Kakve samo gluposti pise. MESI IS GOAT. To ih najvise boli.
La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Sid the sloth
#11527 Re: La Liga Santander
Ne znam samo sta je tu cudno? Normalno da ces pratiti svaki potez i navijati za njega gdje god da ode jer je u pitanju najveci svih vremena a ponikao covjek u Barci. Simpatisete i vi Ronalda iako nema ni blizu vezu s Realom kao Messi s Barcom samo jebiga nemate bas puno razloga da budete zadovoljni kako se situacija oko njega odvija pa sad fol nisu bitni pojedinci samo klub hala Madrid i tako to
- JohnnyS
#11528 Re: La Liga Santander
Ko simpatizira Cristiana Ronalda? On kad je otišao prestao je biti predmet interesa, nisu navijači Reala fanboysi ko navijači Barce. A već sam rekao i zašto. Messi je od provincijalnog kluba kakva je bila Barca stvorio globalni brand, a sad se Barca vraća u svoje stvarne okvire.
S druge pak strane, Real je bio najveći klub na svijetu i prije i za vrijeme i nakon Ronalda. To je razlika između najvećeg kluba na svijetu i jednog od dva prvoligaša iz Barcelone
S druge pak strane, Real je bio najveći klub na svijetu i prije i za vrijeme i nakon Ronalda. To je razlika između najvećeg kluba na svijetu i jednog od dva prvoligaša iz Barcelone
-
LSD
#11529 Re: La Liga Santander
Ovo je vec struganje po dnu
Ronaldov dickrider iz neke bosanske kasabice pokušava ismijavati jednu Barcelonu, fudbalsku instituciju.
Šta mu napravi Messijevo osvajanje SP
- JohnnyS
#11530 Re: La Liga Santander
Zvezda postala prvak Europe prije institucije 
- JMGuti
#11531 Re: La Liga Santander
Zar se i dalje vodi rasprava ko je goat, ko je bolji, ko je više pokazao?
Dvije veličine, 15 godina bili u vrhu. Zlatne lopte su pokazale ko je individualno bolji igrač, a to je Messi. Odlaskom obojice iz svojih klubova dobili smo dvije sasvim druge ekipe - jednu najbolju u Evropi bez Ronalda, drugu u Evropa ligi bez Messija.
-
LSD
#11532 Re: La Liga Santander
Da su samo zlatne lopteJMGuti wrote: ↑02/01/2023 22:41 Zar se i dalje vodi rasprava ko je goat, ko je bolji, ko je više pokazao?Dvije veličine, 15 godina bili u vrhu. Zlatne lopte su pokazale ko je individualno bolji igrač, a to je Messi. Odlaskom obojice iz svojih klubova dobili smo dvije sasvim druge ekipe - jednu najbolju u Evropi bez Ronalda, drugu u Evropa ligi bez Messija.

Zapišavanje egomanijaka na svim poljima, to je ono što najviše uznemirava Ronaldove sektaše ovdje
- JMGuti
#11533 Re: La Liga Santander
Po meni se niko ko voli Ronalda ne treba previše uznemiravati. Messi je jednostavno bolji igrač.
Ja bih se više uznemiravao da kao navijač Barce vodim takve rasprave, dok mi se klub od strašno dobre ekipe srozao do drugog ranga evropskog takmičenja. Valjda i zato tolika opsjednutost raspravom ko je bolji od ovr dvojice
- JohnnyS
#11534 Re: La Liga Santander
Stvarno, zar netko spori da je Messi bolji od Ronalda? Ja navijam za klubove, Real i Dinamo, kako je npr. Modrić igrao dok je bio u Londonu pojma nisam imao nit će me bolit plaho briga ako ide nekad u Ameriku ili Saudijsku Arabiju.
Ali shvaćam i da su navijači Barcelone željni vrhunskog nogometa i Lige prvaka pa da zato prate City i PSG, ko će Europa ligu pratiti.
Ali shvaćam i da su navijači Barcelone željni vrhunskog nogometa i Lige prvaka pa da zato prate City i PSG, ko će Europa ligu pratiti.
