Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To ce ti teško neko reći osim vjerovatno uposlenika na višim pozicijama, ali je dovoljna činjenica da BH Telecom otkako ima Arene nikad ih nije gubio, niti je bilo problema u vezi dobijanja novih kanala koje su ubacivali na BH teritoriji. Sve upućuje na to da je saradnja i više nego odlična.
Evo maloprije su me zvali i garantuju 100/10 bez obzira sto je bakar u zgradi (optika je pred zgradom). Ako bude sve ok, konacno da mogu gledati sport ko covjek bez streamova i patnje. I ponuda paketa je jako dobra. Pozitivno iznenadjen. Samo da nije navlakusa hahhahah
Ako je optika pred zgradom,ja bih insistirao na optici.
Vidi sa ostalim stanovnicima zgrade ili ulaza da li su i oni zainteresovani za optiku,pq bi onda i BHT imao veci interes da to sto prije uvede.
Mozes ti imati i tu brzinu koju su ti rekli na bakru ali tehnologija bakra i optike su dva razlicita svijeta pa tako je i sa stabilnoscu i sa pingom i svim ostalim.
Za 2 godine kako sam na optici,nisam imao nijedan prekid interneta ili tehnicki problem.
Brzina ona koja i pise,bez oscilacija,ping 2-3 ms
photo&video wrote: ↑22/12/2022 14:16
Evo maloprije su me zvali i garantuju 100/10 bez obzira sto je bakar u zgradi (optika je pred zgradom). Ako bude sve ok, konacno da mogu gledati sport ko covjek bez streamova i patnje. I ponuda paketa je jako dobra. Pozitivno iznenadjen. Samo da nije navlakusa hahhahah
Ako je optika pred zgradom,ja bih insistirao na optici.
Vidi sa ostalim stanovnicima zgrade ili ulaza da li su i oni zainteresovani za optiku,pq bi onda i BHT imao veci interes da to sto prije uvede.
Mozes ti imati i tu brzinu koju su ti rekli na bakru ali tehnologija bakra i optike su dva razlicita svijeta pa tako je i sa stabilnoscu i sa pingom i svim ostalim.
Za 2 godine kako sam na optici,nisam imao nijedan prekid interneta ili tehnicki problem.
Brzina ona koja i pise,bez oscilacija,ping 2-3 ms
Dovoljno je da skupi potpise 51% stanara i da podnese zahtjev za uvodjenje optike u zgradu.
photo&video wrote: ↑22/12/2022 14:16
Imas sada akciju pa pogleda i prijavi paket koji ti odgovara
Imas sada akciju pa pogleda i prijavi paket koji ti odgovara
Koju akciju?
U subotu dolaze da prikljuce po ovoj akciji sa optikom. Za sada ce ici varijanta bakar u stanu pa cemo vidjeti kda ce provici optiku po cijeloj zgradi. Javim utiske.
U subotu dolaze da prikljuce po ovoj akciji sa optikom. Za sada ce ici varijanta bakar u stanu pa cemo vidjeti kda ce provici optiku po cijeloj zgradi. Javim utiske.
Piše da je akcija samo za FTTH
Moja greska, optika je i u stanu. Navodno je bakar samo od ormarica ispred zgrade do ormarica u zgradi. U citavoj zgradi je razvucena optika, nisam ni znao ccc
Moja greska, optika je i u stanu. Navodno je bakar samo od ormarica ispred zgrade do ormarica u zgradi. U citavoj zgradi je razvucena optika, nisam ni znao ccc
Ma kod tebe je kompletna optika ili će ti je uvesti? Sumnjam da bi ti odobrili po toj akciji ako ima bakra.
Već smo raspravljali i slali mejlove podršci kada je krenula ta akcija.
-Chesterfield- wrote: ↑22/12/2022 15:56
Piše da je akcija samo za FTTH
U uslovima uvođenja usluge, ne stoji da je uslov FTTH. Koliko sam vidio, dend a i forumas je potvrdio da je uveo ovaj paket, ali bez optike i pustili su mu max sto moze njegova linija?
Ma kod tebe je kompletna optika ili će ti je uvesti? Sumnjam da bi ti odobrili po toj akciji ako ima bakra.
