Vlast na federalnom bi mogao ostati fadil, opet ako stranci ne poguraju, a guraju pa ce vjerovatno osmorka I hdz
Za 4 god ce sve biti isto, ako ne bude svjetske(bar eu) recesije e tad cemo na
Za 12 god dobre sanse da se
SDA bot alert.skafiskafsnjak wrote: ↑19/12/2022 08:13 Sigurnost i Finansije za snsd i hdz .... Forto promet i komunikacije ....
Bravo majstori. Pocinjem i ja vjerovati da prodajete drzavu
Pa vala na osnovu cega mozemo zakljuciti da su prijateljski faktor? Eto prosvijetli me. JEDNU recenicu napisem protiv ovih sada, i odmah sam sda botStyling wrote: ↑19/12/2022 09:42 Koliko vidim kolega @tutku i @skafiskafsnjak zagovaraju da je sve unaprijed propalo i da bi oni znali bolje rasporediti ministarstva i uloge. HDZ i SNSD su neprijateljski faktor i cemu se muciti i pricati s njima i pokusati nesto napraviti, predlazem da se odmah rasporedimo po rovovima i pripucamo. Nema nam druge.
512MB wrote: ↑19/12/2022 09:41SDA bot alert.skafiskafsnjak wrote: ↑19/12/2022 08:13 Sigurnost i Finansije za snsd i hdz .... Forto promet i komunikacije ....
Bravo majstori. Pocinjem i ja vjerovati da prodajete drzavu
Ne mora znaciti da su prijateljski ali da su zakleti neprijatelji ne bih rekla. Ali, opet kazem, cemu razgovori kad je sve unaprijed propalo. Ne smijemo gubiti vrijeme. U rovove i da pripucamo.skafiskafsnjak wrote: ↑19/12/2022 09:43Pa vala na osnovu cega mozemo zakljuciti da su prijateljski faktor? Eto prosvijetli me. JEDNU recenicu napisem protiv ovih sada, i odmah sam sda botStyling wrote: ↑19/12/2022 09:42 Koliko vidim kolega @tutku i @skafiskafsnjak zagovaraju da je sve unaprijed propalo i da bi oni znali bolje rasporediti ministarstva i uloge. HDZ i SNSD su neprijateljski faktor i cemu se muciti i pricati s njima i pokusati nesto napraviti, predlazem da se odmah rasporedimo po rovovima i pripucamo. Nema nam druge.![]()
Ali dogovor gdje fašisti i otvoreni neprijatelji ove zemlje, podržavaoci i negatori genocida dobiju SVE a mi mudo labudovo nije dogovor.Styling wrote: ↑19/12/2022 09:42 Koliko vidim kolega @tutku i @skafiskafsnjak zagovaraju da je sve unaprijed propalo i da bi oni znali bolje rasporediti ministarstva i uloge. HDZ i SNSD su neprijateljski faktor i cemu se muciti i pricati s njima i pokusati nesto napraviti, predlazem da se odmah rasporedimo po rovovima i pripucamo. Nema nam druge.
Pročitaj još jednom moj post, pokušaj bez navijačke ostrašćenosti. Legitimno je da ti smatraš "prijateljskim faktorom" Dodika koji negira identitet Bošnjaka, negira genocid, navodi kako se prazni mezari spuštaju u Potočare. Ja ga smatram neprijateljem prvog reda, jednako kao i Čovića, a sa neprijateljima se treba obračunavati. Naravno, ovo je politička arena i obračuni se vrše političkim sredstvima, a poenta mog posta da smo u taj duel ušli omamljeni sa nekoliko lijepih riječi neprijatelja i zaboravljajući šta bi trebao biti naš osnovni cilj - euroatlantski put.Styling wrote: ↑19/12/2022 09:42 Koliko vidim kolega @tutku i @skafiskafsnjak zagovaraju da je sve unaprijed propalo i da bi oni znali bolje rasporediti ministarstva i uloge. HDZ i SNSD su neprijateljski faktor i cemu se muciti i pricati s njima i pokusati nesto napraviti, predlazem da se odmah rasporedimo po rovovima i pripucamo. Nema nam druge.
Styling wrote: ↑19/12/2022 09:42 Koliko vidim kolega @tutku i @skafiskafsnjak zagovaraju da je sve unaprijed propalo i da bi oni znali bolje rasporediti ministarstva i uloge. HDZ i SNSD su neprijateljski faktor i cemu se muciti i pricati s njima i pokusati nesto napraviti, predlazem da se odmah rasporedimo po rovovima i pripucamo. Nema nam druge.
