Demokratska fronta Željko Komšić

channel10

#58126 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

drug_profi wrote: 20/12/2022 22:00
channel10 wrote: 20/12/2022 19:21

A ti si legitimni iz SDP-a, je li tako?

Kad dodje do raspada SDP-a, legitimnost ces da nastavis da crpis u jednoj i jedinoj legitimnoj stranci 'rvata :skoljka: :run:
Ti si toliko u krivu o svemu o meni da ne znam sta da ti kazem.
Ja sam Ostali. Iz zemlje Ostalije.
Nikad bio clan SDP. Niti i jedne stranke. Ni SKJ cak.
Pisam se na sve vas koji svijet gledate na taj nacin. Ali ako igrate igru kojoj ste sami smislili pravila, onda postujte ta pravila.
Otkad ti nisi zagovornik crvenih? Vrlo male sanse su da sam pogrijesio oko veze tebe i crvenih...
Sto se tice pravila, nikakva pravila nisam smisljao tako da nemam nikakvu obavezu da pratim konkretna pravila.

Ali ako cemo pratiti konkretna pravila onda se postavlja pitanje sta SDP i NS rade u tzv. Bosnjackoj reprezentaciji? Znaci ti si spomenuo pravila, a ne ja.

Sta ti kao ostali se toliko brines za te dvije stranke jer ti si kako sam kazes samo ostali. Znaci ugasen si od strane Smita kao i SDP i NS jer nisu nacionalne stranke.

Kojoj grupaciji pripada stari NIP, odnosno sadasnji PIP?

Gubite se u svim tim svojim izmisljotinama, da ne kazem lazima.
drug_profi

#58127 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

O boze, nije tebi lako.... :-)
channel10

#58128 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

Drago mi je da se pogadja u sridu ;)
pemanapemani

#58129 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Nije Schmit ugasio ostale, nego ih je ugasio Popis stanovništva 2013., u kojem su izjednačeni pojmovi narod i nacija.
Prije toga ih je ugasila apelacija rahmetli Alije o konstitutivnost naroda iz 1998.
A svakodnevno ih se gasi prihvatanjem mantre o ugroženosti naroda, koju su započeli Srbi, nastavili Hrvati i na kraju prihvatio dobar dio Bošnjaka, a čemu ovih dana zorno svjedočimo.

Uostalom, čemu prosipanje šuplje priče i licemjerja o navodnoj brizi za ostale?
Danas likovi koji su poslije popisa slavili jer su Bosanci kao ostali statistička greška, pa ih se proglašavalo bošnjakofobima, islamofobima, četnicima, ustašama, ubačenim elementima, mrziteljima baklave i sl., se ubiše od brige za Ostale i proklinju Schmita što je "oteo" prava ostalim. (ne znam kako se može oteti nešto čega nema i nije ga bilo).

Evo, moja malenkost kao ostali Bosanac ne želim da me iko brani, bori za moja navodna prava i uopće uzima u usta.
Žderite što ste skuhali, ali nemojte biti licemjerni šupci, pa to raditi preko mojih leđa.
channel10

#58130 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

Ma niko nije nista ugasio. Nije to nikad ni bilo upaljeno.

Eto to je sva prica :D

Nista mi nismo, sve su to drugi. Mi samo radimo kao sto su i drugi radili, ali pazite, mi nismo isti kao oni :D

Pa vidite li vi sta pisete? Vrtite se u krug sa.tom ublehaskom pricom kao kad cuko ganja svoj rep.
BHCluster

#58131 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

Presude Evropskog suda za ljudska prava u predmetima Sejdić i Finci, Zornić, Pilav, Šlaku i Pudarić kazu da se radi o pravima svih nas.
pemanapemani

#58132 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

channel10 wrote: 21/12/2022 11:20 Ma niko nije nista ugasio. Nije to nikad ni bilo upaljeno.

Nista mi nismo, sve su to drugi. Mi samo radimo kao sto su i drugi radili, ali pazite, mi nismo isti kao oni :D

Pa vidite li vi sta pisete? Vrtite se u krug sa.tom ublehaskom pricom kao kad cuko ganja svoj rep.
Pa ti si rekao da je Schmit ugasio Ostale, a ja sam ti odgovorio da su ugašeni puno prije Schmita.

A to što neko ko je godinama prozivao Ostale, posebno Bosance, da su mrzitelji Bošnjaka i ubačeni elementi, sada roni krokodilske suze i kmeči o pravima ostalih, je ništa drugo nego licemjerna šuplja priča i ubleha na kvadrat.

