Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
plavi_E
#69826 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ratom i nacinom kako je taj rat zavrsio pravdati ponasanje Osmorke je tako zlonamjerno i ogavno da je za povratiti. Ovdje se prica kao da je Armija BiH kontrolisala 90% BiH i onda poklanjali drugima 49%. Kako mozes nekom nesto dati ako sam to ne kontrolises tj. posjedujes?

-
Daft Haruki
#69827 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Druze de ti meni reci ko je potpisao taj sporazum?
Znaci slozio si se . Pod prisilom ali si se slozio da narodu nabacis ovu ludacku kosulju.
I sad kao oni ce to popravit jel to ta prica
-
plavi_E
#69828 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
"Druze" ohani se suplje.
-
Bodkin
#69829 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sta znaci “ko je dodiku dao aerodrom u trebinju”?
- Pandakonda
#69830 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mislim da je Niksic kod Senada indirektno spomenuo da bi kompromis mogao biti u vidu toga da ipak drzava bude nosioc toga (kao sto po međunarodnom pravu mora biti) i da onda oba entiteta hajruju struju i pare. Da nikako ne dolazi u obzir samo RS da nosi to i da samo oni kupe kajmak. Ako su neke mutne radnje treba bjezati od toga ali koliko vidim po forumu krenuo je automatski hejt i "veto" samo jer je kao partner u pitanju Srbija.asker wrote: ↑23/12/2022 17:49Pogledaj Mrezu cini mi se, od prije 2 sedmice, objasnjeno. Kako su u RSu planirali, neka entitetska firma dobila koncesiju ili sta vec, onda prodali Srbiji 51% vlasnistva odmah itd itd. A prije 3-4 godine se govorilo da je i Italija gurala taj projekat. Uglavnom mutne radnje.Pandakonda wrote: ↑23/12/2022 17:17 Sta je problem sa Buk Bijelom ako drzava BiH sa Srbijom bude partner i ako ravnopravno budemo dobivali novac i elektricnu energiju ?
BiH sa Srbijom ravnopravan partner? Odmah potpisat!
Ako je Niksic lud, onda nije Konakovic, a ako je Konakovic lud onda sigurno nije Forto. Nije moguce da su te sve glave glupe sto hoce da razgovaraju o tom projektu a da mi na forumu jedini vidimo nesto sto drugi ne vide. Aerodrom Trebinje je nesto skroz drugo, ali konkretno oko ovoga se moze pricati pogotovo u kontekstu energetske krize koja nas ceka.
- luckylaka
#69831 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jebo vasc politika oko cega se krvite.Najbolje da sve ove stranke spojite u jednu temu I tu temu nazovete,,Septicka jama BiH" jer su to ustvari sve ista go.na
-
guruguru95
-
A_A_AKCIJA
#69833 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
A_A_AKCIJA
#69834 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da, ovo je najveći poraz ovog procesa.
SDA dokazuje da je u stanju žrtvovati sve, samo da ostane na vlasti. Građanska država je samo posljednja visoka cijena koju plaćamo.
Umjesto da priznaju poraz, podižu ulog toliko, da će samo potvrditi sve zle teorije o BiH koje plasiraju o nama komšije i susjedi.
A to je da se u BiH vodi lažna borba za građansku državu, do se zapravo radi o želji za Bošnjačkom dominacijom.
Zloupotreba Komšića, a sada ovo igranje sa ekstremizmom, bulažnjenje o legitimnom predstavljanju, prijetnje blokadama, samo je dodatni argument za tu teoriju.
A užasno je jednostavno:
Izgubili ste izbore jer ne možete formirati vlast. Imajte mrvu dostojanstva, priznajte i pokušajte se popraviti.
Umjesto toga, oni bi vlastitu državu vodili u haos i poništavali sve što se teško steklo: demokratiju, pravo na izbor vlasti, institucije...
- Haris.ba
#69835 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vlast je formirana u entitetu RS, formirana u TK, BPK i ZeDo. Evo, brzo ce i na nivou BiH. Ne znam sto nije u KS, nesta se ceka, ali moze veoma brzo.A_A_AKCIJA wrote: ↑23/12/2022 19:28 Izgubili ste izbore jer ne možete formirati vlast. Imajte mrvu dostojanstva, priznajte i pokušajte se popraviti.
