Da,e to je vrijeđanje i pljuvanje svakog čovjeka u ovoj zemlji koji se za vrijeme rata borio ili nekog izgubio. Najbolji primjer kako neko moze popisati po prolivenoj krvi hiljada momaka koji su poginuli u odbrani ove zemlje.PM72 wrote: ↑11/12/2022 17:17Meni samo kad naumpadne ona turska serija Alija...kad majka pita Bakira zamotane glave jel puno ranjen u odbrani Predsjedništva.dembele wrote: ↑11/12/2022 17:11
Bakir je teški imbecil. Samo da ga drže dalje od mikrofona, stranka bi kotirala bolje za minimalno 20 procenata nego što je to sada slučaj.
Ali nema Izetbegović junior mira, već lupa ko Maksim po diviziji valjda opterećen teškim nasljeđem da po ugledu na rahmetli oca i on kaže neku pametnu rečenicu koja će naći mjesto u nekoj opskurnoj SDA brošuri ili "krasiti" profil na društvenim mrežama nekog stranačkog bota.
Ko da si pustio Bakira za mikrofon je možda i bolja komparacija za razmjere štete od slona u prodavnici porculana.htio sam televiziju razbit.
A on bio savjetnik na snimanju.Dakle,ni obraza ni pameti.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
CrveniKuk
#66201 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- ABH017
#66202 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa što ne napravite vlast kad ste toliko nadmoćni u glasovima?
Pitam onako
-
palermo
#66203 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pitao sam, šta je u ove dvije izjave koje su na Klixu objavljene, nekompetentno ?noviforumas wrote: ↑11/12/2022 17:08Oscilira od doskocica o muslimanima i alkoholu do pozivanja u probosanski blok i odbranu drzave. Kad je vidio da ce u opoziciju, tad se sjetio da drzava postoji. Do jucer postojao samo tender, KCUS, uhljebljivanje, respirator...
Ovo što ti pišeš je ocjena njegovog političkog rada. To je sasvim nešto drugo
-
Lug
#66204 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
kakva je to relaksacija u pm.? Nije problem sto sda nije u vlasti, vec problem je sta ce oni dati osovini cvetkovic-macek. Po njihovim najavama ide i trebinje za putka i buk bjeli za srbiju i slabljenje OSA i davanje pod kontrolu osovini cvetkovic-macek.. Kad se to jednom proda i potpise, niko to vise ne vrati.. po njihovim najavama sve ce to dati radi relaksiranja. To samo totalna budala moze odobriti ili ubaceni elementi. Ti izaberi sta si..HelaS wrote: ↑11/12/2022 16:26Tačno tako - Dajmo im šansu!PM72 wrote: ↑11/12/2022 16:13
Priznali mi ili ne,on je najmoćnija figura u BiH.i on je kao takav dolazio i u centralu SDA na sastanke,pod zastavama s ljiljanima i Alijinom slikama.Šta se tad uradilo? Ništa.Rješavali neki sitni intereščijski talovi.
Treba pustiti da se vidi hoćemo li se maknut s mrtve tačke.Lako ih je popljuvat i sjebat.Dajmo im šansu jer odosmo u 3 pm![]()
Jer smo dotakli dno, jer smo na kraju.... Ako nam je svima isti interes, da se vratimo na normalne tokove razvoja države, društva, privrede i ekonomije
Umjesto da svi podržimo relaksaciju politički zategnutih odnosa, ovakav način komunikacije i put saradnje, SDA i DEF najsnažnije kreiraju svaki način opstrukcija i spriječavaju...![]()
-
plavi_E
#66205 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Promjene su nesto najnormalnije jer nista nije vjecno. Ni Dejton ni SDA ni Bakir.... Kad tad je neko morao zamijeniti Bakira i SDA na desnom krilu politickog spektra bosnjackog plemena. To je po svemu sudeci Konakovic. I zivot ide dalje.