I ne znam čemu stalna potreba da se piše u množini. Jebemu, zar je toliki nedostatak muda da se napiše jasan lični stav, a ne da se stalno skriva iza neke grupe. Vi bi ono, mi ćemo ono, ovi će nas, mi ćemo njih... :-)
channel10

#58133 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

pemanapemani wrote: 21/12/2022 11:51
channel10 wrote: 21/12/2022 11:20 Ma niko nije nista ugasio. Nije to nikad ni bilo upaljeno.

Pa ti si rekao da je Schmit ugasio Ostale, a ja sam ti odgovorio da su ugašeni puno prije Schmita.

A to što neko ko je godinama prozivao Ostale, posebno Bosance, da su mrzitelji Bošnjaka i ubačeni elementi, sada roni krokodilske suze i kmeči o pravima ostalih, je ništa drugo nego licemjerna šuplja priča i ubleha na kvadrat.

I ne znam čemu stalna potreba da se piše u množini. Jebemu, zar je toliki nedostatak muda da se napiše jasan lični stav, a ne da se stalno skriva iza neke grupe. Vi bi ono, mi ćemo ono, ovi će nas, mi ćemo njih... :-)
Zar treba upirati prstom? Ovdje si oznacen odmah na.osnovu misljenja i svrstan si u odredjenu grupi.

A znam.vrlo.dobro o cemu pricam, kao sto ti vrtis tu svoju hdz pricu o.ostalima.
Kao sto drug.profi prica da je ostali, gura osmorku koja prihvata podjelu na reprezentacije koje ti podrzavas, a u koje gura i te ostale kao i hrvate i srbe.

Ima li tebi/vama ovdje ista nelogicno?

I da za kraj, nisam ja.ovdje spominjao nikakva pravila i drzanje za ista, samo se vezem na njegovu pricu.
Last edited by channel10 on 21/12/2022 12:03, edited 1 time in total.
pemanapemani

#58134 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

BHCluster wrote: 21/12/2022 11:24 Presude Evropskog suda za ljudska prava u predmetima Sejdić i Finci, Zornić, Pilav, Šlaku i Pudarić kazu da se radi o pravima svih nas.
Tačno. Ali je isto tako tačno da bi svi da se presude provedu tamo gdje njima odgovara, pa ih čopaju kako im je kurcu ćeif, poput Hame iz skeča koji čopa pitu.

Mi smo sad u stanju u kojem sva tri konstitutivna naroda tvrde da su ugrožena i majorizirana i današnja Bosna i Hercegovina ne valja nikome od tri naroda.

Onda hajmo sve svaliti na MZ i optužiti ih da nisu proveli presude koje se tiču prava svakog pojedinca, a mi ćemo nastaviti kmečati kako je baš naš narod najugroženiji.
Valjda se kmečanjem o ugroženosti naroda gradi građanska država i štite prava pojedinca, odnosno, svih nas. :run:
BHCluster

#58135 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

pemanapemani wrote: 21/12/2022 12:00
BHCluster wrote: 21/12/2022 11:24 Presude Evropskog suda za ljudska prava u predmetima Sejdić i Finci, Zornić, Pilav, Šlaku i Pudarić kazu da se radi o pravima svih nas.
Tačno. Ali je isto tako tačno da bi svi da se presude provedu tamo gdje njima odgovara, pa ih čopaju kako im je kurcu ćeif, poput Hame iz skeča koji čopa pitu.

Mi smo sad u stanju u kojem sva tri konstitutivna naroda tvrde da su ugrožena i majorizirana i današnja Bosna i Hercegovina ne valja nikome od tri naroda.

Onda hajmo sve svaliti na MZ i optužiti ih da nisu proveli presude koje se tiču prava svakog pojedinca, a mi ćemo nastaviti kmečati kako je baš naš narod najugroženiji.
Valjda se kmečanjem o ugroženosti naroda gradi građanska država i štite prava pojedinca, odnosno, svih nas. :run:
Iz ovih presuda sto sam naveo da se zakljuciti da smo svi u ovoj drzavi "ugrozeni" jer nemamo jednak prava.
pemanapemani

#58136 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

channel10 wrote: 21/12/2022 11:59
pemanapemani wrote: 21/12/2022 11:51

Zar treba upirati prstom? Ovdje si oznacen odmah na.osnovu misljenja i svrstan si u odredjenu grupi.

