju su imali
iznova i iznova prilike i nisu ispunjavali obećano niti su se držali principa da vlast ne formiraju sa separatistima, nacionalistima, UZP
i kako već ne. Ja ću biti čak i malo pošteniji od njihovih botova pa reći da suštinski nisu imali puno izbora što se tiče formiranja vlasti
i izbora partnera, kao što ni osmorka nema nekog izbora sada.
Malo je, u stvari, mnogo je tužno da jedino šta se može odgovoriti onima koji kritikuju trojku (trojka sama kaže da je ona jezgro, ostali su dodatak) za saradnju sa osvjedočenim rušiteljima BiH "I SDA je to radio".
- dale cooper
#72806 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Prpa.ba
#72807 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zaletili se "novi pregovaraci" k'o guske u maglu. SDA patentirala kako biti u koaliciji ali odrzavati percepciju "braka iz interesa", a "novi pregovaraci" poletili iskrenog srca u brak iz (jednostrane) ljubavi, da je cak i srbohrvatske radikale malo stid i sramota.
Vise srece drugi put, za jedno 12 godina.
Vise srece drugi put, za jedno 12 godina.
-
il dottore
#72808 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije ni lose pustiti sda budalase da izbace gnoj iz sebe. Samo im kazes nema budzeta, ne treba kavez tresti
-
Novak20
#72809 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Što god da su radili, napravili su exodus iz domovine i stavili nas na prvo-drugo mjesto svih lista pokazatelja uspjeha europskih država.
Odozdola.
- dale cooper
#72810 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa ne volim ni ja što se pravdaju ovim šupcima. Da sam na njihovom mjestu ja bih rekao jesmo, ko vas jebe, formirali smo sa onima sa kojim smo morali, jer nema drugog izbora.Hakiz wrote: ↑08/01/2023 23:34U pravu si. Vidjet ćemo prekosutra.dale cooper wrote: ↑08/01/2023 23:18
Nisam to kazao, to je tvoja interpretacija onoga što sam kazao.Stvar sa osmorkom i onome što je obećala ili nije obećala je da će
se tek vidjeti šta će od toga biti u naredne četiri godine i hoće li, na kraju, uopšte uspjeti formirati vlast. A ovi koji kritikuju su imali
iznova i iznova prilike i nisu ispunjavali obećano niti su se držali principa da vlast ne formiraju sa separatistima, nacionalistima, UZP
i kako već ne. Ja ću biti čak i malo pošteniji od njihovih botova pa reći da suštinski nisu imali puno izbora što se tiče formiranja vlasti
i izbora partnera, kao što ni osmorka nema nekog izbora sada.
Malo je, u stvari, mnogo je tužno da jedino šta se može odgovoriti onima koji kritikuju trojku (trojka sama kaže da je ona jezgro, ostali su dodatak) za saradnju sa osvjedočenim rušiteljima BiH "I SDA je to radio".
-
A_A_AKCIJA
#72811 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Meni ne valja priča, zato jer ukazujem na botovske profile koje prate hiljade? Na botove sa kojima se slikaju Bakir i Fadil?palermo wrote: ↑08/01/2023 23:19 Cekaj pa ti si ovdje promovirao naziv kadirovci za sve one koji se sa tobom ne slazu. Obicne forumase, nikakve Sabanovice I Mulahuse8ne....
Onako uzgred, ovi gore vama postaju izgovor za sve. Cak I za narativ, eno I professor Papic ga preuzeo, o tome da se Bosnjaci okrecu nekakvom radikalizmu....
Ja kriv jer oni pljuju po saveznicima, nazivaju iz krstašima, koriste istu retoriku kao Dodik za Šmita, bukvalno ga nazivaju njemačkim turistom? Proklinju Ameriku i crne liste. I na kraju, pozivaju na okretanje Rusiji.
Jer oni hoće da ruše demokratiju i ostave državu bez implementiranih izbora drugi izborni ciklus za redom?