Mislis imaginarnu tzv HB?Novak20 wrote: ↑19/12/2022 09:52Styling wrote: ↑19/12/2022 09:42 Koliko vidim kolega @tutku i @skafiskafsnjak zagovaraju da je sve unaprijed propalo i da bi oni znali bolje rasporediti ministarstva i uloge. HDZ i SNSD su neprijateljski faktor i cemu se muciti i pricati s njima i pokusati nesto napraviti, predlazem da se odmah rasporedimo po rovovima i pripucamo. Nema nam druge.![]()
A dijaspora neka nam šalje paketiće preko Hrvatske, Srbije, CG, RS, HB ili zrakom.![]()
Ma samo sam preduhitrio ove kifline fanove, što na svaku racionalnu kritiku osmorke lijepe etiketu "SDA bot".skafiskafsnjak wrote: ↑19/12/2022 09:48 @512MB
Nisam SDA, ne daj Boze. Ali samo iskreno kazem ... nadam se da grijesim, vrijeme ce pokazati
Zato kazem. U rovove i pripucat. Cemu prica uopste.tutku wrote: ↑19/12/2022 09:50Pročitaj još jednom moj post, pokušaj bez navijačke ostrašćenosti. Legitimno je da ti smatraš "prijateljskim faktorom" Dodika koji negira identitet Bošnjaka, negira genocid, navodi kako se prazni mezari spuštaju u Potočare. Ja ga smatram neprijateljem prvog reda, jednako kao i Čovića, a sa neprijateljima se treba obračunavati. Naravno, ovo je politička arena i obračuni se vrše političkim sredstvima, a poenta mog posta da smo u taj duel ušli omamljeni sa nekoliko lijepih riječi neprijatelja i zaboravljajući šta bi trebao biti naš osnovni cilj - euroatlantski put.Styling wrote: ↑19/12/2022 09:42 Koliko vidim kolega @tutku i @skafiskafsnjak zagovaraju da je sve unaprijed propalo i da bi oni znali bolje rasporediti ministarstva i uloge. HDZ i SNSD su neprijateljski faktor i cemu se muciti i pricati s njima i pokusati nesto napraviti, predlazem da se odmah rasporedimo po rovovima i pripucamo. Nema nam druge.
Pa u slučaju kopanja rovova, uskrsla bi sigurno.
Ma ne, bolje se naguzit i dizat titinu sliku.Styling wrote: ↑19/12/2022 09:53Zato kazem. U rovove i pripucat. Cemu prica uopste.tutku wrote: ↑19/12/2022 09:50
Pročitaj još jednom moj post, pokušaj bez navijačke ostrašćenosti. Legitimno je da ti smatraš "prijateljskim faktorom" Dodika koji negira identitet Bošnjaka, negira genocid, navodi kako se prazni mezari spuštaju u Potočare. Ja ga smatram neprijateljem prvog reda, jednako kao i Čovića, a sa neprijateljima se treba obračunavati. Naravno, ovo je politička arena i obračuni se vrše političkim sredstvima, a poenta mog posta da smo u taj duel ušli omamljeni sa nekoliko lijepih riječi neprijatelja i zaboravljajući šta bi trebao biti naš osnovni cilj - euroatlantski put.
Pa ako neprijatelji BiH ne promjene retoriku, tako ce na kraju i biti, drugacije ne mozeStyling wrote: ↑19/12/2022 09:53Zato kazem. U rovove i pripucat. Cemu prica uopste.tutku wrote: ↑19/12/2022 09:50
Pročitaj još jednom moj post, pokušaj bez navijačke ostrašćenosti. Legitimno je da ti smatraš "prijateljskim faktorom" Dodika koji negira identitet Bošnjaka, negira genocid, navodi kako se prazni mezari spuštaju u Potočare. Ja ga smatram neprijateljem prvog reda, jednako kao i Čovića, a sa neprijateljima se treba obračunavati. Naravno, ovo je politička arena i obračuni se vrše političkim sredstvima, a poenta mog posta da smo u taj duel ušli omamljeni sa nekoliko lijepih riječi neprijatelja i zaboravljajući šta bi trebao biti naš osnovni cilj - euroatlantski put.
Ma jok, organizovat Yutel skup, nosati zastave jugoslavije, ko nas bre zavadi, pljuvati ove bosanske nacionaliste koji stavljaju slike sa ljiljanima, sve smo mi i zakuhali jer smo krenuli provocirati ljiljanima.Styling wrote: ↑19/12/2022 09:53Zato kazem. U rovove i pripucat. Cemu prica uopste.tutku wrote: ↑19/12/2022 09:50