Hajmo narode. Navali.
Moderator: Benq

Ja kupio na olx lani box sa 4/256
Hvala.drug_profi wrote: ↑05/01/2023 22:31Ja kupio na olx lani box sa 4/256
Android 11
Sve radi. Prezadovoljan.
A evo sad jos boljih i jeftinijih điđa.
https://www.olx.ba/artikal/49490940/and ... boks-kodi/
Raspitaj se još konkretno za model, ali ja mislim da je ovo OK điđa za prihvatljiv novac. Možda neko na temi može više reći, ili malo guglaj.Haris.ba wrote: ↑05/01/2023 22:49Hvala.drug_profi wrote: ↑05/01/2023 22:31
Ja kupio na olx lani box sa 4/256
Android 11
Sve radi. Prezadovoljan.
A evo sad jos boljih i jeftinijih điđa.
https://www.olx.ba/artikal/49490940/and ... boks-kodi/
Već je tu novi repository, međutim treba čekati da dođe mail sa pozivnicom za registraciju na sajt planigre.com. Nakon registracije moći će se novi build instalirati samo na jednom uređaju uz unesenu e-mail adresu i lozinku direktno u Green Wizard.karanana wrote: ↑07/01/2023 23:55 Sta kaze dacha, kad ce taj novi green? Za njihov facebook ti valjda treba pozivnica. Green revolution mi jos radi kad je u pitanju pvr i ovi eksterni addoni tipa promisa nightwinga i crewa, ali mi ne radi "green klik" tj green addon gdje sam gledo nase filmove i serije.
Aha, hvala na updejtu. Cekam mail od dache za registracijucrnivrag wrote: ↑08/01/2023 00:00Već je tu novi repository, međutim treba čekati da dođe mail sa pozivnicom za registraciju na sajt planigre.com. Nakon registracije moći će se novi build instalirati samo na jednom uređaju uz unesenu e-mail adresu i lozinku direktno u Green Wizard.karanana wrote: ↑07/01/2023 23:55 Sta kaze dacha, kad ce taj novi green? Za njihov facebook ti valjda treba pozivnica. Green revolution mi jos radi kad je u pitanju pvr i ovi eksterni addoni tipa promisa nightwinga i crewa, ali mi ne radi "green klik" tj green addon gdje sam gledo nase filmove i serije.
Na 2 uređaja*crnivrag wrote: ↑08/01/2023 00:00Već je tu novi repository, međutim treba čekati da dođe mail sa pozivnicom za registraciju na sajt planigre.com. Nakon registracije moći će se novi build instalirati samo na jednom uređaju uz unesenu e-mail adresu i lozinku direktno u Green Wizard.karanana wrote: ↑07/01/2023 23:55 Sta kaze dacha, kad ce taj novi green? Za njihov facebook ti valjda treba pozivnica. Green revolution mi jos radi kad je u pitanju pvr i ovi eksterni addoni tipa promisa nightwinga i crewa, ali mi ne radi "green klik" tj green addon gdje sam gledo nase filmove i serije.
Novi green je poceo prije nove godine.
Ok, super, kako se sad odradi instalacija sa starog Greena? Sta trebam prvo uraditi?
Ne može se instalirati bez maila i šifre.emirsarajevo wrote: ↑08/01/2023 20:35Ok, super, kako se sad odradi instalacija sa starog Greena? Sta trebam prvo uraditi?
Je li se to sada placa? Ili je free?Student_u_Ostavci wrote: ↑08/01/2023 20:48Ne može se instalirati bez maila i šifre.emirsarajevo wrote: ↑08/01/2023 20:35
Ok, super, kako se sad odradi instalacija sa starog Greena? Sta trebam prvo uraditi?
Besplatno za članove VIP FB grupe i VIP Telegram kanala koji vrše uplate donacija.
Hvala, mnogo Hvala na detaljnom objasnjenju. Da li oni iz Zadar builda tako seru?crnivrag wrote: ↑08/01/2023 21:05Besplatno za članove VIP FB grupe i VIP Telegram kanala koji vrše uplate donacija.
Na mail dobijaju pristupne podatke (za svakog pojedinačno kreirane), te ih "korisnik" preko pozivnog aktivacijskog linka aktivira na stranici planigre.com, a zatim te pristupne podatke unese u build i onda ga može instalirati i koristiti Green PVR i Green Klik Add-on.
Pristup je moguć na dva uređaja sa e-mail adresom i lozinkom, a za drugi uređaj se na kraju e-mail adrese dodaje broj 1 kako bi prošao login na build.
Crni vrag da te ispravim donacije nisu obavezne vec ko moze da donira taj i donira. A trenutno niko ne moze da donira jer su ugaseni racuni za narednih par mjeseci.emirsarajevo wrote: ↑08/01/2023 21:12Hvala, mnogo Hvala na detaljnom objasnjenju. Da li oni iz Zadar builda tako seru?crnivrag wrote: ↑08/01/2023 21:05
Besplatno za članove VIP FB grupe i VIP Telegram kanala koji vrše uplate donacija.
Na mail dobijaju pristupne podatke (za svakog pojedinačno kreirane), te ih "korisnik" preko pozivnog aktivacijskog linka aktivira na stranici planigre.com, a zatim te pristupne podatke unese u build i onda ga može instalirati i koristiti Green PVR i Green Klik Add-on.
Pristup je moguć na dva uređaja sa e-mail adresom i lozinkom, a za drugi uređaj se na kraju e-mail adrese dodaje broj 1 kako bi prošao login na build.
Instaliraj Stremio i uzivaj.emirsarajevo wrote: ↑08/01/2023 21:12Hvala, mnogo Hvala na detaljnom objasnjenju. Da li oni iz Zadar builda tako seru?crnivrag wrote: ↑08/01/2023 21:05
Ukratko, koji Build da koristim, da funkcionise, ne trebam mi TV kanali, a da mogu gledati najnovije filmove I serije?