SDA-All about
-
laik1981
#81501 Re: SDA-All about
Pogubnije je za Bosnjake kada SDA ovakvog lika stavi u vlast od svih dusmanskih sabranih dijela Dodika i Covica..
- tramvajtrojka
- drug_profi
#81503 Re: SDA-All about
Ja sam već pisao nekad da je moj prijatelj iz Amerike htio da sarađuje sa Zrakom oko izvoza optike u USA. Imao već predugovre sa tamošnjim prodavcima na malo. I potrosio para dolazeci na sastanke, dok nije shvatio da tadasnja uprava ne zeli da ima ugovor koji im daje posao, jer bi to onda sprijecilo da fabrika ode u stecaj, sto je cilj SDA vlasti za sve i jednu profitabilnu kompaniju. Opljackaj, svuci na nulu pa prodaj za marku.
-
ford transit
#81504 Re: SDA-All about
Kaubojska vremena bila, znam kad su i njemu stavljali pištolj na glavu, u Aktinjegovom lokalu. Kao što kaže čovjek u daljem, ništa nije bilo, utakmica završila 1:1, Nije tad bio politički aktivan jeli bio član stranke ne znam.The BEN10 wrote: ↑29/12/2022 13:04Bogom se kunem, nedavno sasvim slučajno naletim na ovaj video. Dal mi je izletio nekako na FB ili YT ne sjećam se više. Ne znam ni zašto sam ga pustio par minuta da pogledam, naslov bio privlačan, šta li.
I dok je aktuelna ova priča o Tigru sjetih se da sam mu ime nedavno čuo. Kad, ovaj čova priča o njemu - pazite kako je prijetio sudiji vezano za suđenje na utakmici Jedinstva (počinje na 5:50).![]()
SDA kadrovi po mjeri - govna.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=_wrbvRZCgGg&t=354s[/youtube]
Organizator otpora, ispod Vince rođenjem, bogata ratna karijera, desna ruka rahmetli Saliha Dizdarića i Dudaka netom poslije.
Poslije rata, od zarobljenih Fikretovih para, balahao, bahatio, kupio restoran Bosna, pa ga poslije proda Raifasen, onda kupio gradsku kafanu Bondeno.
Bračni brodolom, i izdaje sad DEM trgovinama prostor gradske kafane.
Nanovo se oženio, dobio kćerku.
Poltički se aktivirao, ušao u parlament.
Odradio dobrih stavri za kanton i grad. Ponovo se kandidovao, ponovo prošao u paralment.
I sad se samovoljno kandidovao za načelnika. I moram vas razočarati, ima dobre šanse.
- tovarish
#81505 Re: SDA-All about
Ja sam do invalidske penzije radio u jednoj srednjoj školi u USK i zadnja generacija koju sam izveo od njih 20 mislim da je možda samo 1-2 ostalo. Otkako se ne krećem više, možda su i ti otišli. Na to još dodaj njih trojicu koji su otišli tokom školovanja.The BEN10 wrote: ↑29/12/2022 08:46
Ponavljam: Krajina je sa nivoa novorođenih TK (4 000 godišnje) došla na nivo 1400 beba godišnje u nekih 20 godina.
Nedavno je drug postavio informaciju da je u mektebima u Krajini 2/3 djece iselilo u zadnjih 10 godina.
https://www.preporod.info/bs/article/36 ... anovnistva
'Nakon njih preuzimam novo odjeljenje koje sam vodio samo jednu godinu i njih 5-6 je otišlo u toku te školske godine, a odlasci su nastavljeni i nakon što ih više nisam vodio. Ne mogu tvrditi, ali vjerujem da su i ostali otišli nakon završetka školovanja.
