tramvajtrojka wrote: ↑22/12/2022 16:11
sehohari wrote: ↑22/12/2022 16:05
Pa većina ljudi
koji vole Bosnu mrze dejtonsku Bosnu.
Nije nas dovelo to što ti navodiš do trenutnog stanja, već 25 godina šupliranja nekim potpuno besmislenim papirima, politici koja konstanto traži "sudiju" da riješava stvari.
Albanci ima 10 godina potpisali ZSO
Pa do dana današnjeg ništa od toga, ostalo im da se smrzavaju na -10
i onda te naljuti prica kad Srbi i Hrvati kazu da ne osjecaju Bosnu kao svojom domovinom, a i ti kazes da vecina ljudi mrzi trenutnu drzavu
pa o cemu pričamo onda ovdje daj je podijeli kad je svi mrzimo

po ovome
dobro sam dns rekao da je samo 5% za cjelovitu BiH, a 95% bi da se podijeli tuzno i zalosno na sta smo dosli da ljudi na probosanskoj opciji zagovaraju negiranje drzavnih institucija i prizivaju raspad države jer njihova opcija nece biti na vlasti i onda takvi nazivaju druge dritanima i izdajicama
Koliko je tebi godina
Od 95. do danas, većina ljudi je jasno dala do znanja da mrzi uređenje ove zemlje.
Većina je se borila za nešto drugo, za državu sa ljiljanima.
Jebote, min. 20 godina postoji termin "luđačka košulja" za uređenje ove napacene zemlje.
Ja ne znam ko je tebi isprao mozak, ali biti protiv uređenja jedne zemlje nije isto kao željeti raspad iste.
Po tebi je i Nelson Mandela htio da se raspadne JAR. Ne, želio je da ujedini zemlju brisanjem torova
Jedino ako su tebi borba VRS, HVO i jedne legitimne vojske ove zemlje u tom periodu isto. Onda stvarno spadaš u tih 1-5% ljudi. Ljudi koji izazivaju prezir kod svake osobe koja iole razmišlja normalno.