- alijagoro
#66206 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jel do mene ili mi se cini da su ovi iz opozicije botovi,placenici za nijansu gori od Sda sendvicara,budala 
-
HelaS
#66207 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
U kojem vremenu ti živišLug wrote: ↑11/12/2022 17:23kakva je to relaksacija u pm.? Nije problem sto sda nije u vlasti, vec problem je sta ce oni dati osovini cvetkovic-macek. Po njihovim najavama ide i trebinje za putka i buk bjeli za srbiju i slabljenje OSA i davanje pod kontrolu osovini cvetkovic-macek.. Kad se to jednom proda i potpise, niko to vise ne vrati.. po njihovim najavama sve ce to dati radi relaksiranja. To samo totalna budala moze odobriti ili ubaceni elementi. Ti izaberi sta si..HelaS wrote: ↑11/12/2022 16:26
Tačno tako - Dajmo im šansu!![]()
Jer smo dotakli dno, jer smo na kraju.... Ako nam je svima isti interes, da se vratimo na normalne tokove razvoja države, društva, privrede i ekonomije
Umjesto da svi podržimo relaksaciju politički zategnutih odnosa, ovakav način komunikacije i put saradnje, SDA i DEF najsnažnije kreiraju svaki način opstrukcija i spriječavaju...![]()
-
plavi_E
#66208 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Po izjavama, da. Ali izjave su jedno a djela su drugo. Covic je tisuce puta izjavio da je za legitinmo predstavljanje pa se sad popishao po tome. Nista ne sprijecava Osmorku da se ponasa kao Covic.Lug wrote: ↑11/12/2022 17:23kakva je to relaksacija u pm.? Nije problem sto sda nije u vlasti, vec problem je sta ce oni dati osovini cvetkovic-macek. Po njihovim najavama ide i trebinje za putka i buk bjeli za srbiju i slabljenje OSA i davanje pod kontrolu osovini cvetkovic-macek.. Kad se to jednom proda i potpise, niko to vise ne vrati.. po njihovim najavama sve ce to dati radi relaksiranja. To samo totalna budala moze odobriti ili ubaceni elementi. Ti izaberi sta si..SpoilerShowHelaS wrote: ↑11/12/2022 16:26
Tačno tako - Dajmo im šansu!![]()
- ABH017
#66209 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma ja ba. Nije Bakir i Sebija, Amir, Asim, Solak, Novalić, Genjac.... Nisu oni to bili. To su ovi što su IZUNIŠLI IZ NAŠE STRANKE, A SVE SMO HIM DALI. NJIHA.tataćusak wrote: ↑11/12/2022 00:40O mrtvom čovjeku ne valja ružno pa neću ali Tihić je iskoristio priliku i pokopao harisa i stranku za bih poslije aprilskog paketa. Tad je sda potonula ali su se izvadili uz pomoć hdza, snsda i stranaca. Isto krilo tadašnje sda je sad u istom zagrljajusumirprimus wrote: ↑11/12/2022 00:36 Bakir je grobar sda. Karma je cudo sve sto je radio tihicevim kadrovima vraca mu se s kamatom.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#66210 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pustili su vas malo da pokažete ko ste i šta ste.
Nešto kao kad pustiš one miševe u laboru, samo da vidiš kako se kreću, pa ih kasnije opet vratiš gdje im je mjesto.
Last edited by PreWiBa on 11/12/2022 17:34, edited 2 times in total.
-
velikonja
#66211 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Prije da su isti igraci, samo u drugim dresovimaduh_sa_sjekirom wrote: ↑11/12/2022 15:08 U suštini je vlast ista kao i prethodne 4 godine, samo što su umjesto SDA došli neki drugi igrači....i nastao je lom
![]()
al eto, nekom je i to pozitivna promjena
meni nije vala, al hajde nadam se da ce me uspjeti demantirati za ove barem 4 godine
-
noviforumas
#66212 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne moze izjava biti nekompetentna, niti sam rekao da jeste. On je nekompetentan.palermo wrote: ↑11/12/2022 17:21Pitao sam, šta je u ove dvije izjave koje su na Klixu objavljene, nekompetentno ?noviforumas wrote: ↑11/12/2022 17:08
Oscilira od doskocica o muslimanima i alkoholu do pozivanja u probosanski blok i odbranu drzave. Kad je vidio da ce u opoziciju, tad se sjetio da drzava postoji. Do jucer postojao samo tender, KCUS, uhljebljivanje, respirator...
Ovo što ti pišeš je ocjena njegovog političkog rada. To je sasvim nešto drugo
-
laik1981
#66213 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bakir lupa po zadatku..dembele wrote: ↑11/12/2022 17:11
Bakir je teški imbecil. Samo da ga drže dalje od mikrofona, stranka bi kotirala bolje za minimalno 20 procenata nego što je to sada slučaj.
Ali nema Izetbegović junior mira, već lupa ko Maksim po diviziji valjda opterećen teškim nasljeđem da po ugledu na rahmetli oca i on kaže neku pametnu rečenicu koja će naći mjesto u nekoj opskurnoj SDA brošuri ili "krasiti" profil na društvenim mrežama nekog stranačkog bota.
Ko da si pustio Bakira za mikrofon je možda i bolja komparacija za razmjere štete od slona u prodavnici porculana.