A znam.vrlo.dobro o cemu pricam, kao sto ti vrtis tu svoju hdz pricu o.ostalima.
Kao sto drug.profi prica da je ostali, gura osmorku koja prihvata podjelu na reprezentacije koje ti podrzavas, a u koje gura i te ostale kao i hrvate i srbe.

I da za kraj, nisam ja.ovdje spominjao nikakva pravila i drzanje istih, samo se vezem na njegovu pricu.
Jebo te HDZ i ti njih.

Evo, opklada u hiljadu eura ako nađeš ijedan moj post od 2008. godine do danas koji govori pozitivno o HDZ ili nedao Bog opravdava uzp.

Ako ne nađeš, šaljem ti transakcijsku račun da uplatiš pare.

Je li dogovoreno?
channel10

#58137 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

pemanapemani wrote: 21/12/2022 12:03

I da za kraj, nisam ja.ovdje spominjao nikakva pravila i drzanje istih, samo se vezem na njegovu pricu.
Jebo te HDZ i ti njih.

Evo, opklada u hiljadu eura ako nađeš ijedan moj post od 2008. godine do danas koji govori pozitivno o HDZ ili nedao Bog opravdava uzp.

Je li dogovoreno?
Obicno si na fonu sa njihovim razmisljanjima i izjavama o stanju u BIH-a, pa.tako...
sajber87

#58138 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sajber87 »

Jebo te HDZ i ti njih.

Je li dogovoreno?
Moras shvatiti da ovdje nije cilj istina nego spinovanje laz i manipulacija onim ljudima koji ne znaju, a takvih dobronamjernih a neupucenih je vecina. Cijeli medijski rat u svijetu, citave botovske kolonije po rusiji imaju samo taj cilj. Kod nas samo prepisuju taj recept i truju drustvo zarad usko stranacko licnih sebicnih interesa.
pemanapemani

#58139 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

channel10 wrote: 21/12/2022 12:06

Jebo te HDZ i ti njih.

Je li dogovoreno?
Obicno si na fonu sa njihovim razmisljanjima i izjavama o stanju u BIH-a, pa.tako...
Opet ti ponavljam, jebo te HDZ i ti njih i to u pozadinu.

Prihvataš li opkladu?

Nađi post i zaradi ili plati zato jer lažeš.

Za tvoje lažljive insinuacije bez dokaza me boli kurac.
guruguru95

#58140 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by guruguru95 »

:thumbup: :izet:
channel10

#58141 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

sajber87 wrote: 21/12/2022 12:10

Jebo te HDZ i ti njih.

Je li dogovoreno?
Moras shvatiti da ovdje nije cilj istina nego spinovanje laz i manipulacija onim ljudima koji ne znaju, a takvih dobronamjernih a neupucenih je vecina. Cijeli medijski rat u svijetu, citave botovske kolonije po rusiji imaju samo taj cilj. Kod nas samo prepisuju taj recept i truju drustvo zarad usko stranacko licnih sebicnih interesa.
Pa druze, upravo si opisao to sto vi radite. Vi- pip i ostali...ali ponajvise pip...ostali rijetko sta pisu... pip je kolovodja :kakoste:
Point.

#58142 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Point. »

Ali on je nelegitiman kmeeeeeeeeee
Rishi Sunak, premijer Ujedinjenog Kraljevstva poslao je pismo članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću u kojem se zahvaljuje na čestitki koju mu je Komšić uputio povodom izbora za premijera te i on njemu čestita novi mandat u Predsjedništvu BiH ističući njegovo zalaganje za interese i jednakost svih građana u BiH, prenosi NAP.

"Hvala vam na ljubaznoj poruci kojom ste mi čestitali na imenovanju. Isto tako, primite moje iskrene čestitke na ponovnom izboru i inauguraciji za člana Predsjedništva, posvećenog brizi za interese i ravnopravnost svih naroda i građana u Bosni i Hercegovini", rekao je Sunak.

"Nedavno usvajanje Programa reformi je još jedan pozitivan i dobrodošao korak u vašem važnom partnerstvu sa NATO-om", istakao je Sunak.

Istakao je da još jednom želi potvrditi dugogodišnje prijateljstvo i podršku Velike Britanije Bosni i Hercegovini.

"Želimo vidjeti stabilnu, suverenu BiH, koja napreduje u svojim euroatlantskim ambicijama, i učinit ćemo sve što možemo da vas podržimo u tome", kazao je Sunak.

