tap3ah75 wrote: ↑07/01/2023 08:48
zippoo87 wrote: ↑07/01/2023 01:37
Pa zovi postu i provjeri...sto cekas toliko da reagujes?
Evo meni jucer poslat paket,jutros dosao i preuzeo ga.
Nego,na olxu ima neki problem sa uploadom slika na artikal...ne radi upload od popodneva.
Ja pokusao ubaciti neke slike i izbaci error,kontaktirajte administratora a vidim i svi oglasi od veceras su bez slika.
Valjda poprave sutra
Ne zovem ja poštu. Volim komunicirati sa ovima sa olx.
Pitao sam ove sa olx - oni kažu njihov standardni odgovor proslijedili smo upit, javićemo vam kad dobijemo odgovor.
A je li ti BH posta mozda dala nalog sa tracking brojem ili OLX ?
Zasto bi komunicirao sa OLXom ,ne kontam,kada su oni posrednici...kada paket zaprimi postar,to je dalje problem poste a ne OLXa.
Svakakvih ljudi fakat.
Evo meni jos jedan paket dosao,jucer poslat a subota...nazvao svog kurira,pitam je li paket kod tebe ili u posti,kaze u posti.Dignem dupe i odem do poste i podignem paket...jer danas rade skraceno.
Mogao sam cekati i kurira do ponedjeljka i govoriti kako ne rade svoj posao,kao da sam ja jedini klijent
Isto tako neki dan,posaljem paket i nesto prica sa postarom na vratima,zaboravim oznaciti onaj kvadratic da je dozvoljen uvid u sadrzaj i sjetim se kasnije a paket vec otisao iz moje poste.
Opet nazovem postu,da vidim moze li se sta ispraviti,kad mi rekose da posaljem mail na odredjenu neku njihovu adresu i da zatrazim dodatnu izmjenu u nalogu i gle cuda...i to su mi ispravili,kupcu dosao paket sa oznacenim kvadraticom "dozvoljen uvid u sadrzaj".
Sta mislis da li bi mi ovo mogao OLX rijesiti i je li uopste njihovo da ovo rjesavaju ?