Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑15/12/2022 17:27
Ma mrtvi licemjeri i lazljivci jel tako i prvog januara odu na poso il slave u oni novu godinu neradno?
Doduse sad sam im dao ideju migli bi ukinut i novu godinu
Ne može međunarodne praznike ukidati. Nova godina, Prvi maj...
"Za Osmorku me niko nije zvao. Kad je bilo oko Osmorke zvali su me Bakirovi prijatelji sa strane i molili da ga ne ostavim na cjedilu," rekao je Dodik.
Nego jel se vama cini da nam BiH najednom izgleda normalna zemlja onako naoko. Bili izbori. ljudi dogovorili program oko kojeg ce se formirati vlast po vertikali. Potpisuje se, pravi se Božićni prijem. Nema salvi uvreda sa nacionalnim nabojem.
Ima samo kmecanje gubitnika koje dugo odjekuje katakombama podzemlja...
drug_profi wrote: ↑15/12/2022 20:18
Nego jel se vama cini da nam BiH najednom izgleda normalna zemlja onako naoko. Bili izbori. ljudi dogovorili program oko kojeg ce se formirati vlast po vertikali. Potpisuje se, pravi se Božićni prijem. Nema salvi uvreda sa nacionalnim nabojem.
haj sto si losu gubitnici SDA i DF al sto su kao ljudi dno dna na obicni bozicni prijem nisu barem izaslanike mogli poslati i onda ocekuju da neko udje u neku koaliciju s njima , i u porazu gospodski al jok nepismene papcine ne znaju ni za to
a puna im usta gradjanske , a protiv djeda mraza i bozicnog prijema neka je pala i zadnja maska u vezi sda i borbe za gradjansku BiH
naspram njih Dodik i Čović u zadnja dva mjeseca postase uber patriote
Prije 5-6 mjeseci ljudi kupovali brasno, bojali se rata. Poceli cistiti oruzje.
Evo danas kad Srbiji malo fali da pocne rat i kada bi to Putin stvarno mogao narediti Srbiji, kod nas je opusteno.
Svi smo mi svjesni te mogucnosti, ali nema prepadanja naroda sada. Nema zapaljivih izjava.
Rijec po rijec i pocne tuca. Kako u zivotu tako i u međunarodnim odnosima.
Kada za jedan mandat završiš fakultet, magistriraš i doktoriraš.
Niko ne pita a kako.
SANU podvala, srpski konvertiti Izetbegovići i lažnomuslimanska SDA sekta su najveće zlo, podvala i prevara koja se desila Bosni i Bošnjacima u njenoj višestoljetnoj historiji !!!
Najzalosnija istina koja se mogla napisati na temu kriminalne organizacije koja se zove sda...
Izgleda.
Doduše tu je jedna velika grupa kriminalaca u prvom planu.
I ostaće kriminalci , pomak će biti minimalan mada se određeni pomak doduše već desio.
Važna grupa kriminalaca ode u opoziciju.
Pa na vandredni kongres.
"Oprostite Visoki predstavniče u BiH što sam u jutarnjem programu BHRT 15.12.2022. godine izjavila da ste na razgovoru sa delegacijom SDA prije nekoliko dana izjavili da se trebamo povući iz vlasti i da pustimo nove-stare snage da formiraju vlast na federalnom i državnom nivou", napisala je Čolo.
"Nadam se da ćete mi oprostiti na iznošenju mog subjektivnog dojma koji istovremeno nije dojam drugih članova SDA delegacije. Vi to stvarno niste direktno izrekli", istakla je Čolo.
Da, upravo tako.
Pobjeda Osmorke ne znaci samo da je SDA otisla u opoziciju.
Istovremeno je HDZ-u i SNSD-u izbijen najjaci argument iz ruku, kako sad prodavati huskacku retoriku o ukidanju i majorizaciji
"Oprostite Visoki predstavniče u BiH što sam u jutarnjem programu BHRT 15.12.2022. godine izjavila da ste na razgovoru sa delegacijom SDA prije nekoliko dana izjavili da se trebamo povući iz vlasti i da pustimo nove-stare snage da formiraju vlast na federalnom i državnom nivou", napisala je Čolo.
"Nadam se da ćete mi oprostiti na iznošenju mog subjektivnog dojma koji istovremeno nije dojam drugih članova SDA delegacije. Vi to stvarno niste direktno izrekli", istakla je Čolo.
"Za Osmorku me niko nije zvao. Kad je bilo oko Osmorke zvali su me Bakirovi prijatelji sa strane i molili da ga ne ostavim na cjedilu," rekao je Dodik.
idi ba bake nazad u trezor i ne izlazi
On nije precizirao o kojem prijatelju je riječ, međutim kako saznajemo iz krugova nove državne vlasti, riječ je o turskom predsjedniku Recepu Tayyipu Erdoganu.
On nije precizirao o kojem prijatelju je riječ, međutim kako saznajemo iz krugova nove državne vlasti, riječ je o turskom predsjedniku Recepu Tayyipu Erdoganu.
Jado jadni, zove ridjo redju da moli Dodu da s ridjom idu skupa u vlast
Last edited by Oznaka Tablica on 16/12/2022 15:44, edited 1 time in total.