- ABH017
#66214 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Onako kako nam je St. Alija izetbegović potpisao u Dejtonu. Tako moramo. Naravno da je neće željeti, kad im je dato pola države, koja se zove po njihovom nacionalnom imenu. A SDA je sve uradila da državu ogadi svakom ko nije u njihovom taboru.
-
noviforumas
#66215 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ni blizu. Koliko je glasova dobio NiP, koliko SDA? Necemo se mi kutarisati SDA jos zadugo.
-
Lug
#66216 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
plavi_E wrote: ↑11/12/2022 17:31Po izjavama, da. Ali izjave su jedno a djela su drugo. Covic je tisuce puta izjavio da je za legitinmo predstavljanje pa se sad popishao po tome. Nista ne sprijecava Osmorku da se ponasa kao Covic.Lug wrote: ↑11/12/2022 17:23kakva je to relaksacija u pm.? Nije problem sto sda nije u vlasti, vec problem je sta ce oni dati osovini cvetkovic-macek. Po njihovim najavama ide i trebinje za putka i buk bjeli za srbiju i slabljenje OSA i davanje pod kontrolu osovini cvetkovic-macek.. Kad se to jednom proda i potpise, niko to vise ne vrati.. po njihovim najavama sve ce to dati radi relaksiranja. To samo totalna budala moze odobriti ili ubaceni elementi. Ti izaberi sta si..SpoilerShow
nidje veze jedno sa drugim. Nista licno, ali izgleda da si ti ovo prvo..
-
palermo
#66217 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ok. U pravu si, tako si i napisao.noviforumas wrote: ↑11/12/2022 17:34Ne moze izjava biti nekompetentna, niti sam rekao da jeste. On je nekompetentan.
Ja sam htjedoh reći da ove njegove današnje dvije izjave nisu nikakav dokaz njegove nekompetentnosti. Čak bih rekao da oslikavaju u dobroj mjeri raspoloženje većeg dijela BH ili tačnije rečeno bošnjačke javnosti.
- ABH017
#66218 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Buhahahhahahahah..
Greška pajdo. Uradili smo sve da lopovi, kriminalci, munafici, uhljebi, ubice, lažni doktori itd. ne dobiju još 4 godine da vladaju svojim pašalukom. I da oni za koje smo glasali pokušaju da ukinu pašaluk i da ga pripoje ostatku države dok se nije skroz raspala zahvaljujući tvojima.
Ne bi ti i svi "vaši" ovoliko kmečali. Niste vi pustili već ste vi propali ko kauč.
Last edited by ABH017 on 11/12/2022 17:42, edited 1 time in total.
-
Spit_fire
#66219 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Cak i ovi botovi govore da je ustvari sve u kampanji bila laz i obmana i da u najboljem slucaju ova vlast ce biti ista SDA...u najboljem...
Ajd NiP pa i da razumijem al Nasa Stranka pa i SDP da se ovoliko ofiraju glasnajem za Cavaru, ljubljenjem stopa Covicu odlazeci na noge Dodiku gdje on njima postavlja uslove i zadatke a oni masu glavom.....GRADJANSKE MULTI KULTI STRANKE DA ZAGOVARAJU ETNICKE PODJELE..pa ovo nema ni u tunguziji
Najgore od svega nivo botovanja doticnih ovdje je nesto sto nije vidjeno cak ni u vrijeme kad je SDA koristio AID...
Konakovic i Niksic otvoreno govore kako ce zargonski receno "izdat" a ovi ovdje govore da je to sve podmetnuto LIDERIMA
Ako nakon ovog mandata bude drzave u ovom obliku, a bice je oa makar morali u rov, mnogi ce se prat od osmorke jer ce vec nac novog gazdu da botuju za njega....glava na ramenima
vam sluzi za firzuru i da cuje sta vam drugi govore da radite
Na kraju kao sto vidite vise se lideri osmorke ni ne brane...sad im je jos ostalo samo dq kazu "Izdacemo al izdali bi i drugi"
Ajd NiP pa i da razumijem al Nasa Stranka pa i SDP da se ovoliko ofiraju glasnajem za Cavaru, ljubljenjem stopa Covicu odlazeci na noge Dodiku gdje on njima postavlja uslove i zadatke a oni masu glavom.....GRADJANSKE MULTI KULTI STRANKE DA ZAGOVARAJU ETNICKE PODJELE..pa ovo nema ni u tunguziji
Najgore od svega nivo botovanja doticnih ovdje je nesto sto nije vidjeno cak ni u vrijeme kad je SDA koristio AID...
