Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prije 15-tak dana sam poslom bio u konaku,bas sve izgleda zapusteno i oronulo,trava nije bar 2 god pokosena,otpadaju dijelovi fasade sa zgrade,sve prljavo...nema nikoga...odmah sam vidio da nesto nije u redu cim su pustili bez licne karte da udjemo ,ranije su peglali bas...
umjesto da se sredi i renta za kojekakve tako zabave itd pa ubila bi pare neka agencija, ali yebe se uhljebima nije njihova briga kako napuniti budzet,nego kako ga potrositi
Konak je kao stvoren za drzavne prijeme i slicno, uostalom tome je i sluzio.
Ova banda ce sve razjebati, ne bi me uopce cudilo da je namjera da "propadne" pa da neki bruda tamo otvori dudlaonu + hotel + Malco renovira + dva sprata u staklu nadogradnje + razno
dječak sa šibicama wrote: ↑07/01/2023 15:57
Konak je kao stvoren za drzavne prijeme i slicno, uostalom tome je i sluzio.
Ova banda ce sve razjebati, ne bi me uopce cudilo da je namjera da "propadne" pa da neki bruda tamo otvori dudlaonu + hotel + Malco renovira + dva sprata u staklu nadogradnje + razno
Nikad nisam ušao , volio bih..
Mogli bi ovi "probosanski" članovi predsjednistva nekom uredbom da stave pod svoju zaštitu a Konak otvoriti makar đačkim ekskurzijama da djeca vide nešto osim Jale brata