Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam otkud izvukoše ovog grobara socijaldemokracije u BiH ali je očito da se radi o plaćenom članku u stilu što se babi snilo....Niti jednom obrazovanom i ozbiljnom novinaru ne bi palo na pamet da napiše ovako nešto. Skroz me razočara turski Faktor.
Čuj, lik koji se nije znojio u kampanji da bude ni manje ni više nego veleposlanik u UN umjesto "iranca" Alkalaja ili delegat u DN Parlamenta BiH, što je po zakonu nemoguća misija.
Lik ima 4 zene, ne znam tacno jel 3 ili 4-a moja skolska kolegica. Ali hajd, sve je to po zakonu, pardon islamu.
Uglavnom kao naivni srednjoskolac prije milion godina sam isao na predavanja kod njega.. srecom pa sam isao, inace nikad ne bih ateista postao.
Znam ga iz vremena kada nije bio radikalan, nego onako relativno normalan momak. Druzio se sa mojim rođakom koji mi je u to vrijeme davao instrukcije iz matematike pa smo se ponekad sretali. Lik je totalno zastranio, a najžešći je bio za vrijeme rata u Siriji. A i ti si našao kod koga ćeš da ti propovjeda o Islamu.
Sta da ti kazem, pubertet, covjek sam sebe trazi, svasta proba. Davno bilo
Ne znam otkud izvukoše ovog grobara socijaldemokracije u BiH ali je očito da se radi o plaćenom članku u stilu što se babi snilo....Niti jednom obrazovanom i ozbiljnom novinaru ne bi palo na pamet da napiše ovako nešto. Skroz me razočara turski Faktor.
Čuj, lik koji se nije znojio u kampanji da bude ni manje ni više nego veleposlanik u UN umjesto "iranca" Alkalaja ili delegat u DN Parlamenta BiH, što je po zakonu nemoguća misija.
Novi ambasador Bosne i Hercegovine pri Ujedinjenim nacijama, umjesto Svena Alkalaja, mogao bi biti Zlatko Lagumdžija, nezvanično saznaje Faktor. Također, u političkim kuloarima osim ambasadorske pozicije spominje se i mogućnost da bivši predsjednik SDP-a BiH bude izabran za delegata u Domu naroda Parlamenta BiH.
Ne hvalec' Laguma, nisam znao da je osnovni preduslov za veleposlanika u UN znojenje u izbornim kampanjama.
Sad su mi neke stvar jasnije, hvala novak:)
Pa bolje i Lagumdžija nego da ovi iskopaju kakvog Hadžu Efendića (ako se neko sjeća lika) koga su stavili za ambasadora u Beču a nije znao ni merhaba sastavit
PM72 wrote: ↑23/12/2022 09:43
Pa bolje i Lagumdžija nego da ovi iskopaju kakvog Hadžu Efendića (ako se neko sjeća lika) koga su stavili za ambasadora u Beču a nije znao ni merhaba sastavit
Lagumdzija je zohar kojeg Bake odavno na povodcu voda, ali mislim da je odlican ambasador. To su poslovi za njega
Ne hvalec' Laguma, nisam znao da je osnovni preduslov za veleposlanika u UN znojenje u izbornim kampanjama.
Vidiš li da su prema pisanju turskog Faktora u pitanju dvije opcije za Lagumdžiju ?
Ova druga za DN BiH je u startu nemoguća jer se u DN ne delegiraju slučajni prolaznici nego ljudi koji su bili na listama političkih stranaka u F BiH.
A ovo drugo, mjesto veleposlanika u UN za Lagumdžiju je također izmišljotina jer se mjestima treba namiriti Osmorka. Možda Sabina Čudić ili netko treći. Osim toga, čisto sumnjam da bi za Lagumdžiju glasali Željko i Željka. Bećirović možda.
Ovo nije ništa drugo nego probni balon ili još bolje, pokušaj ubacivanja kosti u Osmorku od strane SDA.
