Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
laik1981 wrote: ↑14/12/2022 09:44
Samo postavis linkove u kojima se nalazi ovo sto je gore napisano.. Eto, lik postavio i sa kojih portala je skinuo, pa ti nece biti tesko
Samo postavis linkove u kojima se nalazi ovo sto je gore napisano.. Eto, lik postavio i sa kojih portala je skinuo, pa ti nece biti tesko
Styling wrote: ↑14/12/2022 07:37
Kompletna njegova priča je pro-SDA, kao SDA pobjednik izbora. Frajer ne razumije kako funkcioniše parlamentarna demokratija. Takoda mu ja ne vjerujem ni sekunde.
Sta sam to propustio?
Gostovanje ovog lija Jasminka or Jasenka iz IFIMES-a na Hayat TV.
Point. wrote: ↑14/12/2022 00:13
Deba
Pratiš me u stopu, priznaj da me voliš.
Titati!
lik
totalno te pratim
imam i tvoj IP
hebla te sda nadam se da će te švecka bacit van
kadli tadli
kako ti se ba da biti glup, a nisi
Deba ŠEJTANIKA
Priznaj tražiš prolaz i papire
Al nisi moj
Lik niti tip
I zauzet sam
Neće me Švecka izbaciti ni
kadli ni tadli
na tvoju veliki žalost
Doprinosim društvu, državi
I zajednici
Jebiga ko mi je kriv
kad sam
uzoran građanin.
sve je jasno tko ga brani i za kakvu radikalnu retoriku ga koristi en kmece da im ne uhapse Fadila i ako ga uhapse da ce ici u rat protiv krsta
I kada prijavis ovu stranicu Vildana Hajdarpasic Facebook-u za hate speech oni kazu da ne krsi pravila facebooka?! A, na oruzje bukvalno poziva.
komentari na ovaj video , ovo je posao za sipu i federalni MUP da malo pokuca na adrese ljudima zbog ovog radikalizma i poziva na udaranje i ubijanje, opasnim putem idu nedavno su u zadnji tren zaustavili budalu da Fortu ne ubije nasli oruzje i dodatna prijeteca pisma kod te budale , jedna budala ce prici i ubiti nekoga zbog borbe protiv krsta i tih gluposti
haj sto se mi ovdje zezamo i prozivamo al ovo su bez zezancije ozbiljne stvari sta rade i sto budale hajcaju
I kada prijavis ovu stranicu Vildana Hajdarpasic Facebook-u za hate speech oni kazu da ne krsi pravila facebooka?! A, na oruzje bukvalno poziva.
komentari na ovaj video , ovo je posao za sipu i federalni MUP da malo pokuca na adrese ljudima zbog ovog radikalizma i poziva na udaranje i ubijanje, opasnim putem idu nedavno su u zadnji tren zaustavili budalu da Fortu ne ubije nasli oruzje i dodatna prijeteca pisma kod te budale , jedna budala ce prici i ubiti nekoga zbog borbe protiv krsta i tih gluposti
haj sto se mi ovdje zezamo i prozivamo al ovo su bez zezancije ozbiljne stvari sta rade i sto budale hajcaju
Ovdje tuzilastvo mora raditi pod hitno. Sve treba hapsiti.
I onda kada se i sam uvjeris da je izmisljotina, onda ce ti se samo odgovoriti zasto se SDP i NS ne bave tim..
Morali bi se baviti jer se radi o njihovoj glavi. Ali ako nece, ne moraju. Samo njima poslije moze prisjesti. Ovo je onako dobronamjerno...
Jesi li postavio linkove za ove izmisljotine? Nisu debili da se bave vasim bolesnim izmilsjotinama..