Već smo raspravljali i slali mejlove podršci kada je krenula ta akcija.
photo&video wrote: ↑22/12/2022 16:05
Ma svasta si ti nama udrobio (izvini). Ako je optika u stanu onda nema price o bakra u bilo kojoj situaciji.
Mozes li reci koji je dio grada ako je Sarajevo? Imas li komsija koji koriste usluge, koji je prikljucak kod njih?
photo&video wrote: ↑22/12/2022 16:05
Ma svasta si ti nama udrobio (izvini). Ako je optika u stanu onda nema price o bakra u bilo kojoj situaciji.
Mozes li reci koji je dio grada ako je Sarajevo? Imas li komsija koji koriste usluge, koji je prikljucak kod njih?
Doslo vrijeme da se rastanem sa Telemahom. Optika mi je dosla do zgrade, kroz zgradu je bakar. Mogu mi garantvovati brzinu 100/10 sto mi je dovoljno ako se to ispostuje. Interesuje me vasa iskustva ko ima slicnu situaciju. Prelazim iskljucivo zbog arena pa me interesuje do kad je ugovor telecoma sa arenama da opet ne izvisim za iste ako se obavezem ugovorom . Hvala svima na odgovoru.
Def . Traži fritzbox da ti postave koji se dodatno plaća ili billion koji je besplatan. Innbox ne uzimaj ni slučajno ,nema tog stručnjaka u telecomu koji ti može reći da je ok. Neki dan sam razgovarao sa ljudima iz slovnije koji rade na developmentu moja tv platforme. Innbox je promašaj
Krajem januara 2023. mi istice ugovor pa razmisljam da iskoristim ovu akciju,gdje dobijem Moja tv Net M paket po cijeni Moja tv Net S paketa...a vidim u Net M paketu ima HD paket i jos mogu uzeti android box...pa bi uzeo jedan box ovamo na svoj tv a u dnevnoj gdje mati vise gleda,tu bi ostavio STB.
I nije mi bas najbolje jasna ova usteda koju su napisali ovamo...pise usteda 330 KM a razlika izmedju ova dva paketa je 7 KM (7 x 24=168 KM)
Krajem januara 2023. mi istice ugovor pa razmisljam da iskoristim ovu akciju,gdje dobijem Moja tv Net M paket po cijeni Moja tv Net S paketa...a vidim u Net M paketu ima HD paket i jos mogu uzeti android box...pa bi uzeo jedan box ovamo na svoj tv a u dnevnoj gdje mati vise gleda,tu bi ostavio STB.
I nije mi bas najbolje jasna ova usteda koju su napisali ovamo...pise usteda 330 KM a razlika izmedju ova dva paketa je 7 KM (7 x 24=168 KM)
Dva android boxa 10*24=240 + 168 = 368 otprilike ovako
Ja u subotu produžio ugovor, uzeo Full M.
Teta reče da je ova Giga akcija samo za one koji imaju FTTH, a pošto ja nemam, ne mogu je ni iskoristiti. Šta je sad ovo? Može li se šta učiniti da se ovo ispravi, obzirom da nije prošlo ni 7 dana od zaključenja novog ugovora...
Teta reče da je ova Giga akcija samo za one koji imaju FTTH, a pošto ja nemam, ne mogu je ni iskoristiti. Šta je sad ovo? Može li se šta učiniti da se ovo ispravi, obzirom da nije prošlo ni 7 dana od zaključenja novog ugovora...
Ja sam na optici 2 godine...nije meni to ogranicenje.
edd_77 wrote: ↑22/12/2022 21:48
Ja prešao na Full M, i imam 100/10, a ovu akciju nisam mogao iskoristiti, jer teta na šalteru reče da nemam FTTH...
zippoo87 wrote: ↑22/12/2022 22:01
Ja prešao na Full M, i imam 100/10, a ovu akciju nisam mogao iskoristiti, jer teta na šalteru reče da nemam FTTH...
Nije uslov ( kada je tek objavljena akcija ) akcije definisan da moras biti na određenoj fisknoj mreži. Možeš moj detaljni odgovor pronaci negdje na temi unazad kad je tek objavljena akcija.
Mislim da postoji mogucnost raskida unutar 7 (14) dana bez penala. Drugacije ne postoji nacin osim da toj osobi odeš ponovo sa istampanim uslovima akcije i da pokusas "na silu" da ti omoguce akciju. Mozda cak prijaviti RAKu kao krajnju metodu.