Izrazio je zadovolovoljtsvo što je Britanije zajedno sa saveznicima u Vijeću sigurnosti osigurala produženje misije EUFOR-a za još jednu godinu.

"Bilo mi je veliko zadovoljtstvo vidjeti da su oktobarski izbori protekli mirno i dobro organizovani. Snažno ohrabrujem buduće vlade da na svim nivoima, nakon imenovanja, rade zajedno na reformama potrebni da se izgradi stabilno, prosperitetnp i demokratsko društvo", rekao je Sunak.

Na kraju je kazao da Britanije ostaje postojan pratner BiH u nadolazećim godinmama i da se raduje da radi s Komšićem na daljnjem jačanju veza između dvije zemlje.
Last edited by Point. on 21/12/2022 14:13, edited 1 time in total.
notsure

#58143 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by notsure »

pemanapemani wrote: 21/12/2022 10:02 Prije toga ih je ugasila apelacija rahmetli Alije o konstitutivnost naroda iz 1998.
Koja je to samo manipulacija i zlonamjerno silovanje pameti, i još podebljana nedjelima botova koji uređuju wikipediju na hrvatskom jeziku:
https://hr.wikipedia.org/wiki/Odluka_o_ ... ercegovini
breuer

#58144 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by breuer »

notsure wrote: 21/12/2022 14:13
pemanapemani wrote: 21/12/2022 10:02 Prije toga ih je ugasila apelacija rahmetli Alije o konstitutivnost naroda iz 1998.
Koja je to samo manipulacija i zlonamjerno silovanje pameti, i još podebljana nedjelima botova koji uređuju wikipediju na hrvatskom jeziku:
Wikipedia na hrvatskom je vjerovatno jedino relevantnija od wikipedie na srpskom, a i to se trude nadmašiti...
pemanapemani

#58145 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

notsure wrote: 21/12/2022 14:13
Pogrešno sam se izrazio - rahmetli Alija je podnio apelaciju da se Ustavi entiteta usklade sa Ustavom države i tada se zalagao za konstitutivnost naroda. HDZ je tada bio oštro protiv.
Danas je HDZ za konstitutivnost, a tzv.proBiH stranke protiv.

Činjenica je da su svi za konstitutivnost tamo gdje su manjina, a za građansku državu gdje su većina, sa posebnim naglaskom na modelu građanske države jedan čovjek jedan glas. Nikome ne pada na pamet da razradi decentralizirani građanski model od 5 do 10 regija, gdje bi bio jedan čovjek jedan glas, ali bi određena regija imala alate i modalitete da zaštiti prava građana koji žive u toj regiji (Švicarska), ali ne na uštrp razvoja cjelokupne države.

BiH nikad neće postati građanska država dok postoji nebulozni pojam konstitutivnost, koji svakih desetak godina ciklično štite samoprozvani predstavnici naroda, kako im odgovara u datom trenutku.
Kada im se to kaže u lice, onda kmeče, ljute se, počnu te etiketirati i baljezgati da ih mrziš i voliš one koji ih ne vole.
sajber87

#58146 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sajber87 »

channel10 wrote: 21/12/2022 13:48
sajber87 wrote: 21/12/2022 12:10

Pa druze, upravo si opisao to sto vi radite. Vi- pip i ostali...ali ponajvise pip...ostali rijetko sta pisu... pip je kolovodja :kakoste:
Prvo nema mi drugo prepoznao si se ;-)
channel10

#58147 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

sajber87 wrote: 21/12/2022 15:04
channel10 wrote: 21/12/2022 13:48
Jel to pravilo u pipu da nema.mi, nego samo pojedinac i naravno nemas veze sa njima :D

Nigdje se ja nisam prepoznao nego obicno takvi opisuju sebe, sta rade i kako rade..
sajber87

#58148 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sajber87 »

channel10 wrote: 21/12/2022 15:29
sajber87 wrote: 21/12/2022 15:04

Jel to pravilo u pipu da nema.mi, nego samo pojedinac i naravno nemas veze sa njima :D

Nigdje se ja nisam prepoznao nego obicno takvi opisuju sebe, sta rade i kako rade..
Ostavljas li opciju da si fulao sve tj da nisi u pravu
channel10

#58149 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

sajber87 wrote: 21/12/2022 15:42
channel10 wrote: 21/12/2022 15:29

Ostavljam. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
sajber87

#58150 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sajber87 »

channel10 wrote: 21/12/2022 15:45
sajber87 wrote: 21/12/2022 15:42
Ostavljam. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
Posteno
Post Reply