-
Novak20
#81506 Re: SDA-All about
Nakon što sam pročitao kratku biografiju kojoj nedostaju presude i zatvorski staž, vidim da Tigar stvarno ima šaMse ako uzmemo u obzir onu narodnu "kakav narod, takvi i političari".ford transit wrote: ↑29/12/2022 14:16
Kaubojska vremena bila, znam kad su i njemu stavljali pištolj na glavu, u Aktinjegovom lokalu. Kao što kaže čovjek u daljem, ništa nije bilo, utakmica završila 1:1, Nije tad bio politički aktivan jeli bio član stranke ne znam.
Organizator otpora, ispod Vince rođenjem, bogata ratna karijera, desna ruka rahmetli Saliha Dizdarića i Dudaka netom poslije.
Poslije rata, od zarobljenih Fikretovih para, balahao, bahatio, kupio restoran Bosna, pa ga poslije proda Raifasen, onda kupio gradsku kafanu Bondeno.
Odradio dobrih stavri za kanton i grad. Ponovo se kandidovao, ponovo prošao u paralment.
I sad se samovoljno kandidovao za načelnika. I moram vas razočarati, ima dobre šanse.
![]()
- Roccohljup
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#81508 Re: SDA-All about
bolje govno u ruci neg jastuk na grani, sto bi rekli stari dobri azerbedjanci.
- drug_profi
#81509 Re: SDA-All about
Ili "kako sam se nadavala dobro sam se udala"
- Baltazar_khan
#81510 Re: SDA-All about
ljudska gromada
-
meridiyan
#81511 Re: SDA-All about
Zabraniti im pod hitno ulazak u kafane. Prznice.
Bruka: Potukli se imami u u ugostiteljskom objektu "Venecija" u Novom Gradu!
Nekadašnji glavni imam Medžlisa IZ u Novom Gradu Elvir-ef. Vakufac fizički nasrnuo na sadašnjeg glavnog imama Mustafu-ef. Ihtijarevića
https://unaworld.com/ba/vijesti/crna-hr ... ovom-gradu
- Blixen
- agent_zero
#81513 Re: SDA-All about
U zadnjih nekoliko mjeseci prisutna je sve veća tendencija vjerskog radikalizma od strane SDA satelita u tim džematskim i paradžematskih strukturama.
Jedna totalna antisekularna ofanziva, napadi, pljuvanje, vrijeđanje i otvoreno širenje mržnje prema svemu sekularnom, građanskom, evropskom, prozapadnom.
Na ove tendencije treba dobro obratiti pažnju i iste suzbijati, jer radi se o nimalo bezazlenim pokušajima vjerske radikalizacije, a sve na štetu bošnjaka i građanske BiH.
Jedna totalna antisekularna ofanziva, napadi, pljuvanje, vrijeđanje i otvoreno širenje mržnje prema svemu sekularnom, građanskom, evropskom, prozapadnom.
Na ove tendencije treba dobro obratiti pažnju i iste suzbijati, jer radi se o nimalo bezazlenim pokušajima vjerske radikalizacije, a sve na štetu bošnjaka i građanske BiH.
- drug_profi
#81514 Re: SDA-All about
Shvatili su da su svi sekularisti protiv SDA.
Tako da je to način da se bore protiv opozicije.
E sad što je to štetno za B narod, društvo i državu, manje je važno jer su u pitanju fotelje i budžeti.
Tako da je to način da se bore protiv opozicije.
E sad što je to štetno za B narod, društvo i državu, manje je važno jer su u pitanju fotelje i budžeti.
- Tananarive
#81515 Re: SDA-All about
ford transit wrote: ↑29/12/2022 14:16Kaubojska vremena bila, znam kad su i njemu stavljali pištolj na glavu, u Aktinjegovom lokalu. Kao što kaže čovjek u daljem, ništa nije bilo, utakmica završila 1:1, Nije tad bio politički aktivan jeli bio član stranke ne znam.The BEN10 wrote: ↑29/12/2022 13:04
Bogom se kunem, nedavno sasvim slučajno naletim na ovaj video. Dal mi je izletio nekako na FB ili YT ne sjećam se više. Ne znam ni zašto sam ga pustio par minuta da pogledam, naslov bio privlačan, šta li.
