Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
velikonja wrote: ↑17/12/2022 16:37
ma sve ok, ridjobradom kljusetu mozes slobodno prisiti milion promasaja, kurvaluka, krminala
ali da je on kriv za ponasanje vecinskog stanovista u entitetu rs, e jbg
radim sa puuuno njih ( moj dragi kolega @pm72 ) tako da znam sta govorim
i da, sve je vise i pravoslavnog zivlja iz fbih koji obiljezavaju taj 9.1.
Samo malo prijatelju...jel on javno govorio da će zabranit proslavu devetog januara? Jeste. I šta bi?
pa ako cemo biti legalisti, jeste zabranjena peoslava 9. januara kao dana entiteta rs
eh, sad sto se ne postuje ta zabrana, to trebamo pitati i bakira i niksica i pedju kojovica i dinu konakovica i .... ali i ambasade sad, vb, turske, irana delgaciju eu...
jbg odosmo podaleko
made_in_sarajevo wrote: ↑17/12/2022 16:46
Nista ali smo trebali bakiru dati opet vlast da i dalje prica kako ce zabraniti. Ovako eto cetnika niz vraca, a sda nije na vlasti da nas odbrani
vlada onaj ko skupi najvise ruku u zakonodavnim institucijama,
ridji nema te rucice
velikonja wrote: ↑17/12/2022 16:50
a vjerovao ili ne, ako krenu cetnici niz vraca, radicu isto ono sto sam radio od 01.03.1992.
ali sve ovo nije tema tako da sorry za ot
Krenuće oni niz Vraca,u autima,kombijima,autobusima.ka Palama,MokromSokocu..i zamisli da ih dočeka na svakoj banderi zastava s ljiljanima a nesmiju izać iz auta...
velikonja wrote: ↑17/12/2022 16:50
a vjerovao ili ne, ako krenu cetnici niz vraca, radicu isto ono sto sam radio od 01.03.1992.
ali sve ovo nije tema tako da sorry za ot
Krenuće oni niz Vraca,u autima,kombijima,autobusima.ka Palama,MokromSokocu..i zamisli da ih dočeka na svakoj banderi zastava s ljiljanima a nesmiju izać iz auta...
Samo malo prijatelju...jel on javno govorio da će zabranit proslavu devetog januara? Jeste. I šta bi?
pa ako cemo biti legalisti, jeste zabranjena peoslava 9. januara kao dana entiteta rs
eh, sad sto se ne postuje ta zabrana, to trebamo pitati i bakira i niksica i pedju kojovica i dinu konakovica i .... ali i ambasade sad, vb, turske, irana delgaciju eu...
jbg odosmo podaleko
Sve se slazem s tobom dan nije ustavan. Samo je pitanje kako nekome zabraniti da nesto proslavi? Mislim jel postoji zabrana da se nesto slavi? Mislim da toga nema.
Prpa.ba wrote: ↑17/12/2022 16:08
Potrebno je tek da se podigne nivo pripravnosti MUP-a KS i vidljivo pojaca prisustvo policije sa dugim cijevima na tranzitnim podrucjima.
Cisto da zarakijanim pravoslavnim ekstremistima nakon tovljenja prasetinom ne naumpadne remetiti javni red i mir dok se budu prisjecali dana slavnog klanja bosnjackih civila diljem BiH.
al kakve veze ima meso kakva je neko osoba znaci ako jedes svinjetinju odmah si povampireni cetnik
koje fašističko razmišljanje bas si nisko pao od negiranja genocida do ovoga
Prpa.ba wrote: ↑17/12/2022 16:08
Potrebno je tek da se podigne nivo pripravnosti MUP-a KS i vidljivo pojaca prisustvo policije sa dugim cijevima na tranzitnim podrucjima.
Cisto da zarakijanim pravoslavnim ekstremistima nakon tovljenja prasetinom ne naumpadne remetiti javni red i mir dok se budu prisjecali dana slavnog klanja bosnjackih civila diljem BiH.
al kakve veze ima meso kakva je neko osoba znaci ako jedes svinjetinju odmah si povampireni cetnik
koje fašističko razmišljanje bas si nisko pao od negiranja genocida do ovoga
Možda zbog činjenice da su svinjojedi počinioci najvećih zločina na ovim prostorima
I tako gledamo Bosnjake koji su za gradjansku, koji nisu šovinisti, fašisti. Jer kod Bošnjaka takvih nema. Ja kad kažem da policija na osnovu imena vlasnika vozila odlucuje da li da pise kaznu za parkiranje, na mene najgori epiteti.
Svaka vam cast. Sjebali ste Bosnu da valja. Nisu joj cetnici mogli nista, ali vi ste joj dohakali.
Pusa od krmojeda...djubradi jedna.
Zanimljivo kako se uvijek zbog stava ili ispada par osoba nadje motiv da se pljucne na sve pripadnike jednog naroda. Cesta pojava na forumu, sto opet nije ni cudno gledajuci raspored pozicija, ali jebem mu oca evo gica je dobila zastitu moze li se nekad to desiti kad se pljune na citav narod.
Ili da taj princip primjenimo na ostale narode, uvijek se tjesim ima medju bosnjama razne mrake u svim oblicima ali bar vecinski ne drkaju na genocid i uzp kao nase drage kosmije. Prihvatam ja tu logiku ako pljunes bosnju komsije ce vise da te vole, ali tu se pravi greska, ovi sto drkaju nad sramotama proslog stoljeca njima su svi bosnje kako god se zvali i koliko god cugali ili se molili.
relativno84 wrote: ↑18/12/2022 03:27
Zanimljivo kako se uvijek zbog stava ili ispada par osoba nadje motiv da se pljucne na sve pripadnike jednog naroda. Cesta pojava na forumu, sto opet nije ni cudno gledajuci raspored pozicija, ali jebem mu oca evo gica je dobila zastitu moze li se nekad to desiti kad se pljune na citav narod.
Ili da taj princip primjenimo na ostale narode, uvijek se tjesim ima medju bosnjama razne mrake u svim oblicima ali bar vecinski ne drkaju na genocid i uzp kao nase drage kosmije. Prihvatam ja tu logiku ako pljunes bosnju komsije ce vise da te vole, ali tu se pravi greska, ovi sto drkaju nad sramotama proslog stoljeca njima su svi bosnje kako god se zvali i koliko god cugali ili se molili.
Smece i ovi sto se prave pametni sa krmojedi, smece i bosnjaci, srbi i hrvati. Ovaj podvuce sviju sa krmojedi i da su svi genocidni i onda se cudis kad neko podvucr bosnjake.
Samo.Bosna i Hercrgovina, samo bosanci i hercegovci, a dalje se redajte za sebe. Cim ste vi i ostali poceli mi bosnjaci, mi srbi, mi hrvati taj dan se i raspala BIH pa vi se tjesite da nije tako