Ja kriv jer sva SDA bratija na forumu sa tih profila kupi poganluke i ovdje ih plasira?
Jeste, svi su Kadirovci koji odu na te profile, klebere se dok čitaju i dođu ovdje da trolaju, lažu, truju i huškaju tom toksičnom propagandom. Nema drugog naziva za njih, dok guraju Bakira i Fadila koji mojim parama Mulahusiću plaćaju ručak.
Haj ti prvi reci jel' normalno podržavati takve bljuvotine. Haj osudi, anonimno, makar.
Last edited by A_A_AKCIJA on 08/01/2023 23:41, edited 1 time in total.
- animus
#72812 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zaprati me za još poduke.
Da su bili u koaliciji dali bi im da imenuju kadrove gdje su SDSovci. Ne samo to nego du im skinuli Tegeltiju iz VSTSa i pomeli CIK. Zato sada Dodik i nece sa SDA
- 512MB
#72813 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Neki Nipovac:
"NiP i partneri su opredijeljeni da razgovaraju s Dodikom o onome oko čega se slažu, a ne oko čega se ne slažu. Ono oko čega se ne slažemo, ostaje kako jeste do nekih boljih vremena koja moramo sami stvoriti."

"NiP i partneri su opredijeljeni da razgovaraju s Dodikom o onome oko čega se slažu, a ne oko čega se ne slažu. Ono oko čega se ne slažemo, ostaje kako jeste do nekih boljih vremena koja moramo sami stvoriti."
- tramvajtrojka
#72814 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
nadrealno svega mi i onda takvi pisu da sad trojka ulazi u vlast samo zbog pozicija , a ovi sami sebe ukopavaju pravdajuci se, znaci bosna nije ugrozena kad se vlast rascjepka i kad se samo tali na tenderima i zaposljavanjima

sad smo napokon dobili odg za ono komsino ne znam Senade na to je mislio kad je htio da objasni je li u vlasti
- Student_u_Ostavci
- dale cooper
#72816 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Svako udruživanje stranaka u svrhu formiranja vlasti se naziva koalicija. De nauči prvo to.
-
ibizza
#72817 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Eh, da smo ga znali slušati, a ne slušati Tihica i Zlaju kako se mora pregovarati, kako se sa Miletom mora na fino, kako ne treba imati narealne stavove...još tadašnji SDA bodovi huskase narod kako Hare i Dodik jedan drugom nabacuju loptu, pa kako je Haris tvrd...i na kraju ludi narod dade više glasova Fahri (I Baketu) nego ovom čovjeku
Ne kasni puno SDA ekipa, samo 14-15 godina
- animus
#72818 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To napise covjek koji podržava stranku koja je postavila Čavaru i koji je blokirao Federaciju 4 godine i koju vodi covjek koji kaze da cuvaju RS kao oci svoje. Stranku koja je opljackala Vitezit i prodala ilegalno mašine za proizvodnju eksploziva u Srbiju. Itd da ne pišem vise.
Ako je iko kriv sto narod odlazi iz države onda je to stožernik iz Mostara
-
palermo
#72819 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znas onu, to Dodo nabqcuje na volej Bakiru, pa jebo ga mis, eto vam Dodo nabacuje ko rukom, ponetirajye jebo ga zivot....jok, Neka pise o medusobnom povjerenju....ne zna covjek bi li plakao ili se smijaoPrpa.ba wrote: ↑08/01/2023 23:36 Zaletili se "novi pregovaraci" k'o guske u maglu. SDA patentirala kako biti u koaliciji ali odrzavati percepciju "braka iz interesa", a "novi pregovaraci" poletili iskrenog srca u brak iz (jednostrane) ljubavi, da je cak i srbohrvatske radikale malo stid i sramota.
