Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Idemedosumom wrote: ↑21/12/2022 21:37
Joj, svi su isti... A vlast uzimaju ovi isti što ih mi ne volimo. Da su barem opet oni isti-isti ostali
Neka, bolan, pusti ih.
Ja tebi serdare, ti meni vojvodo.
Pa jedan drugom
Pa onda drugi prvom
Vidiš da su na temi ostala 3-4 lika koja jedan drugom serviraju.
E jbg zemo, al kako uvijek bas vase zlo prezivi...sta prezivi, dominira....
Da se mene pita to bi zlo prvo nestalo, ali ja sam, a njih 150 tisuća
A slusaj, nisam ja nerazuman covjek, znam ja da HDZ mora biti, al da barem ovi koji se predstavljaju kao moji kazu, ovo je zlo ( hdz) , al mora se sa njim,sve bi mozda drugacije bilo....AL jok, oni relaksiraju...
A slusaj, nisam ja nerazuman covjek, znam ja da HDZ mora biti, al da barem ovi koji se predstavljaju kao moji kazu, ovo je zlo ( hdz) , al mora se sa njim,sve bi mozda drugacije bilo....AL jok, oni relaksiraju...
Listam kanale maloprije, naletim na prenos iz skupstine PC i napade na Ramiza Salkica zbog njegovog izlaganja, od onog krmka iz crvenog kombija kao predsjednika skupstine, preko raznih drugih anonimusa, pa sve do one pjandure sto se obada i alternative zvane Vukan.
Dakle jednom rjecju fuj, svi k'o jedan kad je napadati Bosnu i Bosnjake.
NediM17 wrote: ↑21/12/2022 22:55
Listam kanale maloprije, naletim na prenos iz skupstine PC i napade na Ramiza Salkica zbog njegovog izlaganja, od onog krmka iz crvenog kombija kao predsjednika skupstine, preko raznih drugih anonimusa, pa sve do one pjandure sto se obada i alternative zvane Vukan.
Dakle jednom rjecju fuj, svi k'o jedan kad je napadati Bosnu i Bosnjake.
Zato su vamo bosnjaci razjedinjeni sda se uhvatila pjandure Komsica, a nip nase stranke koja organizira parade koje je Allah strogo zabranio. Bice pitani I jedni I drugi zasto ovo rade bosnjackom narodu.
Žene u 75. redu. Nemoj da bi koja sjela prije muškinja.
MOzda su to sve njegove zene
Lik ima 4 zene, ne znam tacno jel 3 ili 4-a moja skolska kolegica. Ali hajd, sve je to po zakonu, pardon islamu.
Uglavnom kao naivni srednjoskolac prije milion godina sam isao na predavanja kod njega.. srecom pa sam isao, inace nikad ne bih ateista postao.
Znam ga iz vremena kada nije bio radikalan, nego onako relativno normalan momak. Druzio se sa mojim rođakom koji mi je u to vrijeme davao instrukcije iz matematike pa smo se ponekad sretali. Lik je totalno zastranio, a najžešći je bio za vrijeme rata u Siriji. A i ti si našao kod koga ćeš da ti propovjeda o Islamu.
Što bi koristili zapaljivu retoriku, ta nisu Željko Komšić.
Osobno, ne vidim ništa dobro što bi moglo izaći po građanske stranke iz svega ovoga, potop im je za 4 godine, ali mi kao društvo ne zaslužujemo ništa više od dosadašnjih