Umjesto toga, oni bi vlastitu državu vodili u haos i poništavali sve što se teško steklo: demokratiju, pravo na izbor vlasti, institucije...
Ja ne vidim da nesta steka.
- 512MB
#69836 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koja šuplja odjednom, dali im sve i sad kofol "ako ne bude e onda ćemo..."plavi_E wrote: ↑23/12/2022 16:45 https://www.klix.ba/vijesti/bih/predrag ... /221223128
Predrag Kojović: Ako vidimo da nova vlast vodi staru politiku, napustit ćemo koaliciju
Od kud mu ove sumnje ovako brzo.
-
meridiyan
#69837 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
.................
-
mishic
#69838 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
SRAMOTNO I NEVJEROVATNO !
Ako je tačno ovo što se piše i govori o politiziranju sa flaširanom vodom - onda tužilaštva i sudovi zaista moraju žestoko reagirati.
Koliko nas se zabrinulo, koliko nas se nasekiralo, koliko uplašilo i na sve načine željelo otkriti odakle im to prijeti opasnost ili ko ih to truje?
Sada čujemo da se neko igrao sa nama, da je iz politikantskih razloga želio reducirati jednu a preferirati drugu grupu proizvoda iz čisto ekonomskog
interesa koji je želio oteti od jednih i i usmjeriti ka drugom. Ljudi moji jeli to moguće ?!
Jesmo li to u ovoj zemlji i vodu zamutili nacionalizmom? Jeli moguće da onoga ko nam to radi još niko ne poziva na odgovornost?
Ako je tačno ovo što se piše i govori o politiziranju sa flaširanom vodom - onda tužilaštva i sudovi zaista moraju žestoko reagirati.
Koliko nas se zabrinulo, koliko nas se nasekiralo, koliko uplašilo i na sve načine željelo otkriti odakle im to prijeti opasnost ili ko ih to truje?
Sada čujemo da se neko igrao sa nama, da je iz politikantskih razloga želio reducirati jednu a preferirati drugu grupu proizvoda iz čisto ekonomskog
interesa koji je želio oteti od jednih i i usmjeriti ka drugom. Ljudi moji jeli to moguće ?!
Jesmo li to u ovoj zemlji i vodu zamutili nacionalizmom? Jeli moguće da onoga ko nam to radi još niko ne poziva na odgovornost?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#69839 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ko da ga pozove na odgovornost
-
sajber87
#69840 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znas kako kazu kad ti neko sumnjiv krene da prica i cim kaze ALI ti obrisi ono ispred jer to ne misli, a ono sto kaze poslije je njegovo stvarno misljenje koje bi da zamaskiraDaft Haruki wrote: ↑23/12/2022 18:01HAHAHAHA al me drug nasmija.Ricken wrote: ↑23/12/2022 17:08
Bisera jeste SDA uhljeb, ali je karijerni diplomata sa mnoštvom konekcija, dobrim utjecajem i razumjevanjem međunarodnih odnosa. Ono što su Komšić i Džaferović uradili prilikom posjete Lavrova je diplomatski amaterizam koji je ona koliko toliko popravila. Nije džaba bila na stalnom udaru SNSDa. U svakom slučaju, Dino ne može niti u snovima biti bolji od nje.
Jos jednom HAHAHA. Druze ti si i za Fadila glaso garant
- tramvajtrojka
#69841 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Daft Haruki wrote: ↑23/12/2022 18:01HAHAHAHA al me drug nasmija.Ricken wrote: ↑23/12/2022 17:08
Bisera jeste SDA uhljeb, ali je karijerni diplomata sa mnoštvom konekcija, dobrim utjecajem i razumjevanjem međunarodnih odnosa. Ono što su Komšić i Džaferović uradili prilikom posjete Lavrova je diplomatski amaterizam koji je ona koliko toliko popravila. Nije džaba bila na stalnom udaru SNSDa. U svakom slučaju, Dino ne može niti u snovima biti bolji od nje.
da se podsjetimo tko je i sta je Bisera
-
Novak20
#69842 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tko nas truje vodom ? Koga treba pozvati na odgovornost ?mishic wrote: ↑23/12/2022 21:52 SRAMOTNO I NEVJEROVATNO !
