Bio bi i ti da znas da te ceka gubitak radnog mjesta ili jos bolje zatvor.
Mada mislism da nema nista ni od jednog ni drugog. Nece doci do takvih tenktonskih poremecaja., samo direktori odose, osta duboka drzava.
Bio bi i ti da znas da te ceka gubitak radnog mjesta ili jos bolje zatvor.
Jadni su. Pogledaj ekipu oko @palerma sve „neutralno“ a sve agresivnije i agresivnije. Vidim i Jukli prijete izgleda. A lik nije ni bitan na politickoj sceni.tramvajtrojka wrote: ↑13/12/2022 09:24radikalna komponenta bosnjackog naroda tacno se u svakom postu osjeti negativnost i prebrojavanje legitimnosti verglaju zadnje četiri godine o gradjanskoj BiH i onda krenu prebrojavati krvna zrnca tko je bosnjak a tko ne u svrhu dehumanizacije te osobeLogin77777 wrote: ↑13/12/2022 09:09 Strasno koju agresivnost SDA clanovi ovdje koriste. Ovi su spremni izgleda na sve.![]()
![]()
jasminovstina preovladala forumom i radikalna retorika![]()
Nasao bi sebi novi posao gdje problem.
Login77777 wrote: ↑13/12/2022 09:30Jadni su. Pogledaj ekipu oko @palerma sve „neutralno“ a sve agresivnije i agresivnije. Vidim i Jukli prijete izgleda. A lik nije ni bitan na politickoj sceni.tramvajtrojka wrote: ↑13/12/2022 09:24
radikalna komponenta bosnjackog naroda tacno se u svakom postu osjeti negativnost i prebrojavanje legitimnosti verglaju zadnje četiri godine o gradjanskoj BiH i onda krenu prebrojavati krvna zrnca tko je bosnjak a tko ne u svrhu dehumanizacije te osobe![]()
![]()
Cuvajte se.![]()

Ne znam samo kome pisu u tri ujutro. Medjusobno se dopisuju.
Ne daj Boze jos da znaju da volimo mahnut po jednu ljututramvajtrojka wrote: ↑13/12/2022 09:24radikalna komponenta bosnjackog naroda tacno se u svakom postu osjeti negativnost i prebrojavanje legitimnosti verglaju zadnje četiri godine o gradjanskoj BiH i onda krenu prebrojavati krvna zrnca tko je bosnjak a tko ne u svrhu dehumanizacije te osobeLogin77777 wrote: ↑13/12/2022 09:09 Strasno koju agresivnost SDA clanovi ovdje koriste. Ovi su spremni izgleda na sve.![]()
![]()
ja cekam dan kad ce mi osmica pokucati na vrata da ga pocastim pivomStyling wrote: ↑13/12/2022 09:38Ne daj Boze jos da znaju da volimo mahnut po jednu ljututramvajtrojka wrote: ↑13/12/2022 09:24
radikalna komponenta bosnjackog naroda tacno se u svakom postu osjeti negativnost i prebrojavanje legitimnosti verglaju zadnje četiri godine o gradjanskoj BiH i onda krenu prebrojavati krvna zrnca tko je bosnjak a tko ne u svrhu dehumanizacije te osobe![]()
![]()
Onda bismo bili kjafiri kakvih nema na dunjaluku.
![]()
Da, baš će putnici radije slijećati u neku zveku Trebinje za koju nikad nisu čuli i jebavati se na granici da dođu do Dubrovnika. Ili će slijećati u Trebinje da se voze taksijem ili Autoprevoz Mostar da vide stari most i pojedu mučkalicu u starom gradu. Ako ne misliš da će Trebinje postati Las Vegas pa mamiti sve turiste.dr_Evil wrote: ↑12/12/2022 15:07Aerodrom Trebinje bi bio 100% pogodak. KLepis putnike od Dubrovnika i punis svoj budzet umjesto njihov. Ima potpuni smisao.
Treba ga graditi, ali drzava mora biti ukljucena, imovinom, a i Aerodrom je "medjunarodni" pa je to nadleznost drzave.