-
LSD
#11535 Re: La Liga Santander
Svi klubovi imaju svoje uspone i padove, sasvim normalno.JMGuti wrote: ↑02/01/2023 22:51Po meni se niko ko voli Ronalda ne treba previše uznemiravati. Messi je jednostavno bolji igrač.
Ja bih se više uznemiravao da kao navijač Barce vodim takve rasprave, dok mi se klub od strašno dobre ekipe srozao do drugog ranga evropskog takmičenja. Valjda i zato tolika opsjednutost raspravom ko je bolji od ovr dvojice
Barca ima velike finansijske probleme, pa je sad u krizi, logicno...a koliko srozala najbolje govori činjenica da je prva na tabeli u Španiji
-
Sid the sloth
#11536 Re: La Liga Santander
-
Osmi Socrates
#11537 Re: La Liga Santander
Ako smo već došli do rasprave šta je uznemirujuće, onda je to sigurno kad odrasli ljudi navuku cheerleading suknjice i počnu histerisati oko jednog igrača.
Što se tiče svijeta, tu su podjednaki i Ronaldovi i Messijevi navijači, ali, što se tiče zemalja u tranziciji Messijevi sektaši odnose pobjedu ubjedljivo.
Kao što se vidi i na ovom forumu. Da je samo oko Ronalda, pa i nekako, uzbude se oni i kad spomeneš neke druge igrače, čak i igrače koji su takođe igrali za Barcelonu. Tek tada vidiš koliko je kompleks odmakao u intenzitetu.
Što se tiče svijeta, tu su podjednaki i Ronaldovi i Messijevi navijači, ali, što se tiče zemalja u tranziciji Messijevi sektaši odnose pobjedu ubjedljivo.
Kao što se vidi i na ovom forumu. Da je samo oko Ronalda, pa i nekako, uzbude se oni i kad spomeneš neke druge igrače, čak i igrače koji su takođe igrali za Barcelonu. Tek tada vidiš koliko je kompleks odmakao u intenzitetu.
- JMGuti
#11538 Re: La Liga Santander
Zapravo, najbolje govori činjenica da nije prošla ni grupnu fazu Lige prvaka. Osim ako je Primera, u kojoj nije odigrano ni pola utakmica, najveće mjerilo. Post-Messi era Barce pokazala je dvije vrlo važne stvari, prva da je toliko velik da je vodio klub do hrpe trofeja pogotovo u Evropi, i druga da Barca jednostavno ne može parirati Realu. To je za navijače Reala ali i Barce puno važnike od Ronalda.LSD wrote: ↑02/01/2023 22:58Svi klubovi imaju svoje uspone i padove, sasvim normalno.JMGuti wrote: ↑02/01/2023 22:51
Po meni se niko ko voli Ronalda ne treba previše uznemiravati. Messi je jednostavno bolji igrač.
Barca ima velike finansijske probleme, pa je sad u krizi, logicno...a koliko srozala najbolje govori činjenica da je prva na tabeli u Španiji![]()
- B6Redhell
#11539 Re: La Liga Santander
Te sto si nabrojao su obicni polutani koji jedva kraj s krajem znaju sastaviti. Jednu i to važnu su odigrali kako treba i uboli. Ustvari vecina francija su toliko losi bili. Da je vise to prevagnulo.p206 wrote: ↑02/01/2023 21:46 Messi ga sa osvojenim SP zabio simpatizerima CR7 ko onda za 3-2 na Santiago B. u 90 i nekoj minuti... iste pokisle face ko onim navijačima iza gola kad im pokazuje dres.
Znali su da on može, al se nisu nadali da će neki Mac Allister, De Paul, Enzo Fernandez i ostali igrati ko nikad u životu. Ispade na kraju da Argentina ima najbolji vezni red na prvenstvu a ne Hrvatska.
Vama nije jasno da vam je argentinu sam
Mbappe razvalio. Bez ikakve pomoci, pogotovo ne od one ublehe trenera. To je prevagnulo…. Veceg ublehasa i nenzalice niko nema kao franci. Jebo mu polovnjak grizman sve po spisku... onakav roaster imati.
