Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam koliko je tacno, ali evo sta bi moglo biti razlog
Ako je jeo govna i trazio belaja, a obzirom da policiju i sudove boli qurac za ovakve, ovo je sasvim prikladna reakcija građana i želio bih da im čestitam na agilnosti.
I nadm se da će policija i u ovom slučaju nastaviti da gleda u stranu, kao što inače gleda.
Ako je jeo govna i trazio belaja, a obzirom da policiju i sudove boli qurac za ovakve, ovo je sasvim prikladna reakcija građana i želio bih da im čestitam na agilnosti.
I nadm se da će policija i u ovom slučaju nastaviti da gleda u stranu, kao što inače gleda.
Apsolutno se slažem sa tobom ako se ispostvai kako ovi pišu pozlatile im se...
Apsolutno se slažem sa tobom ako se ispostvai kako ovi pišu pozlatile im se...
Hakiz wrote: ↑14/12/2022 23:22
Vozač, umjesto da vozi, premlaćuje nekoga koga već tuku. A autobus stoji dok motor radi. Sa putnicima unutra.
Otkaz mu treba dati.
Svi treba da gledaju svoja posla, ha ja.
Isto kao i kada su proburazili Mrnjavca, vozač neka vozi, a postoji država i zakoni, nije naše da se obračunavamo sa šljamom.
Ovdje tačno treba početi uzimati pravdu u svoje ruke jer je očito da su obični građani prepušteni sami sebi. Naravno, pod uslovim da imaš damu.
Centrotrans ima ISO certifikat.
Ja mislim da nemaju proceduru koja obrađuje marisanje putnika, pa bi je trebalo napisati da se zna kako postupiti. Tj. da li gasiti motor ili ne.
Da li montirac ili moment kljuc.
Mislim da bi mnogo lakse bilo vozacima.
A ja se nadam da ce vozac dobiti nagradu jer je mozda sprijecio necije ranjavanje i ubistvo.
Poslije Denisa niko nema pravo da okrece glavu i ceka da se "djeca smire".
Hakiz wrote: ↑14/12/2022 23:22
Vozač, umjesto da vozi, premlaćuje nekoga koga već tuku. A autobus stoji dok motor radi. Sa putnicima unutra.
Otkaz mu treba dati.
. i koga su izbacili iz autobusa i nastavili ga mlatiti s shipkom. na stajalishtu... gdje se ne suprostavlja lezi na zemlji... to nije vishe samoodbrana..
video je uznemirujuchi.. ..
Vozarim redovno, svakakvih idiota isfrustriranih ima. Doslovno nikad gore stanje nije bilo. Nije ni vozačima lahko. Ja se unervozim samo kad vidim pun bus.
Ne znam, šta je bilo, ali ni vozačima nije lako. Nedavno je jedan pijan ušao, bez karte naravno, a neće ni da je kupi. Vozaču psovao sve redom, ne znam ni kako ga je uspio na sljedećoj stanici istjerati, gužva je bila. Uglavnom, svakakvog šljama ima. Ako je ovako kako piše, neka su ga polomili.
Da ga ubiješ ako sam iz članka skontao koga su udarali, starijeg čovjeka ili mladića. Valjda sporije kontam prije prve jutarnje.
Ma vidjelo se na snimku da je neki balavac klošo. Staces nije ni njima lako sa kakvom furdom imaju posla. Tako da iskreno,podrzavam. Jbg sto mene niko ne namlati, udjes pristojno,kupis kartu sjednes ko covjek, i dodje ti neki kokosar da ponasanjem uvodi strah.
Klixuser02 wrote: ↑15/12/2022 07:16
Ma kakav god da je razlog bio vozač nije trebao onako postupiti.
Trebo je prostrijeti sedzadu i uciniti sedzdu majmunu da se smiri? Neka ga je olesio. Prava skolska leša hhhh
Vidi se da covjek nista ne prepusta slucaju
Trebalo bi ga nagraditi na platu
Dosta je vise i muskih zenturaca u uskim helankama i brudica bradica i glumatanja maćo menova ....
Da ga ubiješ ako sam iz članka skontao koga su udarali, starijeg čovjeka ili mladića. Valjda sporije kontam prije prve jutarnje.
Ma vidjelo se na snimku da je neki balavac klošo. Staces nije ni njima lako sa kakvom furdom imaju posla. Tako da iskreno,podrzavam. Jbg sto mene niko ne namlati, udjes pristojno,kupis kartu sjednes ko covjek, i dodje ti neki kokosar da ponasanjem uvodi strah.
Na stranu to, komentarišem sam članak. Nekako je smušeno napisan, kao da su pisali dvojica po pasus pa to složili bez ponovnog čitanja. U jednom pasusu piše da su tukli mladića, u drugom starijeg čovjeka, u trećem opet mladića ilikakoveć.