Vise srece drugi put, za jedno 12 godina.![]()
- BHCluster
-
Hakiz
#72821 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Samo, SDA nikada nije govorila da neće zbog vlasti gaziti principe.tramvajtrojka wrote: ↑08/01/2023 23:42nadrealno svega mi i onda takvi pisu da sad trojka ulazi u vlast samo zbog pozicija , a ovi sami sebe ukopavaju pravdajuci se, znaci bosna nije ugrozena kad se vlast rascjepka i kad se samo tali na tenderima i zaposljavanjima![]()
![]()
sad smo napokon dobili odg za ono komsino ne znam Senade na to je mislio kad je htio da objasni je li u vlasti![]()
Trojka je to obećavala.
Obećanje, ludom radovanje.
- Ricken
#72822 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Problem boldirane argumentacije, je da su istaknuti članovi NIPa bili predugo u SDA. Predugo, za pošetnog insana.A_A_AKCIJA wrote: ↑08/01/2023 21:51Haj majketi nađite nekoga, platite mu da vam izmisli neku kreativniju laž.channel10 wrote: ↑08/01/2023 21:40
Pa ako se vec bune sto trojka daje guzove ovim drugim, kako mislis da prodju glasanja o tim veoma bitnim stvarima u parlamentu i gdje sve to treba da prodje?
Nije valjda da mislite da neki zastupnici te osmorke nece otkazati poslusnost kod glasanja bitnih za drzavu jer nisu svi lopovi u toj osmorci.
Ovu glupost pokušavaš ko zna koji put podvaliti. Tačno zamišljam Salku i Zahu kako lome tastauru dok pokušavaju ko mutavi da nas ubijede.
I lopovi su u SDA. Kamioni laži ne mogu zatrpati tu istinu.
- animus
#72823 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Momak to je u teoriji tako. Moraš proci i praksu da vidis da nije sve kao u knjizi.dale cooper wrote: ↑08/01/2023 23:44Svako udruživanje stranaka u svrhu formiranja vlasti se naziva koalicija. De nauči prvo to.
-
palermo
#72824 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ono sto kruzni tramvaj kaci. Pa naravno da su bljuvotine, ali kakve veze imaju sa mnom, sa prpom, sa hakizom sa brojnim forumasima koje si prozvao kadirovcima....A_A_AKCIJA wrote: ↑08/01/2023 23:39Meni ne valja priča, zato jer ukazujem na botovske profile koje prate hiljade? Na botove sa kojima se slikaju Bakir i Fadil?palermo wrote: ↑08/01/2023 23:19 Cekaj pa ti si ovdje promovirao naziv kadirovci za sve one koji se sa tobom ne slazu. Obicne forumase, nikakve Sabanovice I Mulahuse8ne....
Ja kriv jer oni pljuju po saveznicima, nazivaju iz krstašima, koriste istu retoriku kao Dodik za Šmita, bukvalno ga nazivaju njemačkim turistom? Proklinju Ameriku i crne liste. I na kraju, pozivaju na okretanje Rusiji.
Jer oni hoće da ruše demokratiju i ostave državu bez implementiranih izbora drugi izborni ciklus za redom?
Ja kriv jer sva SDA bratija na forumu sa tih profila kupi poganluke i ovdje ih plasira?
Jeste, svi su Kadirovci koji odu na te profile, klebere se dok čitaju i dođu ovdje da trolaju, lažu, truju i huškaju tom toksičnom propagandom. Nema drugog naziva za njih, dok guraju Bakira i Fadila koji mojim parama Mulahusiću plaćaju ručak.
Haj ti prvi reci jel' normalno podržavati takve bljuvotine. Haj osudi, anonimno, makar.
I usput, zasto se dozcoljava ono kacenje slika od strane kruznog ?
-
meridiyan
#72825 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ili onu, ne yebe lijep nego uporandale cooper wrote: ↑08/01/2023 23:44
Svako udruživanje stranaka u svrhu formiranja vlasti se naziva koalicija. De nauči prvo to.