Jos istjerase
Igraca koji bi im 10000% donio svjestsko prvenstvo. I neka su izgubili. Na kraju mi drago bilo…
-
LSD
#11540 Re: La Liga Santander
Ne znam jaro o kakvom pariranju fantaziraš, al znamo svi da Real trenutno zuri u guzowe Barci što se tiče PrimereJMGuti wrote: ↑02/01/2023 23:03
Zapravo, najbolje govori činjenica da nije prošla ni grupnu fazu Lige prvaka. Osim ako je Primera, u kojoj nije odigrano ni pola utakmica, najveće mjerilo. Post-Messi era Barce pokazala je dvije vrlo važne stvari, prva da je toliko velik da je vodio klub do hrpe trofeja pogotovo u Evropi, i druga da Barca jednostavno ne može parirati Realu. To je za navijače Reala ali i Barce puno važnike od Ronalda.
Toliko vas je pogodilo Mesijevo osvajanje SP, da sad u svakom postu mjerite čija je ćuna duža
-
Osmi Socrates
#11541 Re: La Liga Santander
Baš bih volio vidjeti statistiku koliko je Bosanaca navijalo za Barcelonu prije Messija.
A koliko je počelo navijati za Barcelonu kad su postali pobjednici. Treba se dobro čuvati ljudi koji navijaju za pobjednike i velike klubove.
Sad će priče o nevjerovatnoj povezanosti sa Barcelonom od najmanjih nogu. S koljena na koljeno porodično navijaju za Barcu.
A koliko je počelo navijati za Barcelonu kad su postali pobjednici. Treba se dobro čuvati ljudi koji navijaju za pobjednike i velike klubove.
Sad će priče o nevjerovatnoj povezanosti sa Barcelonom od najmanjih nogu. S koljena na koljeno porodično navijaju za Barcu.
- B6Redhell
#11542 Re: La Liga Santander
Kataloncici su predmet ismjavanja vec neko vrijeme kolumbo. I dok ti je ljubimac mesi bio tu. Ne iz neke kasabe bosanske. Vec cijelog dunjaluka.
Sta kaze kolumbo
Institucija.
Last edited by B6Redhell on 02/01/2023 23:12, edited 1 time in total.
-
LSD
#11543 Re: La Liga Santander
Imaš li statistiku koliko je ljudi prije navijalo za Tottenhem ili za njih navijaju samo najveci luzeriOsmi Socrates wrote: ↑02/01/2023 23:10 Baš bih volio vidjeti statistiku koliko je Bosanaca navijalo za Barcelonu prije Messija.![]()
A koliko je počelo navijati za Barcelonu kad su postali pobjednici. Treba se dobro čuvati ljudi koji navijaju za pobjednike i velike klubove.![]()
Sad će priče o nevjerovatnoj povezanosti sa Barcelonom od najmanjih nogu. S koljena na koljeno porodično navijaju za Barcu.![]()
-
Osmi Socrates
#11544 Re: La Liga Santander
Eto, zato ja pričam. Luzerčina se dočepao navijati za Barcu i misli da je i on pobjednik postao.LSD wrote: ↑02/01/2023 23:12Imaš li statistiku koliko je ljudi prije navijalo za Tottenhem ili za njih navijaju samo najveci luzeriOsmi Socrates wrote: ↑02/01/2023 23:10 Baš bih volio vidjeti statistiku koliko je Bosanaca navijalo za Barcelonu prije Messija.![]()
A koliko je počelo navijati za Barcelonu kad su postali pobjednici. Treba se dobro čuvati ljudi koji navijaju za pobjednike i velike klubove.![]()
Sad će priče o nevjerovatnoj povezanosti sa Barcelonom od najmanjih nogu. S koljena na koljeno porodično navijaju za Barcu.![]()
![]()
Za proučavanje je ovo, kažem ja.