I dok je aktuelna ova priča o Tigru sjetih se da sam mu ime nedavno čuo. Kad, ovaj čova priča o njemu - pazite kako je prijetio sudiji vezano za suđenje na utakmici Jedinstva (počinje na 5:50).![]()
SDA kadrovi po mjeri - govna.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=_wrbvRZCgGg&t=354s[/youtube]
![]()
Ovdje je tesko procijeniti ko je veci olos ofucana macketina ili stovatelji doticnog smrada. TigLe de si nismo te prepoznali. Mrnjaučeš dzaba po forumu.
- Styling
#81516 Re: SDA-All about
Žuri im se sa je bace u stečaj kako bi oni ili njihovi tajkuni kupili za sitniš. Propast ove fabrike se mora zaustaviti.drug_profi wrote: ↑29/12/2022 13:51 Ja sam već pisao nekad da je moj prijatelj iz Amerike htio da sarađuje sa Zrakom oko izvoza optike u USA. Imao već predugovre sa tamošnjim prodavcima na malo. I potrosio para dolazeci na sastanke, dok nije shvatio da tadasnja uprava ne zeli da ima ugovor koji im daje posao, jer bi to onda sprijecilo da fabrika ode u stecaj, sto je cilj SDA vlasti za sve i jednu profitabilnu kompaniju. Opljackaj, svuci na nulu pa prodaj za marku.
-
meridiyan
#81517 Re: SDA-All about
- Tananarive
-
seksi_ideje
#81519 Re: SDA-All about
Eh moj drOgi FOdile, ne treba tebi americki ambasador nista da objasni.
Majko Mila, makar smo se njega rijesili
Majko Mila, makar smo se njega rijesili
Last edited by seksi_ideje on 30/12/2022 19:03, edited 1 time in total.
-
sajber87
#81520 Re: SDA-All about
Zarad licne koristi i odbrane opljackanog od naroda spremni su bosnjake i bosnu da gurnu u nestanak, napad na americku politiku prema bosni je direktan pucanj u bosnjake. Sto se prije razvlaste vece su nam sanse da opstanemo. Nemam rijeci kojima bi opisao stepen izdaje koju trenutno cine. Napokon su pokazali da su ruku pod ruku sa dodikom rusima irancima....
- tramvajtrojka
#81521 Re: SDA-All about
sajber87 wrote: ↑30/12/2022 19:00 Zarad licne koristi i odbrane opljackanog od naroda spremni su bosnjake i bosnu da gurnu u nestanak, napad na americku politiku prema bosni je direktan pucanj u bosnjake. Sto se prije razvlaste vece su nam sanse da opstanemo. Nemam rijeci kojima bi opisao stepen izdaje koju trenutno cine.

nagovorio nek vidi sad americki hambasador sta ce i kako ce do tada ucimo pjesmicu za naseg premijera bega
-
PM72
#81522 Re: SDA-All about
Nad mrtvim vukom i zec qrac šilji.
.Valjda je čit'o kako je Mile nap'o ambasadora pa se i Fadilu diglo.
- Chisum
#81523 Re: SDA-All about
Ako ovaj britki odgovor ne izazove tektonska pomijeranja u americkoj spoljnoj politici, onda stvarno...
(pokusavam zamisliti reakciju Amera, kada im ovakva potkapacitirana budaletina, satro, ocita bukvicu
)
(pokusavam zamisliti reakciju Amera, kada im ovakva potkapacitirana budaletina, satro, ocita bukvicu
- sinuhe
#81524 Re: SDA-All about
Na neki nacin mi zao Fadila. Iz anonimnosti ga postavili za premijera i uvukli ga u to blato. Osim naravno ako on sam nema neke koristi od toga 
-
PM72
#81525 Re: SDA-All about
Vidi se da je prije neki dan na planinarenju trehno na glavu.Ima posljedica,prije nije izvodio ovakve jezičke izlete.