Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zna li iko ima li ikakav fazon kako url i mac adresu spremiti kao listu, jer na LG webos ne mogu ubaciti mac adresu na ss iptv, samo mogu url, ili ima neka druga aplikacija na webos na kojoj se moze ubaciti i url i mac kao sto je slucaj na ott navigatoru na android tv?
crnivrag wrote: ↑14/12/2022 21:43
Green Team izbacio update za Green Wizard na verziju 4.0.
Wizardu se ne može pristupiti dok se ne unese e-mail i lozinka, koja se dobija putem registracije na stranicu planigre.com, a za registraciju na stranicu treba pozivnica od nekog člana.
Ima li neko registrovan da mi posalje pozivnicu?
Hvala
suad-sarajevo wrote: ↑25/12/2022 10:19
Na boxu mi izlazi da je dostupna nova verzija 19.5. Ima li neki način da uradim backup addon-a a da ne moram raditi fresh install?
Ne trebaš ništa, samo skineš 19.5 sa kodi.tv sajta i uradiš update, sve će ostati kao i do sada.
Ako skineš Kodi 20.0 RP 2, onda će se sve pojebat.
Na boxu mi izlazi da je dostupna nova verzija 19.5. Ima li neki način da uradim backup addon-a a da ne moram raditi fresh install?
crnivrag wrote: ↑14/12/2022 21:43
Green Team izbacio update za Green Wizard na verziju 4.0.
Wizardu se ne može pristupiti dok se ne unese e-mail i lozinka, koja se dobija putem registracije na stranicu planigre.com, a za registraciju na stranicu treba pozivnica od nekog člana.
Ima li neko registrovan da mi posalje pozivnicu?
Hvala
https://t.me/GreenBalkanMedia
Tu imas mail da se javis imenom kojim se registrujes na toj telegram grupi i dobit ces sifru za GR 4.1 koji treba kako kazu do nove godine da proradi jer je jos u fazi testiranja.
"Ako radi ne diraj".
Ivo Andrić
Jbga ako mora tj tjera te na update. Evo meni neki dan se laptop sam ažurirao i sad se slabije zvuk čuje na njemu.
Pitao na temi Razna Pitanja da li je se šta moglo poremetiti.