Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cenecimoveocino wrote: ↑19/12/2022 06:54
To je akcija za 3 HBO i 2 Cinemax kanala jel tako?
Pozdrav @cenecimoveocino,
Promotivni HBO Premium paket Vam omogućava praćenje HBO i Cinemax kanala u HD rezoluciji, te pristup Video Klub folderu HBO OD i servisu HBO MAX.
dragonz wrote: ↑19/12/2022 08:16
@Telemach je li ova akcija aktiviranja HBO kanala besplatna ili nije.
Pozdrav @dragonz,
Aktivacija HBO Premium promo paketa je besplatna. Baner za aktivaciju će biti dostupan na početnoj stranici Moj Telemach portala u toku dana. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
chakany wrote: ↑19/12/2022 08:42
Je li se zna išta oko Sky Showtime. Da li će biti na EON-u ili ne? Vidim da je krenuo, uveliko idu reklame na netu.
Sjećam se da je onda u nekom videu pisalo i da bi trebao na EON.
Pozdrav @chakany,
Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način. Trenutno ne raspolažemo informacijama vezanim za Vaš upit. Predlažemo Vam da pratite našu zvaničnu web stranicu, kako biste saznali sve novosti koje pripremamo za naše korisnike.
dragonz wrote: ↑19/12/2022 08:16
@Telemach je li ova akcija aktiviranja HBO kanala besplatna ili nije.
Pozdrav @dragonz,
Aktivacija HBO Premium promo paketa je besplatna. Baner za aktivaciju će biti dostupan na početnoj stranici Moj Telemach portala u toku dana. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
Je li to znači da sam jutrošnjom aktivacijom pristao da plaćam 12 KM iako je usluga od današnjeg dana besplatna u promotivnom periodu.
Ako mu budete naplatili onda svjesno varate svoje klijente.
dragonz wrote: ↑19/12/2022 09:05
Je li to znači da sam jutrošnjom aktivacijom pristao da plaćam 12 KM iako je usluga od današnjeg dana besplatna u promotivnom periodu.
Pozdrav @dragonz,
HBO Premium promo paket još uvijek nije dostupan za aktivaciju putem Moj Telemach portala, aktivacija će biti dostupna u toku dana. Ukoliko ste aktivirali HBO Premium dodatak uz naplatu, molimo da nam dostavite Vaše korisničke podatke u inbox kako bismo isti deaktivirali, i kako ne bi došlo do naplate paketa.
Last edited by Telemach on 19/12/2022 09:14, edited 1 time in total.
Telemach wrote: ↑19/12/2022 08:59
Pozdrav @dragonz,
jeste realno jer mi je preko glave da moram vazda za druge razmisljati. neko pametan u telemachu je napisao od 19.12.2022 godine promo HBO. nema od koliko sati nego samo od 19.12.2022 godine. sami sebi su skocili u stomak i na kraju krajeva necu vise da razmisljam zasto je wifi los, zasto je tv los, zasto ne znaju napisati obavijesti da nema ili je ovako ili je onako. placam uslugu u koju ulazi cijena da oni razmisljaju o problemima koji se dese ili se mogu desiti. jutros ustao za posao, pijem kafu i opet izadje reklama za hbo. eh reko taman da aktiviram odma da i to zavrsim. pa da do mene sto ne znam misliti sta drugi misle
inace mi smo glupi, neko u telemachu nije, ali je i zakon glup gdje ima clan o laznom oglasavanju i dovodjenju korisnika u pogresnu situaciju, kao evo sad ovu naprimjer.
necu da razmisljam u njihovo ime, sami su napisali sad nek ispravljaju greske kao sto su se javili sami i svaka cast, a nek pametnjakovicu koji je pisao obavijest nek se sjete familije sto moraju dupli posao raditi.
Pozdrav @all,
ktivacija HBO Premium promo paketa je dostupna putem Moj Telemach portala u okviru opcije "Dodaj nove kanale". Potrebno je da kliknete na zeleni plus pored banera "NOVOGODIŠNJA PROMOCIJA", a zatim na dodatnom prozoru koji Vam se pojavi potvrditi aktivaciju promotivnog paketa putem dugmeta "Aktiviraj". Broj aktivacija je ograničen.
Last edited by Telemach on 19/12/2022 09:36, edited 2 times in total.
Hercegoviina wrote: ↑19/12/2022 09:29
Pise aktivirano ali nema jos kanala
Pozdrav @Hercegoviina,
Zamolit ćemo Vas da sačekate 10-ak minuta, a da zatim izvršite restart Vaših uređaja. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Telemach wrote: ↑19/12/2022 08:59
Pozdrav @dragonz,
Pisalo ti je 12KM druze. Klikno si. Kupio si. Sto ne sacekas ko mi svi nego si poletio ko muha na ... paradjz
Ali ne kazem da nisi upravu, supacki potez telemacha reklamirati da je od 19tog besplatno i onda bez jasnih uputa pustiti da se raja "upeca".
Last edited by Puf on 19/12/2022 09:38, edited 1 time in total.
Radar71 wrote: ↑19/12/2022 09:34
Meni ne radi Hbo a aktivirao sam
Pozdrav @Radar71,
Zamolit ćemo Vas da sačekate 10-ak minuta, a da zatim izvršite restart Vaših uređaja. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Radar71 wrote: ↑19/12/2022 09:34
Meni ne radi Hbo a aktivirao sam
Pozdrav @Radar71,
tap3ah75 wrote: ↑18/12/2022 23:04
Realno gledajući zar nije ovo glup potez od FTV?
Pozdrav @tap3ah75,
Na Zahtjev TV kuće Federalna TV dužni smo onemogućiti uslugu TV Unazad na TV kanalu Federalna TV za vrijeme emitovanja serije Na rubu pameti. Navedeni sadržaj je moguće pratiti isključivo u terminima emitiranja. Hvala Vam na razumijevanju.