Sto se mostarski ne koristi treba pitati HDZ i SDA bratije. Zamjenik direktora aerodroma Mostar je iz SDA ima 15 godina, sada je izvrsni direktor, zenu je zaposlio u BH Ansu bez skole. A mi uvijek kazemo HDZ ne da, ne moze se od njih![]()
Ili nisi haviona vidio u zivotu ili si luxemburska pa imas viska para. Omoguci charter letove gdje je karta 50% jeftinija svi ce hebavat po granici. Mali broj ljudi bi se odlucio za sletit u DBV ako moze ustedit pare. Nema puno u zapadnjaka da beg nije cicija.Point. wrote: ↑13/12/2022 09:44Da, baš će putnici radije slijećati u neku zveku Trebinje za koju nikad nisu čuli i jebavati se na granici da dođu do Dubrovnika. Ili će slijećati u Trebinje da se voze taksijem ili Autoprevoz Mostar da vide stari most i pojedu mučkalicu u starom gradu. Ako ne misliš da će Trebinje postati Las Vegas pa mamiti sve turiste.dr_Evil wrote: ↑12/12/2022 15:07
Aerodrom Trebinje bi bio 100% pogodak. KLepis putnike od Dubrovnika i punis svoj budzet umjesto njihov. Ima potpuni smisao.
Treba ga graditi, ali drzava mora biti ukljucena, imovinom, a i Aerodrom je "medjunarodni" pa je to nadleznost drzave.
Sto se mostarski ne koristi treba pitati HDZ i SDA bratije. Zamjenik direktora aerodroma Mostar je iz SDA ima 15 godina, sada je izvrsni direktor, zenu je zaposlio u BH Ansu bez skole. A mi uvijek kazemo HDZ ne da, ne moze se od njih![]()
Daj šta dramiš tu koji klinac iz Švice. A ne vidiš agresovu i prozivanje "druge strane"?Login77777 wrote: ↑13/12/2022 09:30Jadni su. Pogledaj ekipu oko @palerma sve „neutralno“ a sve agresivnije i agresivnije. Vidim i Jukli prijete izgleda. A lik nije ni bitan na politickoj sceni.tramvajtrojka wrote: ↑13/12/2022 09:24
![]()
Cuvajte se.![]()
golden momenti na forumu kad neko iz švedske proziva nekog iz švice da ohane o BosniPoint. wrote: ↑13/12/2022 09:51Daj šta dramiš tu koji klinac iz Švice. A ne vidiš agresovu i prozivanje "druge strane"?Login77777 wrote: ↑13/12/2022 09:30
Jadni su. Pogledaj ekipu oko @palerma sve „neutralno“ a sve agresivnije i agresivnije. Vidim i Jukli prijete izgleda. A lik nije ni bitan na politickoj sceni.
Cuvajte se.![]()
Mojne mi tih seljačkih fazona, havion i slično. Ti znaš kako zapadnjaci razmišljaju. Jašta.dr_Evil wrote: ↑13/12/2022 09:50Ili nisi haviona vidio u zivotu ili si luxemburska pa imas viska para. Omoguci charter letove gdje je karta 50% jeftinija svi ce hebavat po granici. Mali broj ljudi bi se odlucio za sletit u DBV ako moze ustedit pare. Nema puno u zapadnjaka da beg nije cicija.Point. wrote: ↑13/12/2022 09:44
Da, baš će putnici radije slijećati u neku zveku Trebinje za koju nikad nisu čuli i jebavati se na granici da dođu do Dubrovnika. Ili će slijećati u Trebinje da se voze taksijem ili Autoprevoz Mostar da vide stari most i pojedu mučkalicu u starom gradu. Ako ne misliš da će Trebinje postati Las Vegas pa mamiti sve turiste.
Vecina njih i leti preko agencija koje planiraju putovanja, a te agencije znaju gdje je Trebinje.
Sto ne govoris to isto za Aerodrom Bihac, nego kazes superrr, ukrast cemo zagrebu koji havionac.
Sve dok drzava gradi, nek se gradi. A koncesiju ko god hoce nek uzima, to je kapitalizam, pa nek uzima i JAT, pardon Air Serbia. Ko je nama kriv kad ne znamo.
Da podsjetimo BH Airlines je bio vlasnistvo Bakira and Co, danas Bosna vise nejma krila!
Kad se sjetim ranog puberteta i private Goldtramvajtrojka wrote: ↑13/12/2022 09:57golden momenti na forumu kad neko iz švedske proziva nekog iz švice da ohane o Bosni![]()
![]()
, a mi iz Bosne mrske izdajice i dritani
![]()
Doće i dan kada ćeš napisati post bez smajlića.tramvajtrojka wrote: ↑13/12/2022 09:57golden momenti na forumu kad neko iz švedske proziva nekog iz švice da ohane o Bosni![]()
![]()
, a mi iz Bosne mrske izdajice i dritani
![]()
U Dubrovnik ide svako, a ne oni malo jaceg dzepa. Split i Dubrovnik su standardne destinacije gdje ih bacaju agencije. Mozda ko spava na Stradunu taj je malog jaceg dzepa. Neki ostaju neposredno tu, neki idu u manja mjesta, otoke itd. Sumnjam da si ikada spavao u DBV, ja nisam. Ali u Mlinima i Srebrenom jesam vise puta.Point. wrote: ↑13/12/2022 10:04
Mojne mi tih seljačkih fazona, havion i slično. Ti znaš kako zapadnjaci razmišljaju. Jašta.