-
ford transit
#69843 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ala ga nahvali, a ni isplovio nije. Oficir za vezu i sigurnost Kifla uvjerava da je vrijeme povoljno i da nema santi.Sram Vas bilo. Kukavico! Izdajico. Kome ste se vi zakleli? 300.000 nas je glasalo za Vas i kleli ste se da se nećete metiljati sa fašistima i nacistima. Vi ste i lažov. Kako Vas nije stid izaći na ulicu i pogledati u oči svoje iznevjerene glasače, svoju osramoćenu porodicu, svoj iznevjereni grad i svoje studente. Kakav je to Vaš obraz? Od čega je? Pretpostavljam od silikona kao i kod svih karijerista.
Kapetan Nikša JEZIKOM
Još koji dan i koalicija Titanik će da isplovi. Ne sekirati se, Nikša je kapetan, a Kifla oficir za sigurnost i vezu.
Kakva BLAMAŽA I BRUKA, a ni startali nisu.
-
mishic
-
ford transit
#69845 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kiflini kolaicioni partneri.
Pusti "bola" vodu i trovanje i uništavanje ekonomije, pusti Buk Bjelu i aerodrom, dajte sporazum, da se grade putevi, ekonomija i to. Tačnije dajte vlast a ovo kako bude, to nije ni neki problem.
Ovi iz NS su kraljevi, kuže malo situaciju i pritisak. Pa manevrišu. Vlast je slatka potpisace oni, ali malo "ko falan" mi nismo, i mi nećemo, mi smo drukčiji. Valja ponovo izaci na izbore. Nije im ko Nikši i Denisu, vrata politike zatvorena za sva vemena. Oni su već na stazi "slučajnog prolaznika"
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#69846 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A Kongres kad je ?ford transit wrote: ↑23/12/2022 23:39Kiflini kolaicioni partneri.
Pusti "bola" vodu i trovanje i uništavanje ekonomije, pusti Buk Bjelu i aerodrom, dajte sporazum, da se grade putevi, ekonomija i to. Tačnije dajte vlast a ovo kako bude, to nije ni neki problem.
Ovi iz NS su kraljevi, kuže malo situaciju i pritisak. Pa manevrišu. Vlast je slatka potpisace oni, ali malo "ko falan" mi nismo, i mi nećemo, mi smo drukčiji. Valja ponovo izaci na izbore. Nije im ko Nikši i Denisu, vrata politike zatvorena za sva vemena. Oni su već na stazi "slučajnog prolaznika"
Deset hiljada razlike da je bilo puno je.
Sto hiljada je šamarčina.
-
elk
#69847 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
E kako se nekad slobodna bosna rado uzimala. Cetvrtkom kod markana u mis irbinoj
sad necu ni da kliknem seronjama.
-
ford transit
#69848 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kako su krenuli ovi frulaši, neće ni trebatiteskeredzic_22 wrote: ↑23/12/2022 23:42A Kongres kad je ?ford transit wrote: ↑23/12/2022 23:39
Kiflini kolaicioni partneri.
Deset hiljada razlike da je bilo puno je.
Sto hiljada je šamarčina.
- Ricken
#69849 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dobro si to postavio, zanimljiv je komentar na ovaj twit, bivše MVP, dao je Elmedin Konaković, budući MVP.tramvajtrojka wrote: ↑23/12/2022 22:08Daft Haruki wrote: ↑23/12/2022 18:01
HAHAHAHA al me drug nasmija.
da se podsjetimo tko je i sta je Bisera![]()
koju hvali
![]()
"Dino Konakovic
@DinoKonakovic
Dec 25, 2021
Replying to
@BiseraTurkovic
Sastanak za pohvalu. Impresioniranost Lavrovom i široki osmjesi za one koji destabiliziraju BiH su za tugovat’. Izjave nakon sastanka za veliku brigu. Spot za čuđenje. Realna ste slika našeg stanja ministrice".
Niti godinu dana nakon, budući MVP se našao u kolaliciji sa onima koje finansira Lavrov.
Karma je kurva, izvinte me što sujem
- Ricken
#69850 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Neka si se ti ismijao, smijeh je zdrav. Usput, za premijera vlade, ne mogu glasati građani. Ali vjerujem da toliko makar znaš.Daft Haruki wrote: ↑23/12/2022 18:01HAHAHAHA al me drug nasmija.Ricken wrote: ↑23/12/2022 17:08