Stvarno, gdje bi on, dusa od covjeka...dr_Evil wrote: ↑08/09/2022 15:57Kako ces tako, a jel ti fino rekao da "Ode Zukorlic, a dodje Nenad", a ti tako, mislis da je zbog para, pljuc!Ateista wrote: ↑08/09/2022 15:14
Govoris o idejama o kojima prica, ili stvarnim idejama na kojim radi?
Meni se svidjela njegova prica, ali kada se ispostaviolo da ono sto radi nema nikakve veze sa tim, zgadio mi se, a vrhunac je bio kad je njegova stranka podrzala smjenu vlade KS, tada je bas pokazao kako ga je lako kupiti.
Supak i teska ubleha, ne bih mu dso glas i kad bih znao da ce covic doci umjesto njega.
Milion ljudi za građansku BiH
- Ateista
#101 Re: Milion ljudi za građansku BiH
- tvojkomsija
#102 Re: Milion ljudi za građansku BiH
Jel ovo fakat se moze upisati Slobodan Milosevic, neki random JMBG i ispadne da je Sloba za gradjansku BiH?
Koliki je IQ Zeljka Komsica?
- dr_Evil
#103 Re: Milion ljudi za građansku BiH
Eto mozetvojkomsija wrote: ↑08/09/2022 20:26 Jel ovo fakat se moze upisati Slobodan Milosevic, neki random JMBG i ispadne da je Sloba za gradjansku BiH?
- dr_Evil
#104 Re: Milion ljudi za građansku BiH
@Kopp , @Benjaminsky , kolege sta bi od ove ankete i borbe za nju? Jeste li jos pri stavu da je Komsic ovo uradio iz pravih razloga?
-
HelaS
#105 Re: Milion ljudi za građansku BiH
-
Benjaminsky
#106 Re: Milion ljudi za građansku BiH
Iskreno rečeno ne znam. Ali i dalje vjerujem da je građanska opcija za BiH najbolja.
S druge strane ne mogu naslutiti uzroke njegovih postupaka, a ni razloge tim više što to nije samo njegova inicijativa.
-
HelaS
#107 Re: Milion ljudi za građansku BiH
Komšićevi postupci su populistički, bazirani na senzibilnost velikog broja BiH stanovništva na državotvornost BiH. Naročito su osjetljivi Bošnjaci, više oni u dijaspori nego u državi, i Komšić to vješto koristi u promociji svoje političke pozicije i u svom ličnom interesu. Bilo da je BiH građanskog koncepta, ili etničkog kakva je sada, bitnije je njeno privredno, ekonomsko i demografsko stanje, bitnija je suština od forme. Željko Komšić nikada, ni u jednom političkom govoru, nije spomenuo privredni razvoj države, rast ekonomije, platežne moći stanovništva, zaposlenje,a itd, zapravo - ono od čega svi živimo, egzistiramo, i reproduciramo se. On priča ubleheBenjaminsky wrote: ↑20/12/2022 13:05Iskreno rečeno ne znam. Ali i dalje vjerujem da je građanska opcija za BiH najbolja.
S druge strane ne mogu naslutiti uzroke njegovih postupaka, a ni razloge tim više što to nije samo njegova inicijativa.
-
meridiyan
#108 Re: Milion ljudi za građansku BiH
Anketa ko i ljuljan Komsic
Naime, može se glasati više puta i to veoma jednostavno, a sve je postalo i predmet ismijavanja na društvenim mrežama.
Tako su svoj glas dali John Lenon, Dragan Čović, Cristiano Ronaldo, Mini Maus, Roger Federer, Alberto Tomba, Paja Patak, Alan Ford...
Naravno, radi se o lažnim imenima, a uz to je potrebno na peticiji upisati još lažni matični broj i nakon što dobijete poruku zahvale, proces možete ponavljati beskonačno.
-
Benjaminsky
-
Benjaminsky
- dr_Evil
#111 Re: Milion ljudi za građansku BiH
HelaS wrote: ↑20/12/2022 13:51Komšićevi postupci su populistički, bazirani na senzibilnost velikog broja BiH stanovništva na državotvornost BiH. Naročito su osjetljivi Bošnjaci, više oni u dijaspori nego u državi, i Komšić to vješto koristi u promociji svoje političke pozicije i u svom ličnom interesu. Bilo da je BiH građanskog koncepta, ili etničkog kakva je sada, bitnije je njeno privredno, ekonomsko i demografsko stanje, bitnija je suština od forme. Željko Komšić nikada, ni u jednom političkom govoru, nije spomenuo privredni razvoj države, rast ekonomije, platežne moći stanovništva, zaposlenje,a itd, zapravo - ono od čega svi živimo, egzistiramo, i reproduciramo se. On priča ubleheBenjaminsky wrote: ↑20/12/2022 13:05
Iskreno rečeno ne znam. Ali i dalje vjerujem da je građanska opcija za BiH najbolja.
S druge strane ne mogu naslutiti uzroke njegovih postupaka, a ni razloge tim više što to nije samo njegova inicijativa.![]()
Sto jednom DOdik rece, ja kazem ekonomija oni sute, ja kazem EU oni sute, ja kazem Srbija svi u glas