U Dubrovnik idu većinom sa malo jačim novčanikom i takvi će radije platiti malo skuplje karte da sa malom djecom ne slijeću u vukojebinu van EU i jebavati se na granici na +40. Hrvati su napravili onaj most da zaobiđu Neum i granice da bi sad dopustili da im nekakvo Trebinje uzima putnike.
Aerodrom u Bihaću slovom nisam spomenuo, tako da ne izmišljaj da pišem super.
Ti sa djecom će radije platiti ekstra da slete direktno na Stradun nego što će te pare koje su sačuvali trošiti na taksi ili bus iz Trebinja u Dubrovnik i još stajati na žegi na graničnom prelazu. Nije u šoldama sve.dr_Evil wrote: ↑13/12/2022 10:08U Dubrovnik ide svako, a ne oni malo jaceg dzepa. Split i Dubrovnik su standardne destinacije gdje ih bacaju agencije. Mozda ko spava na Stradunu taj je malog jaceg dzepa. Neki ostaju neposredno tu, neki idu u manja mjesta, otoke itd. Sumnjam da si ikada spavao u DBV, ja nisam. Ali u Mlinima i Srebrenom jesam vise puta.Point. wrote: ↑13/12/2022 10:04
Mojne mi tih seljačkih fazona, havion i slično. Ti znaš kako zapadnjaci razmišljaju. Jašta.
U Dubrovnik idu većinom sa malo jačim novčanikom i takvi će radije platiti malo skuplje karte da sa malom djecom ne slijeću u vukojebinu van EU i jebavati se na granici na +40. Hrvati su napravili onaj most da zaobiđu Neum i granice da bi sad dopustili da im nekakvo Trebinje uzima putnike.
Aerodrom u Bihaću slovom nisam spomenuo, tako da ne izmišljaj da pišem super.
Oni idu gdje god mogu ustediti, jer su takvi, a i nemaju vecinom para za zajebanciju, pogotovo ti sa malom djecom, jer kosta imati djecu, nemaju deda i nena koji ce ih paziti na spratu ispod.
Samo praviti! Samo nek se razvija domovina!![]()
![]()
Kazues da je RS prolazna, a BiH vjecna. Pa kome onda to ostaje! Zna se ko mora da pravi, a koncesija kome god. Nama je Bakir slomio krila i nemamo svojih kompanija.
Aerodrom koji bi većinski finansirala Srbija bio bi tik uz hrvatsku granicu. Time bi ekonomski ugrozio dubrovački aerodromom, ali možda i izvore pijaće vode ovog grada. Neki se plaše i da bi aerodrom služio Rusiji.
Dubrovačka javnost i političko vođstvo nemalo su se uznemirili pre nekoliko sedmica, kad je izvršna vlast Bosne i Hercegovine najavila mogućnost pristanka na gradnju aerodroma kod Trebinja, nadomak granice sa Hrvatskom. Projekat bi većim delom finansirala Srbija, zbog bolje povezanosti unutar Republike Srpske.
Dubrovčani, međutim, izneli su oštre prigovore jer se navodno nije vodilo dovoljno računa o ekologiji. Odonda traje burna rasprava, ali s nizom dodatnih motiva.
Dubrovnik ima faktički monopol na vazdušni saobraćaj u ovom delu Dalmacije, s istočnom Hercegovinom u zaleđu. Aerodrom u Čilipima je najveći ekonomski faktor južnog dela dubrovačkog kraja. Ipak, zbog specifične izloženosti ruži vetrova, zatvoren je za vreme svake jače bure pa Trebinjci i u tome nalaze svoju priliku.
Ili to pak čini Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, koji je prvi pre dve godine najavio gradnju trebinjskog međunarodnog aerodroma. On je tad naveo kao razlog povezivanje Trebinja s Beogradom.
Vecinom jeste, ako je u pitanju sahat voznje, sta im znaci
Mozda kao i Dodo za Trgovsku goru te Peljeski most?
Aerodrom u Mostaru svakako zjapi prazan jer su SDA i HDZ nesposbni da ga pokrenu, ili ne zele. Kako god da je, ono ce se s vremenom samo preorat i neki ce stranacki tajkun napraviti apartmane.