Pa pitas "Da li je iko, ikad vidio konkurs za Olimpijski bazen od otvorenja, oktobra 2008?"
Od odgovora te je dijelio 1 minut guglanja, javni konkursi na zvanicnoj stranici bazena.
Vidiš li da su prema pisanju turskog Faktora u pitanju dvije opcije za Lagumdžiju ?
Ova druga za DN BiH je u startu nemoguća jer se u DN ne delegiraju slučajni prolaznici nego ljudi koji su bili na listama političkih stranaka u F BiH.
A ovo drugo, mjesto veleposlanika u UN za Lagumdžiju je također izmišljotina jer se mjestima treba namiriti Osmorka. Možda Sabina Čudić ili netko treći. Osim toga, čisto sumnjam da bi za Lagumdžiju glasali Željko i Željka. Bećirović možda.
Ovo nije ništa drugo nego probni balon ili još bolje, pokušaj ubacivanja kosti u Osmorku od strane SDA.
Živi bili pa vidjeli.
Ma nije Lagum ovdje bitan, ne sikiram se ja za njega.
Nego mi sega kad si rekao da se nije ni oznojio u kampanji, a hoce za ambasadora
Pa pitas "Da li je iko, ikad vidio konkurs za Olimpijski bazen od otvorenja, oktobra 2008?"
Od odgovora te je dijelio 1 minut guglanja, javni konkursi na zvanicnoj stranici bazena.
Sad, sta je toliko smijesno, ne znam.
Zato sto je to pro forme radi.
Nikad ali bas Nikad nije bio konkurs za Spasioca.
tramvajtrojka wrote: ↑23/12/2022 12:09
kad si nesposoban u životu da stvoris vlastiti izrazaj pa glumis sve sto ti je mrtvi babo radio da pokupi neki sentiment jadno da ne moze biti jadnije
Sav se pretvorio u bObu...bahato kaput zagrne oko sebe, prica ko i on, maše sa plakata, redovne reklame na konto Alije
To moze samo u đamijama lupat idiotima
tramvajtrojka wrote: ↑23/12/2022 12:09
kad si nesposoban u životu da stvoris vlastiti izrazaj pa glumis sve sto ti je mrtvi babo radio da pokupi neki sentiment jadno da ne moze biti jadnije
Sav se pretvorio u bObu...bahato kaput zagrne oko sebe, prica ko i on, maše sa plakata, redovne reklame na konto Alije
To moze samo u đamijama lupat idiotima
Brate ne prica kao on
Alija je imao 1000x jaci vokabular od njega.
Po hodu, oblacenju i tkd. bi prije rekao da glumi Erdogana
za dzihad u opoziciji spremni koja skupina bolesnika, i ovakvi su nam upravljali zivotima 30 godina nije ni cudo kako smo svaku zapadnu simpatiju ubili sa ovim radikalnim likovima
Bolesnici je malo reci. Ako se dobro zalete da brane Bosnjake, mozda nas jos koju godinu unazad vrate na NATO putu.
Što su bolesnici ? ? Dijagnosticiran im tumor ili dijabetes ili možda ALS......u bolnicu smješteni....ili možda drugačije misli od tebe ? Drugačije miriše od tebe ....??????
Bolesnici je malo reci. Ako se dobro zalete da brane Bosnjake, mozda nas jos koju godinu unazad vrate na NATO putu.
Što su bolesnici ? ? Dijagnosticiran im tumor ili dijabetes ili možda ALS......u bolnicu smješteni....ili možda drugačije misli od tebe ? Drugačije miriše od tebe ....??????
tebi je bas zdravo razmišljanje da jedna politička opcija poziva jedan citav narod na radikalizaciju i oruzane sukobe jer je izgubila fotelju , il ti to nije mrsko sve dok tvoji ne iskoriste to i ne dodju na vlast