Konakovic i Niksic otvoreno govore kako ce zargonski receno "izdat" a ovi ovdje govore da je to sve podmetnuto LIDERIMA
Ako nakon ovog mandata bude drzave u ovom obliku, a bice je oa makar morali u rov, mnogi ce se prat od osmorke jer ce vec nac novog gazdu da botuju za njega....glava na ramenima
vam sluzi za firzuru i da cuje sta vam drugi govore da radite
Na kraju kao sto vidite vise se lideri osmorke ni ne brane...sad im je jos ostalo samo dq kazu "Izdacemo al izdali bi i drugi"
Last edited by Spit_fire on 11/12/2022 17:43, edited 1 time in total.
-
Lug
#66220 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
HelaS wrote: ↑11/12/2022 17:25U kojem vremenu ti živišLug wrote: ↑11/12/2022 17:23
kakva je to relaksacija u pm.? Nije problem sto sda nije u vlasti, vec problem je sta ce oni dati osovini cvetkovic-macek. Po njihovim najavama ide i trebinje za putka i buk bjeli za srbiju i slabljenje OSA i davanje pod kontrolu osovini cvetkovic-macek.. Kad se to jednom proda i potpise, niko to vise ne vrati.. po njihovim najavama sve ce to dati radi relaksiranja. To samo totalna budala moze odobriti ili ubaceni elementi. Ti izaberi sta si..U srednjem stoljeću ili ranije
![]()
To samo totalna budala moze odobriti ili ubaceni elementi. Ti izaberi sta si..
-
noviforumas
#66221 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mozda i oslikavaju, ali on licno snosi veliki dio odgovornosti za situaciju u kojoj se bosnjacka javnost nalazi tako da je tesko shvatiti ozbiljno bilo sta sto on kaze.palermo wrote: ↑11/12/2022 17:38Ok. U pravu si, tako si i napisao.noviforumas wrote: ↑11/12/2022 17:34
Ne moze izjava biti nekompetentna, niti sam rekao da jeste. On je nekompetentan.
Ja sam htjedoh reći da ove njegove današnje dvije izjave nisu nikakav dokaz njegove nekompetentnosti. Čak bih rekao da oslikavaju u dobroj mjeri raspoloženje većeg dijela BH ili tačnije rečeno bošnjačke javnosti.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#66222 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Čuj da ga pripoje ostatku države?ABH017 wrote: ↑11/12/2022 17:41Buhahahhahahahah..
Greška pajdo. Uradili smo sve da lopovi, kriminalci, munafici, uhljebi, ubice, lažni doktori itd. ne dobiju još 4 godine da vladaju svojim pašalukom. I da oni za koje smo glasali pokušaju da ukinu pašaluk i da ga pripoje ostatku države dok se nije skroz raspala zahvaljujući tvojima.
Kojem dijelu, Hrvatskoj ili Srbiji?
-
plavi_E
#66223 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
@Lug
Tvoje misljenje o meni mi je potpuno nebitno. Nije nista licno. I ne samo tvoje misljenje.
Reako sam da niko ne garantuje ni Covicu ni Dodiku da ce im Osmorka ispuniti izjavljeno. A kao primjer nepostivanja izjava sam naveo Covica i njegovo legitimno predstavljanje na koje se poslije ovih izbora popishao a u koje se je kleo godinama. Toliko o principijelnosti u politickoj sceni u BiH.
Tvoje misljenje o meni mi je potpuno nebitno. Nije nista licno. I ne samo tvoje misljenje.
Reako sam da niko ne garantuje ni Covicu ni Dodiku da ce im Osmorka ispuniti izjavljeno. A kao primjer nepostivanja izjava sam naveo Covica i njegovo legitimno predstavljanje na koje se poslije ovih izbora popishao a u koje se je kleo godinama. Toliko o principijelnosti u politickoj sceni u BiH.
-
Lug
#66224 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
pises gluposti, pa nisu djeca sa druge strane.plavi_E wrote: ↑11/12/2022 17:43 @Lug
- ABH017
#66225 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zašto samo ta dva pitanja?guruguru95 wrote: ↑11/12/2022 17:17I šta sad, ne treba ni dalje da bude riječi o tome?Koja je onda razlika između ovih i onih? Koje su to promjene? Za šta su ljudi glasali? Ko god postavi ovakva pitanja, ovdje doživi salvu primitivnih uvreda i provokacija.
Mene ta dva pitanja uopšte ne interesuju. Interesuje me školovanje moje djece i njihova budućnost u domovini za koju je njihov otac ratovao. A ne interesuje me opstanak na vlasti dinastije Izetbegović. Kad se poslože stvari u obrazovanju, zdravstvu, sudstvu, doći će na red i ta dva pitanja.