-
LSD
#11545 Re: La Liga Santander
Kao što rekoh, ronaldovi jahaci iz bosanskih kasabica na bosanskom forumu pokusavaju ismijati jednu Barcu
Neka je malo živnula ova tema
- kakotakonikako
#11546 Re: La Liga Santander
B6Redhell wrote: ↑02/01/2023 23:06Te sto si nabrojao su obicni polutani koji jedva kraj s krajem znaju sastaviti. Jednu i to važnu su odigrali kako treba i uboli. Ustvari vecina francija su toliko losi bili. Da je vise to prevagnulo.p206 wrote: ↑02/01/2023 21:46 Messi ga sa osvojenim SP zabio simpatizerima CR7 ko onda za 3-2 na Santiago B. u 90 i nekoj minuti... iste pokisle face ko onim navijačima iza gola kad im pokazuje dres.
Znali su da on može, al se nisu nadali da će neki Mac Allister, De Paul, Enzo Fernandez i ostali igrati ko nikad u životu. Ispade na kraju da Argentina ima najbolji vezni red na prvenstvu a ne Hrvatska.
Mbappe razvalio. Bez ikakve pomoci, pogotovo ne od one ublehe trenera. To je prevagnulo…. Veceg ublehasa i nenzalice niko nema kao franci. Jebo mu polovnjak grizman sve po spisku... onakav roaster imati.
Jos istjerase
Igraca koji bi im 10000% donio svjestsko prvenstvo. I neka su izgubili. Na kraju mi drago bilo…
Napisati da je Argentinu sam mbappe razvalio moze samo neko ko pojma nema o fudbalu. Ali fakat. I poslije ovoga ocekivati da te neko ozbiljno shvata
-
LSD
#11547 Re: La Liga Santander
Ha ja kreni sa licnim uvredama u nedostatku odgovora, boli te kOsmi Socrates wrote: ↑02/01/2023 23:15Eto, zato ja pričam. Luzerčina se dočepao navijati za Barcu i misli da je i on pobjednik postao.![]()
Za proučavanje je ovo, kažem ja.![]()
A ne pises tako o navijacima Reala
Nego, ne odgovori ti na pitanje...ceka se odgovor
-
Osmi Socrates
#11548 Re: La Liga Santander
Ne znam odakle vam da je Mbappe ikoga razvalio.
Jeste doveo do penala, skoro sam, ali nije nikoga razvalio. Eventualno bi se moglo pričati o razvaljivanju da su Francuzi dobili SP. Ovako, nisi ga osvojio, nisi ni razvalio.
Jeste doveo do penala, skoro sam, ali nije nikoga razvalio. Eventualno bi se moglo pričati o razvaljivanju da su Francuzi dobili SP. Ovako, nisi ga osvojio, nisi ni razvalio.
- JohnnyS
#11549 Re: La Liga Santander
Što bi pričao o navijačima Reala tako? Navijači Reala su navijači Reala. A navijači Barcelone su navijači Barcelone, Cityja, PSG, Argentine, bili su Bayerna prije par sezona, sad će i za Liverpool. Prate više klubova nego Arena sport 
- B6Redhell
#11550 Re: La Liga Santander
kakotakonikako wrote: ↑02/01/2023 23:17B6Redhell wrote: ↑02/01/2023 23:06
Te sto si nabrojao su obicni polutani koji jedva kraj s krajem znaju sastaviti. Jednu i to važnu su odigrali kako treba i uboli. Ustvari vecina francija su toliko losi bili. Da je vise to prevagnulo.
Jos istjerase
Igraca koji bi im 10000% donio svjestsko prvenstvo. I neka su izgubili. Na kraju mi drago bilo…![]()
![]()
![]()
Napisati da je Argentinu sam mbappe razvalio moze samo neko ko pojma nema o fudbalu. Ali fakat. I poslije ovoga ocekivati da te neko ozbiljno shvata![]()
Volim reci “razvalio” Jer je bukvalno razvaljivo odbranu i onog martineza.. u drugom poluvremenu.
Koji ti argument imas da nije bilo tako.. fudbalski “stračnjače”
toliko im je nanio straha u kosti da su ga sanjali danima i pokusavali ismijavati tokom proslave. I to na ofiran nacin.