Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuzno zaista sto se navijaci bore da pomognu klub, ali zato nije tuzno da navijaci privatne svojine gazde koji isti taj dan obrise svoj ud od njih dodju i necemu se smiju. Bolje dugovati gazdi, koji eto ima taj fetis da ga malo brisne od navijace, nego drzavi, barem dok gazda ne nauci citati kad mu se fino napise da klub nije njegov nego njihov pa kaze “tako je, odo ja cao, a ove pozajmnice vrnite u roku od 30 dana na ovaj racun ili cu se sjetiti ovog starog dobrog fetisa opet, samo ce brisanje biti puno bolnije.”
Dead Man Walking wrote: ↑17/12/2022 15:21
Tuzno zaista sto se navijaci bore da pomognu klub, ali zato nije tuzno da navijaci privatne svojine gazde koji isti taj dan obrise svoj ud od njih dodju i necemu se smiju. Bolje dugovati gazdi, koji eto ima taj fetis da ga malo brisne od navijace, nego drzavi, barem dok gazda ne nauci citati kad mu se fino napise da klub nije njegov nego njihov pa kaze “tako je, odo ja cao, a ove pozajmnice vrnite u roku od 30 dana na ovaj racun ili cu se sjetiti ovog starog dobrog fetisa opet, samo ce brisanje biti puno bolnije.”
jbg poznati su pitari po tome da se oni vazda smiju nekome a onda oplacu na kraju... vidjet cemo dokle ce Mirvicu ovo sve biti zanimljivo, a kad digne ruku i budu trebali vratiti sve te novce sto je ulozio...e onda ce bas biti za plakanja, ali eto sad mi imamo svojih briga, a imaju doduse i oni svojih... jebote milioneri nekakvi, milijarderi, a 6bodova ispred Slobode koja je pred ispadanjem... o novom treneru i svemu oko kluba su sami sve rekli...
Svaka cast za akciju,pojedose se kone sto se oni nisu ovoga prije sjetili.Kontam ako nazove 3-4 miliona ljudi I vise, eto nas ko City.Jbga evo ne moze iz usa
Meni je ovo ko djecije prepucavanje i jedni i drugi su na amaterskom levelu nema nikakvog profesionalizma u vodstvu klubova,jedni drugima sukati stvarno nije ni smjesno.
Ovu pricu vrtite evo 10 godina, nadate se da ce otici Tan, Nam, Ismir...dok sa druge strane, lutate vi opasno... Od SBF gdje ste 2015. Pokusali naci nekog arapa, preko Misketa, pa "nikom te ne damo" , onda mašne iz London, pa sve do Digle i na kraju humanitarnog broja.
Ovu pricu vrtite evo 10 godina, nadate se da ce otici Tan, Nam, Ismir...dok sa druge strane, lutate vi opasno... Od SBF gdje ste 2015. Pokusali naci nekog arapa, preko Misketa, pa "nikom te ne damo" , onda mašne iz London, pa sve do Digle i na kraju humanitarnog broja.
Strašno lutanje
Koju pricu? Jeste li mu napisali i u stavkama pobrojali sve sto ne prihvatate i koga treba da nogira? Sta je uradio? Sve te sutradan iskupio i pruzio im podrsku, i jos dodao par sumnjivih njuski. Pa ovako se neko nije ispisao po svojim navijacima od kad postoji nasa liga.
I jos mu napisali nije njegov klub, jok eto vas je.
luckylaka wrote: ↑17/12/2022 22:25
Svaka cast za akciju,pojedose se kone sto se oni nisu ovoga prije sjetili.Kontam ako nazove 3-4 miliona ljudi I vise, eto nas ko City.Jbga evo ne moze iz usa
jbg poznati su pitari po tome da se oni vazda smiju nekome a onda oplacu na kraju... vidjet cemo dokle ce Mirvicu ovo sve biti zanimljivo, a kad digne ruku i budu trebali vratiti sve te novce sto je ulozio...e onda ce bas biti za plakanja, ali eto sad mi imamo svojih briga, a imaju doduse i oni svojih... jebote milioneri nekakvi, milijarderi, a 6bodova ispred Slobode koja je pred ispadanjem... o novom treneru i svemu oko kluba su sami sve rekli...
Ovo je fakat ideja na nivou osnovaca. Nema para, hajmo humanitarni broj organizovati. Pa zar nema niko pametniji da nesto skonta bolje? Pa ti navijaci zelje su poznati po nepismentosti, glupoci, neinteligenciji i ti njih odaberes da ti budi sponzor i skupljaju pare za klub, profesionalni klub.
Strasno kakvi degenerici.
weedonjaaa wrote: ↑18/12/2022 09:09
Ovo je fakat ideja na nivou osnovaca. Nema para, hajmo humanitarni broj organizovati. Pa zar nema niko pametniji da nesto skonta bolje? Pa ti navijaci zelje su poznati po nepismentosti, glupoci, neinteligenciji i ti njih odaberes da ti budi sponzor i skupljaju pare za klub, profesionalni klub. Strasno kakvi degenerici.
Neka te, odmori malo.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» weedonjaaa