Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tap3ah75 wrote: ↑25/12/2022 19:48
Kako se prvi put prijavljuje na telemah stranicu?
Šta je user name i pass?
Imam jednog penzića pa da vidim je li kasno da mu aktiviram HBO
Pozdrav @tap3ah75,
Potrebno je da registraciju na Moj Telemach portal izvršite putem linka: https://mojtelemach.ba/registration. Pri registraciji je potrebno da unesete ID broj korisnika i broj Ugovora (oba podatka ćete pronaći na računu za Telemach usluge, u gornjem lijevom uglu računa), te željenu e-mail adresu i lozinku. Nakon izvršene registracije potrebno je da pristupite unesenoj e-mail adresi i potvrdite link za registraciju. Lozinka mora sadržavati najmanje 8 karaktera, pri čemu mora sadržavati najmanje jedno veliko slovo i najmanje jedan broj. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Hvala na pomoći - obavljeno je
Imate poruku u inboxu
Meni neki dan dosli i postavili ovaj ubee.. Do sad nisam primijetio ni jedan prekid wifi signala, dok je onaj prijasnji bio gotovo pa neupotrebljiv kada je wifi u pitanju.. Eon app gotovo da nije mogla raditi.. Non stop neki errori i kojekakve gluposti.. Od kada su postavilili ovaj novi nije slika sjecnula ni jednom..
Velkoski wrote: ↑26/12/2022 12:14
kakva je procedura ako kupim neki modem umjesto Ubeeja? TM mora odobriti nešto ili?
Pozdrav @Velkoski,
Da biste koristili internet pristup, potrebno da je Home Gateway uređaj postavi kompanija Telemach. Vi imate mogućnost da postavite dodatne mrežne uređaje i iste spojite na Ubee Home Gateway uređaj. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
laik1981 wrote: ↑26/12/2022 12:21
Meni neki dan dosli i postavili ovaj ubee.. Do sad nisam primijetio ni jedan prekid wifi signala, dok je onaj prijasnji bio gotovo pa neupotrebljiv kada je wifi u pitanju.. Eon app gotovo da nije mogla raditi.. Non stop neki errori i kojekakve gluposti.. Od kada su postavilili ovaj novi nije slika sjecnula ni jednom..
Pozdrav @laik1981,
Hvala Vam na povratnim informacijama i saradnji na ovaj način.
Velkoski wrote: ↑26/12/2022 12:14
kakva je procedura ako kupim neki modem umjesto Ubeeja? TM mora odobriti nešto ili?
Pozdrav @Velkoski,
Da biste koristili internet pristup, potrebno da je Home Gateway uređaj postavi kompanija Telemach. Vi imate mogućnost da postavite dodatne mrežne uređaje i iste spojite na Ubee Home Gateway uređaj. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Pozdrav,
hoću poslije promo HBO perioda da pređem sa HBO paketa na HBO Premium.
Da li to mogu uraditi preko mojtelemach stranice? Da deaktiviram HBO paket, a aktiviram HBO Premium.
Hvala.
chakany wrote: ↑26/12/2022 13:50
Pozdrav,
hoću poslije promo HBO perioda da pređem sa HBO paketa na HBO Premium.
Da li to mogu uraditi preko mojtelemach stranice? Da deaktiviram HBO paket, a aktiviram HBO Premium.
Hvala.
Pozdrav @chakany,
Naravno, paket možete deaktivirati putem Moj Telemach portala, te na isti način aktivirati drugi željeni paket. Da bi se izvršila deaktivacija postojećeg paketa, potrebno je da prođe najmanje 30 dana od dana aktivacije istog. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju,
Crithagra wrote: ↑27/12/2022 19:36
Dragi Telemaše, ako radim promjenu usluge, da li na novom paketu imam prvih osam mjeseci sniženu cijenu ili je to samo za nove korisnike?
Pozdrav @Crithagra,
Dostavili smo Vam odgovor u inbox.
typeOnegative wrote: ↑19/12/2022 19:06
Mislim da je problem u uređajima koje koristite , imam je na tv-u i na firesticku (android tv i webos verzije ) i obe rade bez ikakvih problema i kočenja . Btw max je svemirski brod za HBOgo u svakom pogledu
Kolega, samo da napišem da sam poslušao tvoj savjet i prebacio na TV. Odlično radi HBO Max aplikacija preko TV-a, daleko bolje, nego preko android box-a.
Hvala.